Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Teljesen lesújtott. Nem térek magamhoz. Öt napja rakta ki a terhes feleségét. www.instagram.com/p/BKkAGyzAY68/?taken-by=jofez16Hug your loved ones, folks.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Azt a kurva életNem volt jó ötlet az éjszakai motorcsónakozás...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Pont most olvastam én is. Kiváló fiatal tehetség ment el.R.I.P.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
OMG... RIP Fernandezanyám... az ember ilyenkor gondolkozik el, hogy néha eszetlenül tehetséges sportolók iszonyatosan értelmetlenül mennek el.
www.espn.com/mlb/story/_/id/17632541/miami-marlins-ace-jose-fernandez-dies-boating-accident?ex_cid=espnfb
Tito05
nyugodjon.
több mint 9 éve
OMG... RIP Fernandezhihetetlen 😕 RIP
www.espn.com/mlb/story/_/id/17632541/miami-marlins-ace-jose-fernandez-dies-boating-accident?ex_cid=espnfb
Tito05

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
OMG... RIP FernandezValaki mondja,hogy csak valami rosszat álmodom.
Tito05
több mint 9 éve
Véletlen találtam.Made in Japan!
tn.new.fishki.net/26/upload/post/201403/14/1251384/LRTnWgy.jpg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Nem vagyok képben a White Sox háza táján,de biztos vagyok benne,hogy még mindig jobb,mint ami nálunk folyik...zsinórban 7 éve van .500 alatti szezon,és a változásnak még csak apró jele sem látszik a vezetőségen. Idén végre meg lehetett volna a rájátszás,de akkor,amikor minden csapat erősített a második félévre,nálunk mindent tönkretettek: rodney,cashner kaliberű pocsék ,haszontalan játékosok jöttek,és olyanok mentek el,akik majd a jövőt jelenthetik a Padresnek(Capps,Naylor).
Hogy a játékoskeretet milyen mértékben kellene átalakítani, azt nem tudom.
De ez így egyáltalán nem oké.
Mikey
A legnagyobb vicc,hogy ez a két szerencsétlen(rodney,cashner) együtt annyi meccset tett tönkre az all-star break után,hogy,ha csak a felét megnyerjük azoknak,most lazán wild card helyen lenne a csapat.
több mint 9 éve
Kíváncsian várom, a negyedik egymás utáni .500 alatti szezon után végre kivágja-e Hahn Venturát. A türelemnek és lojalitásnak is vannak határai.Hogy a játékoskeretet milyen mértékben kellene átalakítani, azt nem tudom.
De ez így egyáltalán nem oké.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
nem is tudtam, hogy a safeco a blue jays új hazai pályája, durva a hangulatÉn inkább szomorúnak mondanám ezt.
Löfli
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
nem is tudtam, hogy a safeco a blue jays új hazai pályája, durva a hangulat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Oké hogy rengeteg pénzt kap, de nem vagyok képes felfogni, Shields miért játszik még mindig. Persze tökmindegy a csapatnak ez a szezon is, de azért 6-7 run előnyt adni az ellenfeleknek minden ötödik meccsen indokolatlan mértékben úriemberi viselkedés.Egy jó meccse volt kb egész szezonban, amikor ellenem nyomta fantasyben 😀
Azt is nehezemre esik elhinni, hogy nem sérülten dob...
Mikey
Mindkét liga WC versengése igen kiélezett, érdekes lesz az utolsó két hét.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Oké hogy rengeteg pénzt kap, de nem vagyok képes felfogni, Shields miért játszik még mindig. Persze tökmindegy a csapatnak ez a szezon is, de azért 6-7 run előnyt adni az ellenfeleknek minden ötödik meccsen indokolatlan mértékben úriemberi viselkedés.Azt is nehezemre esik elhinni, hogy nem sérülten dob...
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
hát jó de akkor is röhej, hogy csak azt nézték, hogy HR legyen-e azt nem, hogy esetleg a belenyúlás változtatott-e annyit a röppályán, hogy ez megzavarja a védőjátékost, és emiatt teljesen máshova ment, ahová várta (igen.)csak Bostonban nem fan interference az, ha a néző a falon belülre nyúl ... még jó, hogy nem ítéltek belőle HR-t.Nem mintha ezen múlt volna. Le lettünk nagyon csúnyán iskolázva mind a 4 meccsen. Kétszer 3, egyszer pedig 4 pontos előnyt leadni nem menő...
csebi
Darksun3
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
csak Bostonban nem fan interference az, ha a néző a falon belülre nyúl ... még jó, hogy nem ítéltek belőle HR-t.Nem mintha ezen múlt volna. Le lettünk nagyon csúnyán iskolázva mind a 4 meccsen. Kétszer 3, egyszer pedig 4 pontos előnyt leadni nem menő...
