NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
A lényeg a múlt idő 😀 Volt 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Én idén szedem magamra a szükséges muszklikat. Amúgy is van mit tanulnom, na de majd, ha megint megtörik a BoSox átok XDmilyen átok? Az utóbbi 10-12 év egyik legjobb csapata volt a Boston. Átok már csak a Cubson van.
Minitron
több mint 10 éve
Én idén szedem magamra a szükséges muszklikat. Amúgy is van mit tanulnom, na de majd, ha megint megtörik a BoSox átok XD
több mint 10 éve
Arról nem is beszélve, hogy két napja a Cleveland ver titeket, a jenkiket mi óvjuk meg attól, hogy otthon kelljen égniük a wild card meccsen 😉 Idegenben nem lesz olyan ciki az egymeccses playoff 😀 28 hahahaha 😀
több mint 10 éve
szerintem olvass vissza pár oldalt az itt megszokott stílus miatt 😉 amit te nyomsz, az nem sav. pláne nem ilyen szép nyelvezettel. ez nem az újpest-fradi 😉
több mint 10 éve
A jenkikkel meg ennyi oda-vissza sav szerintem belefér. Tekintettel a szép, historikus múltra (:
több mint 10 éve
Tudom, én csak élvezkedek a döghúson XDNa, mi van jenkik? Egy kiszopott Sox ellen nem megy? XDők már bent vannak a rájátszásban, ti meg... 😀
Minitron
Löfli
Sehol sincs a BoSox idén, vicc az egész.
több mint 10 éve
Na, mi van jenkik? Egy kiszopott Sox ellen nem megy? XDők már bent vannak a rájátszásban, ti meg... 😀
Minitron

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ha meg máshogy gondoltad, egy kurva szmájlit sem látni az új felületen, úgyhogy ne azzal hangsúlyozd ki a mondanivalót. Előre is köszi. De így például működik: (:No offense!
több mint 10 éve
Jaj, de jön a sav, jaj de jön, muhahha!Na, mi van jenkik? Egy kiszopott Sox ellen nem megy? XDBő két hét alatt sikerült asszimilálni a mentalitást, látom. 😊 Büszkék vagyunk rád, igazán.
Minitron
Darksun3
Legalább a személyeskedést hagynád ki a hozzászólásodból. Ebből is látszik, ki kinek szurkol...
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Na, mi van jenkik? Egy kiszopott Sox ellen nem megy? XDBő két hét alatt sikerült asszimilálni a mentalitást, látom. 😊 Büszkék vagyunk rád, igazán.
Minitron
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Na, mi van jenkik? Egy kiszopott Sox ellen nem megy? XD
több mint 10 éve
A Rangers az év meltdownját mutatja be az Angels ellen. Szerencséjük, hogy nem a rájátszásuk, csak a csoportgyőzelmük múlik rajta.
több mint 10 éve
Megvan Venturával egymás után a harmadik simán .500 alatti szezon, amiből kétszer állítólag a rájátszás volt a cél -- idén még annál több is --, na mi a következmény?Kirúgják a bench coachot, és GM Hahn azt mondja, Robin marad a menedzser jövőre is.
Tudom, mondani bármit lehet, de ha tényleg így lesz, jövőre se fogom erőltetni a meccsnézést.
#menjapicsábaRick
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
3 TD-t beszopni az Astrostól... Welp.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
beleférhet, mert az utolsó meccsig négy nap pihenő, utána az NLDS első meccse újabb négy nap pihenő.😊De már csak 6 SO kell a 300-hoz, amit 2002 óta egyetlen dobó sem tudhat magáénak.
Kersh!
kár azért az egy single-ért...
slowmotion
Grat Dodgers.
danyly
de ha Mattingly engedi is neki a játékot, szerintem csak két-három inninget kap. ha engedi...
több mint 10 éve
😊De már csak 6 SO kell a 300-hoz, amit 2002 óta egyetlen dobó sem tudhat magáénak.
Kersh!
kár azért az egy single-ért...
slowmotion
Grat Dodgers.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nagyon bízok benne + verjük meg seriesben a SF-et így a végére. Nehogy jó legyen nekik. 😛na majd este a MadBum-Kersh összecsapáson. idén Kershaw eddig mindig oktatta Bumgarnert.nem akarjuk megnyerni ezt a kurva csoportot, baszki?!Egy sz... W kellene, erre itt szarakodunk már napok óta. Arrrhhhh.
slowmotion
danyly
oh wait...
slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
na majd este a MadBum-Kersh összecsapáson. idén Kershaw eddig mindig oktatta Bumgarnert.nem akarjuk megnyerni ezt a kurva csoportot, baszki?!Egy sz... W kellene, erre itt szarakodunk már napok óta. Arrrhhhh.
slowmotion
danyly
oh wait...
több mint 10 éve
nem akarjuk megnyerni ezt a kurva csoportot, baszki?!Egy sz... W kellene, erre itt szarakodunk már napok óta. Arrrhhhh.
slowmotion
több mint 10 éve
nem akarjuk megnyerni ezt a kurva csoportot, baszki?!
több mint 10 éve
Papelbont le is ültette a csapat, mégiscsak Bro futja élete szezonját, és ő a franchise (egyik) arca. Scherzer meg csak szimplán jó arc 😀twitter.com/TylerMason/status/648651743987900416
Szerkesztette: robiroboter