Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
az azért elég komoly, hogy a tehenész meccs után még belenéztem az első másfél inningbe, és láttam az összes futást 😊Á, az offense overrated 😊Kicsit korai, de nincs nagyon más választása a Dodgersnek, csak így van esélyük.meg ha végre elkezdenek ütni és pontokat gyártani
Jakehomer
slowmotion
Jakehomer
meg az is komoly, hogy Gonzalez kb három perccel azután csűrte ki a labdát, hogy ezt írtam. mondjuk utána kettővel Joc is majdnem ütött egyet, de hiányzott neki pár méter.
viszont az is (nem) vicces, hogy Roberts annyira bízik a bullpenben, hogy nem meri egyiküket sem behozni. így azért komoly lesz. Kershaw a hatodik meccsre lesz újra bevethető (meg esetleg a negyediken egy save erejéig, muhaha), addig jó lenne nem kiesni.
a szezonban amúgy 4-3-ra nyertük a Cubs ellen (2-2 a Wrigley-n, 2-1 a Chavez Ravine-ban), ezzel most is kiegyeznék
több mint 9 éve
Á, az offense overrated 😊Kicsit korai, de nincs nagyon más választása a Dodgersnek, csak így van esélyük.meg ha végre elkezdenek ütni és pontokat gyártani
Jakehomer
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azért elég fasza ez az NLCS, tegnap Montero meg Baez, ma Kershaw és Jansen volt clutch, remélem ilyen jó lesz a többi meccs is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
meg ha végre elkezdenek ütni és pontokat gyártaniKicsit korai, de nincs nagyon más választása a Dodgersnek, csak így van esélyük.Főleg Puig 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
jöhet az NLDS, két utálatos csapattal, de remélem a Cubs jut tovább, hogy aztán kikapjanak a WS-ben
Löfli
danyly
Kershawnak nem lesz korai ez a meccs? Úgy számoltam, hogy talán a harmadikon térhet vissza.
Kampman
Jakehomer
több mint 9 éve
Kicsit korai, de nincs nagyon más választása a Dodgersnek, csak így van esélyük.Főleg Puig 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
jöhet az NLDS, két utálatos csapattal, de remélem a Cubs jut tovább, hogy aztán kikapjanak a WS-ben
Löfli
danyly
Kershawnak nem lesz korai ez a meccs? Úgy számoltam, hogy talán a harmadikon térhet vissza.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Oké nekem a Blue Jays - Cubs is megfelel. Az is jó lesz, mindegy kit ver meg a Cubs 😛Ez nem fog összejönni.Indians - Cubs döntő lesz mert csak 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
danyly
Kell ez a ligának is szerintem nagyon. Ez a párosítás most egyszerűen tökéletes lenne.
Shawn84
danyly
több mint 9 éve
Ez nem fog összejönni.Indians - Cubs döntő lesz mert csak 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
danyly
Kell ez a ligának is szerintem nagyon. Ez a párosítás most egyszerűen tökéletes lenne.
Shawn84
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Indians - Cubs döntő lesz mert csak 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
danyly
több mint 9 éve
az majd a hetedik inning után kiderülFőleg Puig 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
danyly
Kampman
több mint 9 éve
Főleg Puig 😊szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
danyly
több mint 9 éve
szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.A Dodgers jut tovább és szerethető csapat. 😊
Löfli
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Roberts nagyon csúnyán elmenedzselte ezt az inninget, pedig majdnem megúszta, hogy sétáltatta Heywardot, de az már nem fért bele, hogy nem hozott be leftyt Montero ellen.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kicsit váratlanul nagyon necces lett ez az első meccs a Cubsnak, bases loaded no outs a 8. tetején, Chapman jön be 6 out save-re, ami nem az erőssége.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Miller egy kib.szott állat... MVP MVP MVP!!!twitter.com/bmccarthy32/status/787420602244042752
zsutu
Tomlin szépen lehozott 5+ inninget, onnantól meg a bullpen megoldja 😊 Bauerben nem bízom, meg Miller se fog minden meccsen két inninget dobni, de ez most jól néz ki.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szopat a bullpen a sliderrel rendesen, remélem otthon már jobban menni fog az ütősornak, ma a tegnapihoz képest lófasz lehetőségünk volt.jöhet az NLDS, két utálatos csapattal, de remélem a Cubs jut tovább, hogy aztán kikapjanak a WS-ben

Don't blink!
több mint 9 éve
Miller egy kib.szott állat... MVP MVP MVP!!!