csebi
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
csak Bostonban nem fan interference az, ha a néző a falon belülre nyúl ... még jó, hogy nem ítéltek belőle HR-t.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Teljesen jogos pont,a BPF(Batting Park Factor) nem is foglalkozik külön a dobók személyével,hanem inkább a hazai/vendég meccsen szerzett/engedett run mennyiségből próbál egy értéket kiszámolni. Ez mondjuk annyiból jó,hogy ugyanezek a Reds dobók a Marlins Parkban lehet,hogy nem nyelnek be annyi homárt,így egyértelművé válik a pálya szerepe. Persze minden HR más,és ami a nézőtérre repül a Great American Ballparkban,az lehet,hogy a Marlins Parkban is HR lenne,szóval szentírásnak nem lehet venni semmit,csupán egy érdekes,és hasznos saber stat(akárcsak az én kevencem,a RE24,amiről itt olvashat,aki szeretne: www.fangraphs.com/library/misc/re24/ ).ó, ezer hála.a Great American mennyire hitter friendly pálya?Idén a legtöbb HR esett ott,szóval mondhatni nagyon ütőbarát.
csak azért kérdezem, mert az All-Star meccsről lemaradaknak most van a pót-homerun-derby
Gonzalez 3HR, 7RBI, és még simán lehet egy jelenése, ha a bullpenünk szorosan tartja az eredményt
slowmotion
A right field pedig(ahová A-Gon ma kettőt vágott) szintén az átlagnál közelebb helyezkedik el a home plathez(325 láb).
Íme egy jó kis ábra a távolságokat illetően:Nelson87
mondjuk az is kérdés, hogy a legtöbb HR-ből mennyi a pálya fizikai méreteinek hatása, és mennyi a Reds dobóié - mert hát ők 81-szer játszanak ott egy évben, és ha nem jók...
slowmotion
A BPF-et pedig ezen az oldalon lehet a legjobban tanulmányozni:
Le van írva a képlet,és visszamenőleg 15 évre megnézheted,hogy az adott évben milyen értéke volt az egyes pályáknak,nemcsak a Run,és a HR,hanem H,2B,3B és BB esetében is.
több mint 9 éve
ó, ezer hála.a Great American mennyire hitter friendly pálya?Idén a legtöbb HR esett ott,szóval mondhatni nagyon ütőbarát.
csak azért kérdezem, mert az All-Star meccsről lemaradaknak most van a pót-homerun-derby
Gonzalez 3HR, 7RBI, és még simán lehet egy jelenése, ha a bullpenünk szorosan tartja az eredményt
slowmotion
A right field pedig(ahová A-Gon ma kettőt vágott) szintén az átlagnál közelebb helyezkedik el a home plathez(325 láb).
Íme egy jó kis ábra a távolságokat illetően:Nelson87
mondjuk az is kérdés, hogy a legtöbb HR-ből mennyi a pálya fizikai méreteinek hatása, és mennyi a Reds dobóié - mert hát ők 81-szer játszanak ott egy évben, és ha nem jók...
több mint 9 éve
a Great American mennyire hitter friendly pálya?Idén a legtöbb HR esett ott,szóval mondhatni nagyon ütőbarát.
slowmotion
Íme egy jó kis ábra a távolságokat illetően:
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
a Great American mennyire hitter friendly pálya?nagyon
slowmotion
több mint 9 éve
a Great American mennyire hitter friendly pálya?csak azért kérdezem, mert az All-Star meccsről lemaradaknak most van a pót-homerun-derby
több mint 9 éve
Ichiro után a mai napra is jutott egy mérföldkő.Történt ugyanis,hogy Derek Dietrich elszenvedte karrierje 52. HBP-jét,amivel minden idők legtöbbet eltalált Marlins játékosa lett,ráadásul mindezt harmadannyi AB-ből tette,mint Alex Gonzalez(51 HBP). Sajnos ezúttal nem mentek be hozzá a játékosok,és a közönség sem tapsolt percekig,de történelmi pillanat volt,az biztos. 😀
több mint 9 éve
Aki télen nekem azt mondja, hogy augusztusban a White Sox 25-ös aktív rosterén egyszerre ott lesz Tim Anderson, Tyler Saladino, Carlos Sánchez, Jason Coats, Chris Beck, Omar Narvaez és Michael Ynoa, azt szerintem nagyon kinevetem. Na persze, a 10, azaz tíz DL-en pihenőnek elég nagy szerepe van ebben.
Ezt így nem lehet. Ehhez képest mondjuk az 55-60 nagyon jó.