Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
ha ebből nem is következik, attól függetlenül úgy ráverik a 27%-os ÁFÁ-t, mint a szél. nézd meg magyar számlázási címmel a rendelést, aztán bármi mással. EU-s címmel ugrál az ár a helyi forgalmi adótól függően, zéró ÁFÁ-s címmel meg marad 129.99$
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Jepp, idéntől a 27% ÁFÁ-t minden külföldről vásárolt online szolgáltatásra ráverik.nekem ebből nem következik ez. ebben csak annyi van, hogy EU-honos cégtől EU-honos felhasználó felé, tehát unión belül változik az áfa.
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-668068robiroboter
az MLB.tv, meg az NFL GamePass nem EU-n kívülről jön?
több mint 10 éve
www.baltimoresun.com/sports/orioles/bal-orioles-practice-catching-fly-balls-with-crowd-noise-20150227-premiumvideo.htmlKamu közönség hang a flyballok elkapásának nehezítéséért.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Oké, akkor egy rövid felsorolás:Idén lesz tíz éves a Play ball! blog: playball.baseball.hu/
Három éve jobbára csak a Facebook-oldalra posztolunk napi híreket: www.facebook.com/PlayBallBaseballBlog
Van ugye a csoport mindenkinek: www.facebook.com/groups/127809367231343/
És ott vannak a jankecek, akik szintén elég komolyan tolják: www.facebook.com/NewYorkYankeesHungary
Aki meg innen kimaradt, az mind ott van a blog jobb oldali linkfalán 😉
több mint 10 éve
Egy pár éve működik már csoport 250+ taggal: www.facebook.com/groups/127809367231343/Egy pár éve működik már csoport 250+ taggal: www.facebook.com/groups/127809367231343/És ezt nekem csak most kell megtudnom? 😊 Minden vágyam volt egy aktív MLB csoport,rengeteg taggal.Már be is léptem.
több mint 10 éve
www.facebook.com/groups/1595946717283591 MLB Hungary néven csináltam Facebook csoportotnigga heringKirály,már csatlakozom is.
több mint 10 éve
www.facebook.com/groups/1595946717283591 MLB Hungary néven csináltam Facebook csoportotnigga heringEgy pár éve működik már csoport 250+ taggal: www.facebook.com/groups/127809367231343/
több mint 10 éve
www.facebook.com/groups/1595946717283591 MLB Hungary néven csináltam Facebook csoportot
több mint 10 éve
Jepp, idéntől a 27% ÁFÁ-t minden külföldről vásárolt online szolgáltatásra ráverik.inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-668068
több mint 10 éve
Az MLB.tv előfizetők ne felejtsék átírni a számlázási címüket az MLB.com Payment Profile-jukban, mert az új EU-szabályok szerint a magyar ÁFÁ-t kell fizetni a külföldről vásárolt online szolgáltatások után, ez pedig 165 dollárra löki az árat. Ha átírod a számlázási címedet pl. Makaóra, USÁ-ra, akkor megúszod a horror ÁFÁ-s árat.robiroboterzsír. ez várható majd az NFL GamePass-nél is?
több mint 10 éve
Kaptál valaha a címedre levelet az MLB.TV-től? Én nem 😊 Párunknak már benyelte a nem magyar címet.
több mint 10 éve
Az MLB.tv előfizetők ne felejtsék átírni a számlázási címüket az MLB.com Payment Profile-jukban, mert az új EU-szabályok szerint a magyar ÁFÁ-t kell fizetni a külföldről vásárolt online szolgáltatások után, ez pedig 165 dollárra löki az árat. Ha átírod a számlázási címedet pl. Makaóra, USÁ-ra, akkor megúszod a horror ÁFÁ-s árat.robiroboterA jó édes ku... öhm, mennyire tuti ez a kamucímes megoldás? 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Csifu
223
Király, köszi szépen az infókat.
több mint 10 éve
Duties and Value-Added Taxes (VAT) www.uscib.org/?documentID=1676
több mint 10 éve
Csifu
223
😀 És Makaón biztos, hogy nem kell sok százalékos adót fizetni? Mert azzal sem lennénk előrébb. 😊
több mint 10 éve
Én Google Maps Street View-ban kerestem magamnak egy tetszetős makaói utcát, és azt adtam meg 😀 Irányítószámot (ZIP code) ne felejts el keresni a címhez.
több mint 10 éve
Csifu
223
Az MLB.tv előfizetők ne felejtsék átírni a számlázási címüket az MLB.com Payment Profile-jukban, mert az új EU-szabályok szerint a magyar ÁFÁ-t kell fizetni a külföldről vásárolt online szolgáltatások után, ez pedig 165 dollárra löki az árat. Ha átírod a számlázási címedet pl. Makaóra, USÁ-ra, akkor megúszod a horror ÁFÁ-s árat.robiroboterEz nekem új infó, köszi. Csak simán beírom, hogy USA és megadok egy random címet ott az elég?
több mint 10 éve
Az MLB.tv előfizetők ne felejtsék átírni a számlázási címüket az MLB.com Payment Profile-jukban, mert az új EU-szabályok szerint a magyar ÁFÁ-t kell fizetni a külföldről vásárolt online szolgáltatások után, ez pedig 165 dollárra löki az árat. Ha átírod a számlázási címedet pl. Makaóra, USÁ-ra, akkor megúszod a horror ÁFÁ-s árat.
több mint 10 éve
Úgy vagyok vele,hogy jó az öreg a háznál. Ha épp nem megy Stantonnak,lehet,hogy ő üt párat. A Braves ellen például sosem hoz jó átlagot Stanton. Idén nagyon bizakodó vagyok,legyen már április! 😊Ichiro nagyot dobhat a csapaton, ...Nelson87Nem ismerem a-tól z-ig a Marlinst, de ha Ichiro nagyot tud majd dobni rajta, akkor ott nem biztos hogy általános boldogság lesz úrrá a szurkolókon.Mikey
több mint 10 éve
Ichiro nagyot dobhat a csapaton, ...Nelson87Nem ismerem a-tól z-ig a Marlinst, de ha Ichiro nagyot tud majd dobni rajta, akkor ott nem biztos hogy általános boldogság lesz úrrá a szurkolókon.
több mint 10 éve
Jó hír a Cubs szurkolóknak: Idén ők nyerik a bajnokságot,a Vissza a jövőbe 2 szerint. 😊Visszatérve a realitás talajára,erre esélyük nem lesz,mert az idei a mi évünk(Marlins). Ichiro nagyot dobhat a csapaton,a többiek pedig hozzák a formájukat. Go Fish!
több mint 10 éve
A Play ball! blog és a New York Yankees Hungary közös fantasy játékot hirdet!playball.baseball.hu/2015/02/19/play-ball-nyy-hun-espn-fantasy-2015-001/
több mint 10 éve
Ez a Mexikó hatalmas fun lenne, imádnám. Na nem csak itt, bármelyik major sportban.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Mexikó blöff, de Montreal tíz éven belül tuti kap egy csapatot.
több mint 10 éve
Rob Manfred's vision as MLB commissioner has an international lookThere is no shortage of U.S. cities interested in luring an MLB team, among them Charlotte, N.C.; Las Vegas; Portland, Ore., and San Antonio. However, Manfred appears intrigued by the potential of a team in Montreal, Mexico City or Monterrey, Mexico.What?