NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Első inningben double playre kell menni, borzalmas döntés. Persze attól még nem kellett volna kidobni az outfieldre a labdát 😀 Choke city
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na, blue jays megint szépen áll

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nem volt igazán veszélyes egyik lineup se, viszont Price öt hitből öt run (és hát a 8-9. ember csinált ebből négyet, röhej), másik oldalon is csak kicsit jobb a helyzet. Én vártam a szoros seriest (aztán lehet, hogy sima lesz, csak fordítva 😊), az ilyen erős lineup+suspect pitching csapatok szenvedni szoktak a playoffban.Azért a 11-4-től messze volt 😊Attól messze volt,de nem is volt egy pontszegény meccs. :- )
Price 0-6 a playoffban pfff
Holnap Hamels vs Stroman, hát az se a Blue Jaysnek áll.
Jakehomer
Mindenesetre örülök a Texas győzelmének,a világon senki nem várja őket a főcsoport döntőbe,ezért inkább szurkolok nekik.
Nelson87
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Azért a 11-4-től messze volt 😊Attól messze volt,de nem is volt egy pontszegény meccs. :- )
Price 0-6 a playoffban pfff
Jakehomer
Mindenesetre örülök a Texas győzelmének,a világon senki nem várja őket a főcsoport döntőbe,ezért inkább szurkolok nekik.
több mint 10 éve
Azért a 11-4-től messze volt 😊Price 0-6 a playoffban pfff
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az ásznak nem megy,még a végén tényleg jön a tippem. :- ) A megjósolt 4 Rangers run már meg is van.Price a playoff choker, nem Kershaw.
Nelson87
Lehozzák Gallardót, normális?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ej, ez a Rangers defense adott egy runt a Jaysnek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kb. 130-at élőben,a maradékot condensed formában(persze úgy,hogy az eredményt nem néztem meg előtte). :- )hány Marlins meccset láttál a 162-ből? 😊Tippek?Szerintem a Mets-Dodgers 5 meccses buli lesz,végig szoros meccsekkel.
A Royals szerintem simázza az Astrost, a söprés se lepne meg. Viszont a Blue Jays-Texast viszonylag szorosnak érzem, Price után nagy a dropoff a Toronto rotációjában, az ötödik meccsen azért továbbmennek.
NL-ben a Dodgers söpri a Metsiest, a Cards meg a Cubsot... Vagy valami ilyesmi, sima serieseket várok.
Jakehomer
Ma pedig egy pontokban gazdag Jays győzelmet várok,mondjuk 11-4,vagy valami hasonló. Idén először nézek olyan meccset,ahol nem a kedvenc csapatom játszik,szóval mindegy ki nyer,de ez a megérzésem.
Nelson87
szerintem a Blue Jays ütősor kiüti a Rangerst, 3-1, vagy 3-0-ra, a Royals szerintem is simázza az Astrost. Az NL-ben remélem ChoKershaw megint előkerül, és kiszopnak a Mets ellen 😊 A Cardinals is simán túllép a Cubson
Löfli
több mint 10 éve
Már az első tetején meleg volt a pite,simán lehet itt bármi. Persze tudom,hogy erre van a legkevesebb esély,de a megérzés az megérzés. :- )Pontgazdag meccs, amikor a két ász dob? 😊 Talán a bullpenek ellenTippek?Szerintem a Mets-Dodgers 5 meccses buli lesz,végig szoros meccsekkel.
A Royals szerintem simázza az Astrost, a söprés se lepne meg. Viszont a Blue Jays-Texast viszonylag szorosnak érzem, Price után nagy a dropoff a Toronto rotációjában, az ötödik meccsen azért továbbmennek.
NL-ben a Dodgers söpri a Metsiest, a Cards meg a Cubsot... Vagy valami ilyesmi, sima serieseket várok.
Jakehomer
Ma pedig egy pontokban gazdag Jays győzelmet várok,mondjuk 11-4,vagy valami hasonló. Idén először nézek olyan meccset,ahol nem a kedvenc csapatom játszik,szóval mindegy ki nyer,de ez a megérzésem.
Nelson87
Jakehomer
Emlékszem mikor a csapatom 7 runt szerzett Cueto ellen,pedig a kutya nem hitte volna.
több mint 10 éve
Pontgazdag meccs, amikor a két ász dob? 😊 Talán a bullpenek ellenTippek?Szerintem a Mets-Dodgers 5 meccses buli lesz,végig szoros meccsekkel.
Jakehomer
Nelson87
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hány Marlins meccset láttál a 162-ből? 😊Tippek?Szerintem a Mets-Dodgers 5 meccses buli lesz,végig szoros meccsekkel.
Jakehomer
Nelson87
szerintem a Blue Jays ütősor kiüti a Rangerst, 3-1, vagy 3-0-ra, a Royals szerintem is simázza az Astrost. Az NL-ben remélem ChoKershaw megint előkerül, és kiszopnak a Mets ellen 😊 A Cardinals is simán túllép a Cubson

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tippek?Szerintem a Mets-Dodgers 5 meccses buli lesz,végig szoros meccsekkel.
