Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 378 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Hoppá.

Cleveland Indians skipper Terry Francona says Danny Salazar could make #WorldSeries start.

Hááát... nem tudom. Júliusig ász volt, aztán megsérült, és azóta folyamatosan szenved... én speciel nem erőltetném, inkább kezdetném Marrett-et.
több mint 9 éve
 streamable.com/weie
Jakehomer
This was supposed to be a :15 bump shot and it turned into an awesome 6:30 video that's been viewed 4.6M+ times on Facebook. Unreal.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 447 — Panthers fan

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Egyedül Klubert merjük 100+ pitch count főlé engedni, többieket max 5 inningig... Pl: Merritt 4.1IP kapott, pedig a countja 50 se volt (49 pontosítva). 😀
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Én tényleg nem látom rossznak a Dodgers esélyeit, ha Kershaw-t meg tudja verni a Cubs, akkor meg is érdemlik, de ha nem, akkor a 7. meccs már nekik is para, főleg, hogy Arrieta nagyon is üthető volt a szezon második felében és itt a playoffban is. Érdekes lesz.
Jakehomer
remélem, egy kiszabott vátesz vagy 😊
több mint 9 éve
Nem tudom, magas pich count ide vagy oda, Maeda szerintem egyáltalán nem volt rossz (oké, az első inningben rezgett a léc), úgy éreztem, bent lehetett volna még hagyni. Mondjuk attól még Blantonnak nem kéne fent hagynia minden második sliderjét, ezen már két meccs ment el.

De végül is ez volt a papírforma, ezzel együtt Kershaw és Hill mögött nem rosszak a Dodgers esélyei, az O-nak kéne sokkal jobban kihasználni az esélyeit, rengeteg futó marad a bázisokon.
Jakehomer
ezzel a bullpennel kifejezetten nem jött jól Maeda magas pitch countja, mert valaki mindig elbassza.
lassan Roberts el fog jutni oda, hogy csak úgy lehet meccset nyerni, hogy a kezdő pitcher dob 7+ inninget, Jansen meg befejezi. és lássuk be, nem egyszer ez is a legjobb (vagy egyetlen?) esély a győzelemre.
slowmotion
Persze, minél több relievert kell játszatnod, annál nagyobb az esély, hogy valakit beégetnek, de majdnem minden menedzser úgy van vele, hogy az ászát és a closerét dobatná csak szíve szerint. Az egyetlen kivétel a Tribe, de az meg szó szerint történelmi RP teljesítmény, amit Miller művel, az se normális 😊

Én tényleg nem látom rossznak a Dodgers esélyeit, ha Kershaw-t meg tudja verni a Cubs, akkor meg is érdemlik, de ha nem, akkor a 7. meccs már nekik is para, főleg, hogy Arrieta nagyon is üthető volt a szezon második felében és itt a playoffban is. Érdekes lesz.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem tudom, magas pich count ide vagy oda, Maeda szerintem egyáltalán nem volt rossz (oké, az első inningben rezgett a léc), úgy éreztem, bent lehetett volna még hagyni. Mondjuk attól még Blantonnak nem kéne fent hagynia minden második sliderjét, ezen már két meccs ment el.

De végül is ez volt a papírforma, ezzel együtt Kershaw és Hill mögött nem rosszak a Dodgers esélyei, az O-nak kéne sokkal jobban kihasználni az esélyeit, rengeteg futó marad a bázisokon.
Jakehomer
ezzel a bullpennel kifejezetten nem jött jól Maeda magas pitch countja, mert valaki mindig elbassza.
lassan Roberts el fog jutni oda, hogy csak úgy lehet meccset nyerni, hogy a kezdő pitcher dob 7+ inninget, Jansen meg befejezi. és lássuk be, nem egyszer ez is a legjobb (vagy egyetlen?) esély a győzelemre.
több mint 9 éve

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
uh-oh.
megmondtam vagy megmondtam?

most Kershaw kell ahhoz, hogy egyáltalán életben maradjunk.
76 pitch 11 outra, eszméletlenül gyenge még úgy is, hogy csak 1 run jött alatta...
több mint 9 éve
uh-oh. na most vagyunk szarban.
ötödik meccsen Maeda a kezdő, ez lefordítva bullpen day-t jelez előre, illetve hogy a hatodik meccsen Kershaw-nak, a hetediken Hillnek kell megmentenie a valagunkat. idegenben.
slowmotion
Ideje kapcsolatba lépni Steve Bartmannel és Billy kecskével
Kampman
Elég a hatodik meccs vége felé 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
ötödik meccsen Maeda a kezdő, ez lefordítva bullpen day-t jelez előre, illetve hogy a hatodik meccsen Kershaw-nak, a hetediken Hillnek kell megmentenie a valagunkat. idegenben.
slowmotion
Ideje kapcsolatba lépni Steve Bartmannel és Billy kecskével

több mint 9 éve
Ohh World Series.... 😊 Tegnap meg is ünnepeltem, mocskosul berúgtam. Jövőre Merrittet a rotációban akarom látni, #Windians
több mint 9 éve
több mint 9 éve
kemény jelenet volt, sportközvetìtésben ilyen hangos FUCK-ot én talán még nem is hallottam 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sok a nullázás eddig a rájátszásban, most itt lehet egy újabb. Döbbenetesen tanácstalannak tűnik az egész Jays offense, pedig ma aztán tényleg lett volna esélyük egy tapasztalatlan dobó ellen. Kb. olyanok ma, mint ellenük volt a Texas.
Kampman
Valamit nagyon kitaláltak, hogyan kell a Blue Jays ütőit támadni, persze nem árt, hogy a bullpenből shutdown arcok jönnek ki. Playoffban hazai pályán korábban soha nem volt még a Toronto nullázva.

Tribe a World Seriesben, pályaelőnnyel, és hat nap pihenővel, Millerre rá is fér 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sok a nullázás eddig a rájátszásban, most itt lehet egy újabb. Döbbenetesen tanácstalannak tűnik az egész Jays offense, pedig ma aztán tényleg lett volna esélyük egy tapasztalatlan dobó ellen. Kb. olyanok ma, mint ellenük volt a Texas.

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Egyébként ma van Tomlin, és Davis születésnapja is, szóval szép ajándék lenne egy győzelem ma 😊
zsutu
Bautistának is, ő meg elkezdhetné eltalálni a labdákat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ma Ryan Merritt kezd, akinek ez lesz a 5. pályára lépése a big leagueben (4GP/1GS). Én speciel jó dobónak tartom, ráadásul balos !444!négynégy!!! SP-ről beszélünk, ami nálunk nagyobb ritkaság, mint Brownsnak egy győztes meccs.

Akármennyire is kedvelem a srácot, ebből ma megint bullpen day lesz, de ne legyen igazam 😊

Egyébként ma van Tomlin, és Davis születésnapja is, szóval szép ajándék lenne egy győzelem ma 😊
több mint 9 éve
Mai meccsen Clevinger helyett Kluber kezd 😊
zsutu
Szar ügy volt, hogy Franconának el kellett lőnie az összes jó relieverét a 3. meccsen, Kluber tegnapi startja így kicsit el lett pazarolva. Aztán ha felébrednek a Blue Jays ászai, hirtelen necces lehet a series.

Rich Hill dominált, ki gondolta volna? Jelentősen megnőttek a Dodgers esélyei, Lackey simán verhető, és Kershaw mögött be lehet húzni a negyedik W-t. Papíron egyszerű 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
 twitter.com/JasonLukehart/status/788221166787760128

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Mai meccsen Clevinger helyett Kluber kezd 😊
több mint 9 éve
Úgy néz ki a Jaysnek megint az ALCS lesz a végállomás

És persze defense wins championship

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bauer elvérzik vazze, beszarok, ha most is nulláz minket a bullpen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Nagyon nehéz meccs vár ma ránk, remélhetőleg lesz olyan penge Bauer mint júliusban azon a bizonyos 19. inninges meccsen 😊
több mint 9 éve
meg ha végre elkezdenek ütni és pontokat gyártani
slowmotion
Á, az offense overrated 😊
Jakehomer
viszont az is (nem) vicces, hogy Roberts annyira bízik a bullpenben, hogy nem meri egyiküket sem behozni. így azért komoly lesz. Kershaw a hatodik meccsre lesz újra bevethető (meg esetleg a negyediken egy save erejéig, muhaha), addig jó lenne nem kiesni.
slowmotion
Az első meccsért kritizáltam, de playoffban egy ilyen low scoring meccsen, amikor egy run előnyt őrizgetsz, akkor csak a legjobb dobóidat játszatod, kritikus volt, hogy elhozzatok egyet a Wrigleyből. Nem tudom, mennyire bírja, de nem lepne meg, ha az ötödik meccsen kezdene Kershaw, aztán a hetediken jöhet a bullpenből a'la MadBum, ha még tart a series 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!