Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
az lehet, de a Giants, a Red Sox, a Yankees és a Cardinals már nyert mostanában elégszer, szóval ideje másnak is teret engedniYankees, Dodgers, Cubs a három legnagyobb divatcsapat...én szinte mindig mindenhol azoknak a csapatoknak drukkolok, akik a legrégebben/soha nem nyertek, úgyhogy a Cubs azt hiszem beletartozik ebbe a körbe 😊eddig hibátlan a PO (ha már a White Sox nem jutott be), még a Giants-nek kell kiesnie és onnantól bárki nyerhet 😊Dodgers, Cubs? Ilyen divatcsapatokat elviselsz? 😛
baggio
Jakehomer
baggio
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Cubsnak pont az a szexepillje, hogy ezer éve nem nyertek 😊Mint a Red Soxnak volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Yankees, Dodgers, Cubs a három legnagyobb divatcsapat...én szinte mindig mindenhol azoknak a csapatoknak drukkolok, akik a legrégebben/soha nem nyertek, úgyhogy a Cubs azt hiszem beletartozik ebbe a körbe 😊eddig hibátlan a PO (ha már a White Sox nem jutott be), még a Giants-nek kell kiesnie és onnantól bárki nyerhet 😊Dodgers, Cubs? Ilyen divatcsapatokat elviselsz? 😛
baggio
Jakehomer
baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
én szinte mindig mindenhol azoknak a csapatoknak drukkolok, akik a legrégebben/soha nem nyertek, úgyhogy a Cubs azt hiszem beletartozik ebbe a körbe 😊eddig hibátlan a PO (ha már a White Sox nem jutott be), még a Giants-nek kell kiesnie és onnantól bárki nyerhet 😊Dodgers, Cubs? Ilyen divatcsapatokat elviselsz? 😛
baggio
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
eddig hibátlan a PO (ha már a White Sox nem jutott be), még a Giants-nek kell kiesnie és onnantól bárki nyerhet 😊Dodgers, Cubs? Ilyen divatcsapatokat elviselsz? 😛
baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
eddig hibátlan a PO (ha már a White Sox nem jutott be), még a Giants-nek kell kiesnie és onnantól bárki nyerhet 😊

---
több mint 9 éve
Megint milyen call a Cubsnak, hát a bírókon nem fog múlni az átoktörés idén 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Arrieta hr lol hát az even year bullshitből Cubs pitchers hitting hr's bullshit lett
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ha már szóba került a Marlins Man,ezt nem lehet kihagyni. 😀gyönyörű volt, de nekem laikusként csak egy kérdésem van: hogy lehet, hogy minden baseballmeccsen amit nézek, feltűnik Joe West? 😊Én a Marlins Guy-jal vagyok így
baggio
Kampman
több mint 9 éve
gyönyörű volt, de nekem laikusként csak egy kérdésem van: hogy lehet, hogy minden baseballmeccsen amit nézek, feltűnik Joe West? 😊Én a Marlins Guy-jal vagyok így
baggio
több mint 9 éve
Jó tipp volt, de nem jött be 😊A másik Rangers ászt is megégették, innen nehéz lesz visszajönniTavaly is ezt gondolták a Torontóról az első 2 meccs után.
Jakehomer
De most az lesz, ami tavaly, csak fordítva. A Rangers megnyeri a következő kettőt idegenben, majd hazai pályán az 5. meccsen Odor egy bat flipes HR-t ütve megnyeri
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
gyönyörű volt, de nekem laikusként csak egy kérdésem van: hogy lehet, hogy minden baseballmeccsen amit nézek, feltűnik Joe West? 😊

---
több mint 9 éve
jó, nekem így is jó 😊 beteg végjáték volt, mondjuk a fasznak kellett teljes erőből lóbálni mindenre. Donaldson meg továbbra is kedvenc playa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
jó kis adok kapok volt ez, de most már megnyerhetnénk, pl egy Bautista home runnal
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 9 éve
kezdésnek nem rossz

Don't blink!
több mint 9 éve
A Nationals-Dodgers 2. meccsét holnap este hétkor rendezik.Ez nekünk nem jó. 😕
Kampman
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nagyon össze akarják hozni a Cubsnak azt a WS-t 😛 Erősen megtolták a bírók a végén őket, nélkülük még menne a meccs (ad absurdum meg is nyerhette volna a Giants a 9. inningben).A Giants korai baserunning hibái visszaütöttek.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A base loaded és a bázis játékok után vártam is - sajnos - a Nats pontokat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Kershaw is elég gyenge, nem találja a zónát, szerencséje van, hogy eddig ennyivel megúszta.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Scherzer-et szépen megszórjuk.Nagyon jó kezdés.