Jakehomer
több mint 10 éve
Tippek?A Royals szerintem simázza az Astrost, a söprés se lepne meg. Viszont a Blue Jays-Texast viszonylag szorosnak érzem, Price után nagy a dropoff a Toronto rotációjában, az ötödik meccsen azért továbbmennek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
meg azért ez a Cubs ritka unszimpatikus csapat volt, főleg Arrieta. ledob 2 ütőt, majd őt is megdobják (ráadásul kicsúszott slider volt), el kezd ugatni, majd meglepődik, hogy visszaszólnak neki. erre a bírók még együtt éreztek szegény Cubs GM-mel 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Igen, hát a Bucs minden más divet megnyert volna. Végül oda lyukadunk ki, hogy jobb volt wc game nélkül? 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nyerd meg a divíziódat, és nincs ilyen gondod 😉 jó pár éve az egyik csapat megnyerte az AL-t, a másik az NL-t, és World Series, csókolom 😀másik oldalról meg a 2. legjobb mérleggel rendelkező csapatnak 1 meccsig tartott a PO idén. azért ez sem annyira igazságos szvsz.
már a tavalyi wild card WS is nagy móka volt, de hogy egy divízióharmadik divíziószériát játszon a divízióelsővel, az nagyon vicces 😀
robiroboter
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
nyerd meg a divíziódat, és nincs ilyen gondod 😉 jó pár éve az egyik csapat megnyerte az AL-t, a másik az NL-t, és World Series, csókolom 😀már a tavalyi wild card WS is nagy móka volt, de hogy egy divízióharmadik divíziószériát játszon a divízióelsővel, az nagyon vicces 😀
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Kár a Bucsért, nekik lett volna esélyük messzire jutni, a Cubsnak nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz a Cards ellen. Igazából ezért szopás a wild card game, idén meg tavaly is lényegesen jobb csapat volt a Pirates az ellenfelénél, csak belefutottak akkor MadBumba most meg Arrietába és ennyi.nekem is ezért nem tetszik a wild card meccs, lényegében majdnem elég ha van egy szupersztár dobód, nem számít, hogy amúgy azt leszámítva milyen komplett a csapat. talán épp Girardi nyilatkozta, hogy lehetne 2 nyert meccsig, csak picit más időpontokkal, és így a wild card csapatnak az lenne a hátránya, hogy a division series-ben nem tudja kezdetni a legjobb dobót az első meccsen.
Jakehomer
több mint 10 éve
Kár a Bucsért, nekik lett volna esélyük messzire jutni, a Cubsnak nem hiszem, hogy sok keresnivalója lesz a Cards ellen. Igazából ezért szopás a wild card game, idén meg tavaly is lényegesen jobb csapat volt a Pirates az ellenfelénél, csak belefutottak akkor MadBumba most meg Arrietába és ennyi.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Inkább hullámvasutazna a kedvenc csapatom, minthogy kiegyensúlyozottan ~70 győzelmeket hoz évről-évre. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nekem az a különös, ahogy egyik évről a másikra hullámvasutaznak a csapatok. Egyik évben bajnok, aztán köze nincs az egészhez. Nem panaszkodhatom, mert az utóbbi években a 3 kedvencem (Boston SF és Philly) mindegyike nyert szépen (bár az NFLben, NHLben lenne így legalább egyszer-egyszer) de érdekes ezt látni.
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
szerintem is teljesen jó így, pláne ezzel a kimenetellel 😊 még a St. Louis eshetne ki, és onnantól bárki nyugodtan nyerhetSzerintem csak a vesztes húzza a száját 😀 (plusz ugye régebben ennyi se járt a liga 5. helyezettjének, sőt azelőtt egyetlen wild card csapat se volt)Csak erre már nem emlékeztem, hogy a wild card meccsek egy-egy összecsapásból állnak. Köszi.pedig amióta megvan, azóta húzza a száját mindenki, mert milyen már az, hogy 162 meccset végigmelózol, aztán egyetlen rossz inning miatt mégis hazamész. úgy két csapat lemarad a jó golfbérletekről.
dande
slowmotion
Kompromisszumos megoldás ez a wild card game, már így is nagyon kitolódik a szezon vége, egy teljes series sok lenne a jelenlegi alapszakasszal, de azért mégiscsak kettővel több csapat van a playoffban,
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintem csak a vesztes húzza a száját 😀 (plusz ugye régebben ennyi se járt a liga 5. helyezettjének, sőt azelőtt egyetlen wild card csapat se volt)Csak erre már nem emlékeztem, hogy a wild card meccsek egy-egy összecsapásból állnak. Köszi.pedig amióta megvan, azóta húzza a száját mindenki, mert milyen már az, hogy 162 meccset végigmelózol, aztán egyetlen rossz inning miatt mégis hazamész. úgy két csapat lemarad a jó golfbérletekről.
dande
slowmotion
Kompromisszumos megoldás ez a wild card game, már így is nagyon kitolódik a szezon vége, egy teljes series sok lenne a jelenlegi alapszakasszal, de azért mégiscsak kettővel több csapat van a playoffban,
Tepper takarodj!