Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 378 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Éjjel kettőkor Nationals-Dodgers 5. meccs

A kezdő dobók: Scherzer és TBD 😊

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Kershaw kezdő short resten
Kampman
Nehéz döntés lehetett, úgy voltak vele, hogy ha ma nem nyernek, akkor fölöslegesen tartogatják Kershaw startját. Aztán hogy mi lesz a potenciális ötödik meccsen, azon ráérnek majd holnap agyalni. Aztán ha short resten nem lesz jó, akkor lehet fikázni a menedzsert, de itt nem hiszem, hogy volt jó/rossz döntés, lehetetlen megmondani, melyik verzió ad több esélyt a series győzelemre.
Jakehomer
sztem egyértelműen ez volt az egyetlen jó döntés. végül ugye nem Kershaw-n múlott, mert csak kapott pontokat és tele bázius 0 outot hagyott fenn, nem is övé lett a W, de ilyenkor nem pihentetsz. vszeg sztem jön Hill short resten, viszont a bullpen is eléggé le van harcolva, kemény lesz az 5. meccs.
csebi
ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az a 0 out az bizony 2 out volt, Harper lett volna a harmadik, két hangyafasznyin múlt. aztán két dobóval, két ütővel és három futással később bejött egy olyan pitcher, aki tudott outot is csinálni (mondjuk ő négyet is).

mondjuk érdekes kérdés, hogy edzőbácsi miért így menedzselte le a dolgokat. jó, persze, utólag könnyű okosnak lenni, de akkor miért hagyta fent CK-t Harper ellen? ha meg Harperre fent maradt, akkor miért nem ment Werth ellen is? oké, érzésre Werth ütött talán a legjobb formában a párharcban, de én azért fent hagytam volna Kershaw-t. most az, hogy 109 vagy 115 dobással fejezi be a napot, az lényegében édesmindegy, de neki 120 dobás után is több esélye van egy K-ra, mint a relief pitchereinknek.

mindegy, ez a széria így is, úgy is el lett baszva, esetleg nem kellett volna Hillnek meg Maedának leadnia az előnyt egy jól időzített agyfasszal, most Kershaw nincs, Hill nem kéne, hogy legyen, Maeda dettó (de ez tényleg talán jobb is), marad... ki is? Urias? vagy Striplinget visszaminősítjük kezdőnek?
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 280 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Giants-RSox döntő finoman fogalmazva sem jött össze 😊
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Hú nagyon komoly 3.-4. meccs volt ez Friscoban. Kicsit aggódtam hogy a sima alapszakasz végén leül a csapat, és a Giants majd kiszopat (tavaly ügye mi vertük így a Cardinalst), de szerencsére volt mindig valaki aki pluszt tudott hozzátenni. Bírózni nem fogok, annyira nem értek hozzá, de örülök a sikernek. A továbbiakban inkább a Dodgerset szeretném ellenfélnek. Úgy érzem jobban feküdne a csapatnak az L.A.
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 447 — Panthers fan
Kampman
Nehéz döntés lehetett, úgy voltak vele, hogy ha ma nem nyernek, akkor fölöslegesen tartogatják Kershaw startját. Aztán hogy mi lesz a potenciális ötödik meccsen, azon ráérnek majd holnap agyalni. Aztán ha short resten nem lesz jó, akkor lehet fikázni a menedzsert, de itt nem hiszem, hogy volt jó/rossz döntés, lehetetlen megmondani, melyik verzió ad több esélyt a series győzelemre.
Jakehomer
sztem egyértelműen ez volt az egyetlen jó döntés. végül ugye nem Kershaw-n múlott, mert csak kapott pontokat és tele bázius 0 outot hagyott fenn, nem is övé lett a W, de ilyenkor nem pihentetsz. vszeg sztem jön Hill short resten, viszont a bullpen is eléggé le van harcolva, kemény lesz az 5. meccs.
csebi
Ugyanúgy lehet érveket hozni amellett, hogy a leggyengébb Nats SP ellen veted be Uriast, mint Mad Max ellen őt vagy Hillt short resten - ez mindkettő nagyon rossz matchup. Persze lehet, hogy akkor nem lett volna ötödik meccs (mondjuk végül nem Kershaw volt a döntő faktor), de szerintem tök mindegy, hogy négy vagy öt meccsen esel ki...

