Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Ma este egyébként Vin Scully és a Turner Field is búcsúzik, előbbi kicsit jobban fog hiányozniIgen, sajnos. A PO-t már nem vállalta.
Kampman
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ma este egyébként Vin Scully és a Turner Field is búcsúzik, előbbi kicsit jobban fog hiányozni
több mint 9 éve
Ha be is jutnak, nem lesz esélyük. 😊Mindenki azért rimánkodik szerintem, hogy a Giants ne jusson be 😊reménytelen, páros év van
Jakehomer
Kampman
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mindenki azért rimánkodik szerintem, hogy a Giants ne jusson be 😊reménytelen, páros év van
Jakehomer
több mint 9 éve
Mindenki azért rimánkodik szerintem, hogy a Giants ne jusson be 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ne engedjük már be a PO mezőnyébe a Giants csapatát! Utolsó meccs kötelező nyerni (és persze a Cards is nyerjen). Bár a Giants-Mets nem lenne rossz WC meccs.
több mint 9 éve
Nem tudom, Renteriával jobb lesz-e, de buli van! 😀Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Csak kirimánkodtad 😀
Mikey
Report: White Sox to replace Ventura with bench coach Renteria
www.thescore.com/news/1108788
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Csak kirimánkodtad 😀
Mikey
Report: White Sox to replace Ventura with bench coach Renteria
www.thescore.com/news/1108788
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
Őrült utolsó napra van kilátás, főleg az AL wild card helyek tekintetében. Lehet, hogy be kell pótolni azt az elmaradt Tigers-Indians meccset is, plusz még egy 163. meccs lehetősége is benne van a wild card meccsek előtt.Sajnos a a D-Backs idén is csak a szép búcsúért hajt.
több mint 9 éve
A pláne az, hogy nem is kellene kirúgni, mivel lejár a szerződése.pedig a USA Today-ben is már kész tényként kezelték Ventura kirúgását...Erre mondjon nekem valaki egyetlen elfogadható érvet. Érthetetlen számomra.Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Nincs szerencséd: mlb.nbcsports.com/2016/09/28/report-white-sox-will-offer-robin-ventura-a-new-contract-if-he-wants-to-return/
Mikey
robiroboter
Mikey
baggio
több mint 9 éve
pedig a USA Today-ben is már kész tényként kezelték Ventura kirúgását...Erre mondjon nekem valaki egyetlen elfogadható érvet. Érthetetlen számomra.Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Nincs szerencséd: mlb.nbcsports.com/2016/09/28/report-white-sox-will-offer-robin-ventura-a-new-contract-if-he-wants-to-return/
Mikey
robiroboter
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Erre mondjon nekem valaki egyetlen elfogadható érvet. Érthetetlen számomra.Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Nincs szerencséd: mlb.nbcsports.com/2016/09/28/report-white-sox-will-offer-robin-ventura-a-new-contract-if-he-wants-to-return/
Mikey
robiroboter
több mint 9 éve
Óriási respect. Megkönnyeztem...streamable.com/xq35A legszebb pillanat,amit valaha baseball meccsen láttam. Ebben minden benne volt.
Jakehomer
Nelson87
Do your job
több mint 9 éve
Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Nincs szerencséd: mlb.nbcsports.com/2016/09/28/report-white-sox-will-offer-robin-ventura-a-new-contract-if-he-wants-to-return/
Mikey
több mint 9 éve
streamable.com/xq35A legszebb pillanat,amit valaha baseball meccsen láttam. Ebben minden benne volt.
Jakehomer
több mint 9 éve
Azokban lehet én vagyok agyhalott, és épp most mászok ki egy repülőgép szárnyára biztosítókötél nélkül. 😉Alapvetően a youtube tele van ilyen Darwin-díjas ötletekkel különböző fail-videók formájában. Csak ritka, amikor ennyire balul sül el a dolog ennyire ismert emberrel.Mivel néhány tudományos elmélet szerint végtelen számú univerzum létezik, egynémelyikben még ma is szórni fogja a K-kat. Ha mázlid van, azokban valóban frankó bézból-drukker leszel… "Did you catch that?"
Sobri Jóska
robiroboter
több mint 9 éve
Én még mindig nem bírom felfogni,Marlins szurkolóként teljesen olyan érzésem van,mintha valami közeli rokont vesztettem volna el. Nyilván nem jó ötlet az éjszakai hajókázás(ahol kiderült,hogy nem ő vezette a csónakot),de aki látta már Josét a dugoutban mosolyogni,integetni az édesanyjának,nagymamájának,annak egy rossz szava nem lehet rá. Rengeteg szép jelenet van,amire emlékezhetünk vele kapcsolatban,ítélkezés helyett inkább tegyük ezt.
www.youtube.com/watch?v=6YN6rBF0l-A
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Alapvetően a youtube tele van ilyen Darwin-díjas ötletekkel különböző fail-videók formájában. Csak ritka, amikor ennyire balul sül el a dolog ennyire ismert emberrel.Mivel néhány tudományos elmélet szerint végtelen számú univerzum létezik, egynémelyikben még ma is szórni fogja a K-kat. Ha mázlid van, azokban valóban frankó bézból-drukker leszel… "Did you catch that?"
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Alapvetően a youtube tele van ilyen Darwin-díjas ötletekkel különböző fail-videók formájában. Csak ritka, amikor ennyire balul sül el a dolog ennyire ismert emberrel.engem kicsit arra a baltimore-i cornerback gyerekre emlékeztet, aki úgy gondolta a nyáron, hogy kiváló ötlet szürkületben, krosszmotorral, világítás nélkül, bukósisak nélkül csapatni. aha...Kurvaélet, csak most olvasom. Generációja egyik, ha nem a legjobb dobója lehetett volna.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai.
Kampman
Ő a fizikai részre fókuszált...
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 9 éve
engem kicsit arra a baltimore-i cornerback gyerekre emlékeztet, aki úgy gondolta a nyáron, hogy kiváló ötlet szürkületben, krosszmotorral, világítás nélkül, bukósisak nélkül csapatni. aha...Kurvaélet, csak most olvasom. Generációja egyik, ha nem a legjobb dobója lehetett volna.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai.
Kampman
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Kurvaélet, csak most olvasom. Generációja egyik, ha nem a legjobb dobója lehetett volna.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai.
Kampman
több mint 9 éve
Kurvaélet, csak most olvasom. Generációja egyik, ha nem a legjobb dobója lehetett volna.
több mint 9 éve
Véletlen találtam.Azok csak modell házak elvileg, de valóban látványos.
Made in Japan!
tn.new.fishki.net/26/upload/post/201403/14/1251384/LRTnWgy.jpg
gaben

több mint 9 éve
OMG... RIP FernandezNa ne, ez azért hihetetlen.
www.espn.com/mlb/story/_/id/17632541/miami-marlins-ace-jose-fernandez-dies-boating-accident?ex_cid=espnfb
Tito05