Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 378 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 966 — Lucas Scott
azért Madisonra tényleg nincsenek szavak ... viszont épp pár hete olvastam egy cikket Dellinről, hogy mivel túlhasználták idén, ezért leeresztett a szezon végére. nem lehetett ugyanez a Mets closerrel is? mármint egész szezonban 1 homárt adott fel, erre most a legfontosabb pillanatban feladta a másodikat ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
too easy... na majd a cubs megállítja őket 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Idén Go Red Sox!Nelson87
Na szép, csak kibújt a szög a zsákból 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Ilyenkor mindig belegondolok,hogy milyen jó lehet a szurkolónak a kedvenc csapatát a playoffban látni. Az éjjeli Encarnacion homár után is azt képzeltem el,amint velünk történik hasonló...persze ez még néhány évtizedig álom marad. 😀

Idén Go Red Sox! Nagyon örülnék,ha a kedvenc nem-Marlins játékosom,Big Papi szépen búcsúzna.
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
remekül időzítette ezt a reklámot a jays 😀😀

twitter.com/BlueJays/status/783728538214027264

Don't blink!
több mint 9 éve
Én mondjuk tuti felköpnék és aláállnék…Mikey
Tegye azt Ubaldo, köszi 😉
Amúgy lehet utálni a wild card meccset, nem is nézek egyetlen meccsen eldőlő döntőjű csapatsportokat 😀 😀 😀

Szerkesztette: robiroboter

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Volt valami megint Odor-Bautista között?
Coolearie
még nem.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én mondjuk tuti felköpnék és aláállnék, ha a kedvenc csapatom 162 meccs után kiszenvedné a rájátszást, majd Wild Card körben egy meccs után már menne is haza golfozni.

Persze, lélekben én már rég elkapartam magam a föld alá szégyenemben az újabb fényévekre a rájátszástól eltöltött szezon után, szóval befogtam. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Coolearie
Az Orioles-Jays wild card meccsen? 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 9 éve
ez a devon travis nem egy clutch ütő 😀
Löfli
Encarnacion viszont az 😊

Valahogy egész meccsen nem éreztem azt, hogy az Orioles valahogy megnyerheti.
Kampman
igen, én sem rágtam le a körmömet, mint mondjuk tavaly az ALDS 5. meccsén. nagy pacsi a bullpennek, durván nullázták az o's ütősort, nem hittem volna

Don't blink!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Löfli
Encarnacion viszont az 😊

Valahogy egész meccsen nem éreztem azt, hogy az Orioles valahogy megnyerheti.

több mint 9 éve

Don't blink!
több mint 9 éve
A torontói közönség ismét playoff-formában. Már be is repült az első üveg a pályára 😊

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Chip Hale és Dave Steward kibaszva, örülünk?Löfli
Azok a zseniális üzletek OMG: 5 moves that led to Dave Stewart's firing
 www.thescore.com/news/1118832
robiroboter
Felvillanyozó, hogy egy mindössze 2 évig uralkodó GM mennyi kárt tudott okozni.

több mint 9 éve
Chip Hale és Dave Steward kibaszva, örülünk?Löfli
Azok a zseniális üzletek OMG: 5 moves that led to Dave Stewart's firing
 www.thescore.com/news/1118832

több mint 9 éve
Érdekesek a teóriák, hogy mi állhat a HR számok döbbenetes növekedése mögött, a tavalyi ASG óta kb soha nem látott ütemben kezdett nőni a home runok száma a ligában…
Jakehomer
 fivethirtyeight.com/features/are-juiced-balls-the-new-steroids/

több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 447 — Panthers fan
Érdekesek a teóriák, hogy mi állhat a HR számok döbbenetes növekedése mögött, a tavalyi ASG óta kb soha nem látott ütemben kezdett nőni a home runok száma a ligában: tavalyhoz képest 700-zal, 2014-hez képest több mint 1400-zal több hr-t ütöttek idén a májerben, kis híján megdőlt az örökrekord is. Így is a szteroid éra legerősebb szezonjai közé ékelődött az idei:
(2000) 5,693 HR
(2016) 5,610 HR
(1999) 5,528 HR
(2001) 5,458 HR
(2004) 5,451 HR

Év közben is feltűnő volt, hogy milyen nímandok ütnek egy csomó hr-t, de így összegezve nyilván még inkább, ilyen fejlődés nem természetszerű. A legtöbben a labda manipulálására gondolnak (esetleg kicsit jobb szerekre, de az nem magyarázná a növekedés valószínűtlen exponenciális voltát).

Csak a Giants maradt ki a buliból, az egyetlen csapat, amiben egyetlen nyavalyás 20hr-es játékos se volt (Belt 17 a legtöbb), nyilván ők nyerik a bajnokságot 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
La Russát nem rúgták ki, legalábbis még. Ugyanakkor figyelembe véve, hogy az ő keze is igencsak benne volt abban, hogy kisiklott a 2015-ben még sikeresnek ígérkező újjáépítés, valószínűleg ő is le fog lépni, mert hogy a jelenlegi hatalmát nem tarthatja meg, az majdnem biztos, lefokozni meg gondolom nem akarják/ő sem szeretné.

több mint 9 éve
Chip Hale és Dave Steward kibaszva, örülünk,
Kampman
?

mondjuk amilyen fostalicska módon játszottunk, várható volt. azt a kurva pitchinget kéne rendbe rakni végre, mondjuk idén minden szar volt 😊

Don't blink!
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
Jé találtam egy gifet Makával 😉
 gfycat.com/EnchantingBigheartedBoutu
Jakehomer
Az a szégyen, hogy ilyen hullámvölgyekkel, meg ennyi sérüléssel is 10 meccsel 50% felett volt ez a csapat és az utolsó előtti napig versenyben voltak a wild cardért.

Szerkesztette: Maka

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 447 — Panthers fan
Jé találtam egy gifet Makával 😉
 gfycat.com/EnchantingBigheartedBoutu

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
jó lesz az az Orioles - Jays WC, már csak az a kérdés, hogy hol játsszák. mondjuk amilyen kaki a Blue Jays offense mostanában, tökmindegy
Löfli
A Toronto lesz otthon, ahol valószínűleg lesz egy olyan atmoszféra, mint tavaly a Texas ellen az 5. meccsen, szóval én nem írnám le őket.

Az Indiansnek is megvan a homefield a Boston ellen, nem kell még hétfőn is játszaniuk, ami a Detroitnak se hiányzott volna.

több mint 9 éve
jó lesz az az Orioles - Jays WC, már csak az a kérdés, hogy hol játsszák. mondjuk amilyen kaki a Blue Jays offense mostanában, tökmindegy

Don't blink!
több mint 9 éve
Végül is a kevésbé komplikált forgatókönyv jött be. Az Orioles, a Jays és a Giants is a playoffban