Kershaw-t nehéz időben levenni, ez megint kiderült. Nagy esélyt hagyott így ki a Nats, de ezzel együtt a game 5 nekik áll.

Ekkora choke jobot a Giantstől én még nem láttam playoffban, Crawford adott két ajándék runt azzal, hogy nem tud az egyesre dobni, de Bochy is túlokoskodta a bullpen menedzsmentet, persze értem, hogy nem adott rá okot egyik relievere sem, hogy különösebben bízzon benne, de úgy érzem, hogy a túl rövid pórázzal és a folyamatos variálásokkal csak tovább rombolta az önbizalmukat. Megúszta a Cubs.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 964 — Lucas Scott
Kampman
Jakehomer

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Idén Go Red Sox!Nelson87
Na szép, csak kibújt a szög a zsákból 😀
robiroboter
Na, látod, nem szabad neked máshova drukkolnod Miamin kívül 😀 (De köszi, jót röhögtem ma reggel.)
robiroboter
Az én nyakamba varrod a kiesést? 😀
több mint 9 éve
A már itt is megénekelt Giants bullpen csak elintézte a páros szezonos sorozat megszakítását szerencsére 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Giants majdnem kiharcolta az 5. meccset, most viszont elég nagy szarban vannak

több mint 9 éve
hát... a könnyebbik fele megvan. de most ki fog dobni?
több mint 9 éve
ééés a Nats ütősorának az eleje még pont benéz a kilencedik menet elejére, hogy hazaküldhessenek.
ez most persze képzavar, mert LA-ben van a meccs, de akkor is.

jó kis belépő a bullpentől, azért annál némileg többet vár az ember, hogy HBP, ball, single első három dobással lényegében kiürítsék a bázisokat, bases loaded ide vagy oda. legalább egy jó dobást három kísérletből illett volna...
több mint 9 éve
Meglepő, hogy közel sincs telt ház. Olyan, mintha egy alapszakaszmeccs lenne.
Kampman
Hétköznap délután 2-kor kezdődött.

Gonzalez eddig nem sok mindent csinált, ez most nagyon kellett.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Meglepő, hogy közel sincs telt ház. Olyan, mintha egy alapszakaszmeccs lenne.

több mint 9 éve
Kampman
Jakehomer
Esetleg megcsinálhatták volna azt, amit a Giants 2014-ben a World Series utolsó meccsén, hogy megpróbálják valahogy megszerezni a vezetést, aztán beküldik akár 5-6 inningre
Kampman
De akkor ki dob az 5. meccsen? Hill short resten vagy full bullpen game? Nem reális opció egyik se.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kampman
Jakehomer
Esetleg megcsinálhatták volna azt, amit a Giants 2014-ben a World Series utolsó meccsén, hogy megpróbálják valahogy megszerezni a vezetést, aztán beküldik akár 5-6 inningre

több mint 9 éve
Kampman

Tepper takarodj!
több mint 9 éve

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
Nahát Gillaspie Giantként ütötte első homerjét. Mondjuk kb minden idők legszarabb inside the park hr-je volt 😀

www.youtube.com/watch?v=Lyz8ISzByTc&

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Idén Go Red Sox!Nelson87
Na szép, csak kibújt a szög a zsákból 😀
robiroboter
Na, látod, nem szabad neked máshova drukkolnod Miamin kívül 😀 (De köszi, jót röhögtem ma reggel.)

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 9 éve
uh-oh.
úgy látszik, Ken Tamaeda 30 meccsre volt hitelesítve idén...
több mint 9 éve
azért ez kemény meccs, 2 inningje néztem. Chapman hallottam blown save, hát ilyen sincs gyakran.
csebi
Nem igazán vagy inkább nem teljesen az ő hibája volt, két ember már bázison volt out nélkül, amikor bejött. Persze be kellett hozni, mert le lehetett volna zárni a seriest, de egy K után Gillaspie ütött egy nagy duplát róla, azután meg szenvedett a commandjával, ezért nem jött ki az inningből.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 964 — Lucas Scott
azért ez kemény meccs, 2 inningje néztem. Chapman hallottam blown save, hát ilyen sincs gyakran.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Hihetetlen meccs, nem gondoltam volna, hogy nem érek be melóba miatta 😀

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Wow, na erre nem számítottam volna
baggio
Giants bullpen 😊 A walk volt a nagy hiba, az, hogy Bryant kicsap egyet, benne van.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Wow, na erre nem számítottam volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal