NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
9
3
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
na, igazság tétetett (sort of...), kíváncsi vagyok, hogy következetes marad-e a liga...
több mint 10 éve
Az milyen szabály már, hogy ha az eredetileg kiejtettnek ítélt Utleyt lefelé ballagás közben tagelték volna, akkor valóban kiesett volna. espn.go.com/blog/newyork/mets/post/_/id/111882/joe-torre-offers-mlb-viewpoint-on-chase-utleys-little-late-slide
Szerkesztette: Aguirre
több mint 10 éve
Annyi még, hogy Tejada nyilván tudta, hogy jönni fog Utley, ezért nem lépett rá a bagre (és pont emiatt kellett volna neighberhood playnek ítélni), de mondjuk Tejada, ahogy olvastam, különösebben nem panaszkodott. Én se mondom, hogy feltétlenül ki kellett volna zárni Utleyt, mert könnyen át lehet aztán esni a ló túloldalára (a csúszás dirty volt, de remélem, emiatt most nem hoznak majd egy új Posey rule-t), csak a safe ítéletet tartom röhejnek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A nagy különbség a két slide között, hogy a te képeden Murphy a bag ELŐTT csúszott, ahogy az szokás, Utleymeg a bag UTÁN, ami meg nagyon nem oké.Világos, hogy miért lett safe, csak nem értem, hogy lehet ilyen fasz a bíró...
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Újra van ok utálni a Dojerst 😊mert nem a neighborhood alapján ítélték Utley-t out-nak, hanem mert a bíró azt hitte, hogy Tejada hozzáért a bázishoz.
Azt nem értem, hogy lehetett safe-nek ítélni Utleyt, klasszikus neighberhood play volt, Utley nem a bázist akarta elérni, köze nem volt hozzá (nem is tagadta, hogy emberre ment).
Benne van a pakliban, hogy elcsúnyul ez a series, nem lennék meglepve, ha innentől a Mets is odacsúszna minden lábra, és az se, ha még elkezdenék dobálni is majd egymást a csapatok.
Jakehomer
Donnie is azért kérdezte először, hogy neighborhood-ot ítéltek-e, mert azt nem lehet visszanézetni. a bíró azt mondta, hogy nem, erre mondta Donnie, hogy "ja jó, akkor nézzük vissza".
viszont mivel replay alapján nem lehet neighborhood-ot ítélni, viszont Tejada nem ért hozzá a bázishoz, ezért a bíró out hívása hibás volt, és Utley-t safe-nek kellett ítélni.
kicsit olyan, mint a bíróság, hogy a vádat is jól kell megfogalmazni, mert ha nem, akkor hiába sáros a vádlott, akkor is felmentik.
azt, hogy Utley úgy ment és ahogy, azt azért nem kommentálom, mert keménynek kemény, de az a csapat tegye fel a kezét, ahol még senki sem ment meghiúsítani DP-t. a SS tudja, hogy jön a csúszás. tudnia kell.
szar úgy, hogy eltört Tejada lába, ha Mets szurkoló lennék, akkor én is zabos lennék. pont, mint amikor Kelly 2013-ban Hanley-t (a csapat akkori legjobb formában levő ütőjét) hidegre tette egy jól irányzott fastballal az NLCS első meccsén. majd gondolom jön a beanball, mert ilyenek az íratlan szabályok.

(ez itt egyébként Daniel Murphy, he of the New York Mets)
több mint 10 éve
Utley nem is ért a bázishoz, ez miért is lett safe???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Újra van ok utálni a Dojerst 😊Azt nem értem, hogy lehetett safe-nek ítélni Utleyt, klasszikus neighberhood play volt, Utley nem a bázist akarta elérni, köze nem volt hozzá (nem is tagadta, hogy emberre ment).
Benne van a pakliban, hogy elcsúnyul ez a series, nem lennék meglepve, ha innentől a Mets is odacsúszna minden lábra, és az se, ha még elkezdenék dobálni is majd egymást a csapatok.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hajjaj, ha visszanyal karma...
több mint 10 éve
Trevor Cahill mióta tud dobni? úgy tűnik 7 év után rájöttek, hogy setup mannek használható

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Fura, hogy Wainwrightot ezen a meccsen "használják el".
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Le kell venni Kershaw-t hat inning után... 😊 Mondjuk az nekem furcsa, hogy ha addig nem vették le, akkor miért pont bases loadednál, egy sokadik relieverre ekkora nyomást rakni ritkán kifizetődő, és hát mégiscsak Kershaw az ász, oldja meg, vagy veszítse el ő.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Megint jól kezdődik. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
jó kis védelmi csata ez, na nem mintha mást kellett volna várni 😊mondjuk eléggé hazafúj a strike zone, de mind1 😊
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 10 éve
Megkezdődött az NL rájátszás is végre, a Cards rögtön az első inningben beköszönt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
LOLbaszki, majdnem dőlt az a rács. ez még csak oké, de Torontóban földrengés-riadót kellett elrendelni, és nem az üdvrivalgás miatt
Jakehomer
több mint 10 éve
Na, itt a nagy esély a Royals offense előtt, bases loaded 1 out egy run a hátrány.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kezd izgalmas lenni 😊 azért remélem az Astros-Royals vége előtt befejezik ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem olyan rosszak ezek a bullpenek 😊 Jöhet a 14. inning Torontóban
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem értem, Cuetónak miért nem hoztak egy catchert, nem tudom, hogy tényleg azért, mert Perez "túl" magas, de az biztos, hogy rohadtul nincs meg a chemistry.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nem is tartott ki 😀Ez mondjuk szép volt TulotólStroman túljutott a kezdeti bizonytalanságon, most már dominál, kis szerencsével megvan a vezetés is, most már csak a bullpennek kell még kitartania... (az is elég kérdőjeles a Blue Jaysnél)
Löfli
Jakehomer

Don't blink!
több mint 10 éve
Ez mondjuk szép volt TulotólNL-ben nevelődött 😊
Löfli
Stroman túljutott a kezdeti bizonytalanságon, most már dominál, kis szerencsével megvan a vezetés is, most már csak a bullpennek kell még kitartania... (az is elég kérdőjeles a Blue Jaysnél)
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez mondjuk szép volt Tulotól

Don't blink!
több mint 10 éve
Lehet erre a fos torontói talajra fogni, de ez vicces defense mindkét oldalról. AL sucks 😛
Tepper takarodj!