több mint 9 éve
Nem gyakran van nullázva a Blue Jays 😊Nagyon szeretnivaló ez a Tribe, ez Cleveland éve a profi ligákban (a Brownst hagyjuk 😊 )
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
remélem estrada viszonylag sokáig húzza, mert osunán kívül nem bízok a bullpenben. meg JoeyBats is tolhatna egy 3 run hr-t, ha már ma van a batflip évfordulója 😊

Don't blink!
több mint 9 éve
Ide még csak most jutottam el... Hajrá Indians! 😊Hogy ne csak off legyen: Bauer elvágta a kezét, így nem ő kezd a második meccsen, valszeg Tomlin, és remélhetőleg a 3.ikon már kezd... Fene se gondolta volna, hogy a PO a rotáció lesz a leggyengébb láncszemünk...
több mint 9 éve
Ez agy nagy játék volt. Erre nem is gondoltam, hogy Kershaw behozzák, de szerintem Jansen korán lett bevetve, de gondolom ez is tudatos volt. Baez már nem merték játékba küldeni, így Blanton jött Urias előtt. előzetesen fordítva gondoltam volna, de így sem volt vészes. Lényeg a győzelem. A Cubs már keményebb falat lesz.
több mint 9 éve
Dusty szokás szerint elbaszta, de most nem azzal, hogy túlhasználta a kezdőjét, épp ellenkezőleg. A Dodgersnél okosan variálták a dobókat, egyedül Dayton volt mellényúlás, de nyilván nem akartak Jansennel ennyit dobatni, ki is fulladt a végére. Kershaw mondjuk így max két meccsen játszhat az NLCS-ben és ez már azt feltételezi, hogy lesz legalább 6 meccs, amire most nem fogadnék.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A már itt is megénekelt Giants bullpen csak elintézte a páros szezonos sorozat megszakítását szerencsére 😊A Nationals viszont folytatta a saját páros éves sorozatát. 2012 és 2014 után ismét kiestek az NLDS-ben, mindannyiszor úgy, hogy pályaelőnyük volt és legalább két hazai meccset el is vesztettek.
baggio
Az már más kérdés, hogy az NLCS eléggé egyértelműnek tűnik
több mint 9 éve
Hill lesz a kezdő dobó. Urias a 2. vagy a 3. inningben jöhet, attól függ mit produkál Hill. Lehet kicsit korainak tűnik a váltás, de ha Uriasnak "bemelegít" Hill, még jól is kijöhetünk belőle. A rookie nem jó reliever, így Jansen (vagy a set-up man Blanton) előtt jöhetnek (pár dobásra összezavarni az ütőket) Fields, Avilan vagy Baez. De ez majd a meccs alakulásától függ.Éjjel kettőkor Nationals-Dodgers 5. meccsvalszeg csak az a kérdés, hogy Hill kezd és Urias váltja-e, vagy fordítva. én inkább az első verzióra szavazok, nem hiszem, hogy Roberts megkockáztatná, hogy egy újonc annyira izguljon az első playoff-meccsén, hogy már az első inningben nagy hátrányba kerüljünk.
A kezdő dobók: Scherzer és TBD 😊
Kampman
slowmotion
A kezdő top-heavy lineup Nats ütősor (egy Trea Turner, Bryce Harper, Jayson Werth és Daniel Murphy sor) ellen nem akarják, hogy elszálljunk az elején, ezért inkább a balkezes dobókat kell erőltetni. Harper és Murphy bal kezes ütők, így nekik Jansen vagy Blanton feküdne jobban. De ha a meccs záró szakaszában bevetjük valamelyikőjüket, amikor már se Harper, se Murphy at bat, akkor a mérkőzés alakulásától függően partiban lehetünk a győzelemért.
Most ez egy komplikált stratégia lesz, remélem most nem cseszi el Roberts. A 4. meccsen is Blanton helyett Baez lett beküldve, oda is lett az előny. Remélem nem futunk bele ilyenbe az 5. meccsen.
több mint 9 éve
Éjjel kettőkor Nationals-Dodgers 5. meccsvalszeg csak az a kérdés, hogy Hill kezd és Urias váltja-e, vagy fordítva. én inkább az első verzióra szavazok, nem hiszem, hogy Roberts megkockáztatná, hogy egy újonc annyira izguljon az első playoff-meccsén, hogy már az első inningben nagy hátrányba kerüljünk.
A kezdő dobók: Scherzer és TBD 😊
Kampman