Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 379 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Aszongyahogy mennyi is... ja igen... 14!
 twitter.com/whitesox/status/749382212852649984

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Nem értem, hogy egy alapszakaszmeccset hogy engedhetnek a 19. inningig elmenni. Olyasmi kéne, mint ami Japánban van. 12 inning után döntetlen.

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
és megcsinálják a bases loaded double playt, zseniális 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
most hogy már Goinsnak kell dobálnia, azért könnyebb dolga lesz a Clevelandnek

Don't blink!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nem adják könnyen azt a 14. győzelmet. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan
Nem használ ma DH-t a Giants, MadBum fog ütni is. Oké, hogy lassan már nincs egészséges ütőjük, de akkor is cool 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Corbin blackmon hr-je óta nem találta a zónát, de azért jó, hogy bent hagytuk még 2 inningen keresztül... mondjuk a bullpen se volt acélos mostanában

Don't blink!
több mint 9 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
 baseball.physics.illinois.edu/knuckleball.html

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Nem optikai csalódás, tényleg irányt változtat menet közben, ami azért lehetséges, mert gyakorlatilag nulla spin van a labdában (ha megnézed, a saját tengelye körül alig fordul a labda), na de innentől kezdve én se teljesen értem a jelenség fizikáját 😊
Jakehomer
azért írtam az optikai csalódást, mert nem pontosan a dobás tengelyében van a kamera (sem szélességben, sem magasságban), és így elképzelhetőnek tartom, hogy több irányváltást látok bele, mint amennyi van benne. magyarra fordítva: nem lehetséges, hogy a labda magasságának változása tűnik oldalirányú mozgásnak a kamera nézőpontjából?
több mint 9 éve
Persze, más a labda, más a liga, de ugyanezzel a fizikával szórakoznak a srácok:
robiroboter
sőt, be lehetne tenni a Roberto Carlos szabadrúgást is a '97-es Konföderációs Kupáról is. de ezek láthatóan csak egy irányba csavarodnak.

mondjuk persze lenti gifen optikai csalódás van valszeg, azért tűnik imbolygónak a labda.
slowmotion
Nem optikai csalódás, tényleg irányt változtat menet közben, ami azért lehetséges, mert gyakorlatilag nulla spin van a labdában (ha megnézed, a saját tengelye körül alig fordul a labda), na de innentől kezdve én se teljesen értem a jelenség fizikáját 😊

Fociban is van knuckleball
 www.youtube.com/watch?v=8fxEClOXk90

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ja, és ha már labdavarázslók, íme, ahogy a legnagyobb mágus hat labdát tart öt ujjal 😀
 m.mlb.com/video/topic/6479266/v831446183/millad-kershaw-holds-six-baseballs-in-one-hand

több mint 9 éve
Ha nem fizika lenne, nem dobta volna, hanem odavarázsolja Harry Potter meg Hermione 😀 Persze, nem mindenki képes rá, azért volt a holy molly 😀 Meg azért nézzük mi is 😀 Ettől függetlenül a gömbtestek kegyetlenül tudnak tekeredni, pláne ha baseballlabdák, amiken pedig csak öt ujjat kombinálgatnak így meg úgy meg némi lendület. Csíra Otani pl. hogy a pékbe csűri meg 100 kmh felett? A másik véglet Yu eephusa, közte a repertoár meg végtelen, és nézhetjük a szuper dobópárbajokat évek óta.

Még szerencse, hogy pont egy olyan csapatnak drukkolok, ahol nem túl gyakori az efféle vudú dobómágia, de ha ilyet látnak a srácok, kivágják a francba a varázslatot az Eutaw Streetre 😀 Kár, hogy nálunk is járt már Knucklepuck, 'szt kétszer is kiette a szemünket 😕

több mint 9 éve
Persze, más a labda, más a liga, de ugyanezzel a fizikával szórakoznak a srácok:
robiroboter
sőt, be lehetne tenni a Roberto Carlos szabadrúgást is a '97-es Konföderációs Kupáról is. de ezek láthatóan csak egy irányba csavarodnak.

mondjuk persze lenti gifen optikai csalódás van valszeg, azért tűnik imbolygónak a labda.
több mint 9 éve
Holy molly

gfycat.com/ThatQuarrelsomeHeterodontosaurus
Jakehomer
Pirlo szabadrúgásait idéző dobás
Kampman
igen, csak ez nem gumilabda
slowmotion
A régi szép időkben a fodball-labda is bőrből volt, mégis tekergett, mert az is gömb 😉 Magnus-hatásnak hívják a jelenséget. Nem kellett volna csajozni a középiskolai fizikaórák helyett 😀 (Én is azt tettem, de azóta lett wikipédia 😀 😀 😀)
robiroboter
nem vagyok fizikus, de a logika azt mondatná, hogy ha egyfajta irányban pörög a labda, akkor a csavarodás is egy adott csigavonalon megy végbe - márpedig egy labdát nem lehet úgy eldobni, hogy a pörgés iránya megváltozzon.
na most ha megnézed a gifet, csak a P és a C között mintha egy kisebb szinuszgörbét csinálna (először jobbra kanyarodik, aztán balra). az meg szerintem nem fér össze az elmélettel.
több mint 9 éve
Persze, más a labda, más a liga, de ugyanezzel a fizikával szórakoznak a srácok:  www.youtube.com/watch?v=0HefV4XQFcc

több mint 9 éve
Holy molly

Jakehomer
Kampman
slowmotion
A régi szép időkben a fodball-labda is bőrből volt, mégis tekergett, mert az is gömb 😉 Magnus-hatásnak hívják a jelenséget. Nem kellett volna csajozni a középiskolai fizikaórák helyett 😀 (Én is azt tettem, de azóta lett wikipédia 😀 😀 😀)

több mint 9 éve
Holy molly

Jakehomer
Magától is botrány gyenge a Sox, szóval teljesen felesleges ennyire cifrázni a dolgokat.

több mint 9 éve
Holy molly

Jakehomer
Kampman
több mint 9 éve
Holy molly

Jakehomer

több mint 9 éve
Holy molly

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Tessék, DBacks fanek, Shelby dominált a visszatérő meccsén.
Jakehomer
Reméljük, hogy egy erősebb csapat ellen is sikerülni fog,
Kampman
Mindig csak ezek a negatív hullámok 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az ESPN oldaláról, kommentár nélkül.

Including his last game with the Padres, Shields is the first pitcher to give up seven-plus runs in four straight starts since Albie Lopez of the Rays in 2001.

több mint 9 éve
Jakehomer
Reméljük, hogy egy erősebb csapat ellen is sikerülni fog,

több mint 9 éve

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
amikor a relief pitchered kapja a W-t, a harmadik inninges pályára lépése miatt... priceless