NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 686
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Pedig egyszerű, a második szám, amit beraksz, az első pedig a profit, amit kapsz rá. Tehát az 5/6 az hat egységre öt profit, összesen 11, az 1/1 meg értelemszerűen a duplázás, a kettes odds.Ezeket a peres megoldásokat nem vágom. 😕szabaMennyire underdognak számít most a SanFran?szabaBovada: Royals 5/6 Giants 1/1
itt vannak a szériaeredményre adott oddsok:
www.thescore.com/news/606768robiroboter
Egyébként nekem meglepő, hogy a Royals a favorit, és nem is jó előjel nekik 😊 Ebben a playoffban nem sok esélyes jutott tovább, és tegnap olvastam, hogy a Giants a legutóbbi 11 olyan playoff seriesből, amin underdog volt, 10-et megnyert.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ha a másik három Major sportban nincsenek is olyan jó éveim pont amelyiket legkevésbé nézem, és amelyikhez a legkevesebbet értek ott nem panaszkodhatom a sikerekre😛 Ha létezhet ilyen három csapatot szívlelek: a Red Sox, ugye ők kétszer is nyertek az utóbbi időben; a Philly, nekik is összejött; és most újra Giants. Azt hiszem jó ez így, bár örülnék ha itt a következő 5-10 évben nem lenne senki és cserébe a Canadiens vagy/és az Eagles nyerne 😀
több mint 11 éve
Ezeket a peres megoldásokat nem vágom. 😕szabaItt van kalkulátor a különböző formátumok között (és magyarázat is): bet-ibc.com/hu/odds-atvalto/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Ezeket a peres megoldásokat nem vágom. 😕Mennyire underdognak számít most a SanFran?szabaBovada: Royals 5/6 Giants 1/1
www.thescore.com/news/606768robiroboter
több mint 11 éve
Mennyire underdognak számít most a SanFran?szabaBovada: Royals 5/6 Giants 1/1
www.thescore.com/news/606768
több mint 11 éve
Mennyire underdognak számít most a SanFran?
több mint 11 éve
Azért ezt a kimenetelt nem sokan jósolták volna meg, nemhogy a szezon, de a rájátszás előtt sem.MakaAki az alapszakasz végén megtette, az most 70x-es pénzt kasszírozott. Aki tavasszal? Huh.
több mint 11 éve
Utóbbit nem kevés pénzért tudná eladni.A WS-t annyira nem várom, két számomra teljesen semleges csapat, azért a Royalsnak fogok szurkolni.
Azért ezt a kimenetelt nem sokan jósolták volna meg, nemhogy a szezon, de a rájátszás előtt sem.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
kiderült, hogy egyik munkatársam férje amerikai, és new york mellett él. csávóval beszéltem, hogy tudna-e hozni nekem jégkorong kártya dobozt. erre mondja, hogy igen, és a következő dolgok vannak neki:Wayne Gretzky által aláírt mez
valamint még egy dolog, amit nem teljesen értettem, hogy mi az (azt hiszem ütő lehet) és hitelesítve van az aláírás. 3 személy írta alá: Mickey Mantle, Joe DiMaggio, és talán Willie Mays (de ebben nem vagyok biztos)
azért ez meleg nem?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Na, van videó mindkettőről.köszönöm mkinek a választ, szóval itt akkor a szándékosság a döntő.
@Csebi: azért az tök más, ha Escobar a hármasról csúszik haza, és a véltelenek összjátéka miatt rúgja el a labdát. Pont úgy csúszott, pont olyan rosszul tegelte volna Caleb. Videó: atmlb.com/1DgrYdv Felülről látszik, hogy Caleb majdnem megmogyorózta, szóval nem is elrúgta, hanem elsodorta csípőből. Így jött össze, szándékosság egy fikarcnyi se volt benne. Ha direkt lett volna, Buck Show egyből megnézeti.
A-Rod meg csak A-Rod volt, a spori orra előtt csapkodott: youtu.be/lxPNcrvR46Qrobiroboter
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Wainwright nagyon szépen összeszedte magát erre a meccsre, de a Cards bullpen megint nem bírta a nyomást, Mathenyt biztos sokat fogják kritizálni, de hát amikor a legmegbízhatóbb RP-ket is megütik, akkor nehéz okosnak lennie egy menedzsernek. Az mondjuk elég érthetetlen, hogy Wachát miért tartotta bent a második baserunner után, teljesen reménytelen volt a srác.Even year magic vs Yostball, nem akármilyen erők összecsapása lesz a WS 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
jó ötlet volt bevezetni a Wild Card-kört 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Igeeen!Ejj, de jó kis WS vár ránk!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Na, van videó mindkettőről.@Csebi: azért az tök más, ha Escobar a hármasról csúszik haza, és a véltelenek összjátéka miatt rúgja el a labdát. Pont úgy csúszott, pont olyan rosszul tegelte volna Caleb. Videó: atmlb.com/1DgrYdv Felülről látszik, hogy Caleb majdnem megmogyorózta, szóval nem is elrúgta, hanem elsodorta csípőből. Így jött össze, szándékosság egy fikarcnyi se volt benne. Ha direkt lett volna, Buck Show egyből megnézeti.
A-Rod meg csak A-Rod volt, a spori orra előtt csapkodott: youtu.be/lxPNcrvR46Q
több mint 11 éve
Az A-Rod play nincs meg, ]JakehomerSzerintem a '04-es ALCS, amikor Arroyo kesztyűjét konkrétan leütötte Alex miközben futott egyesre. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Köszönöm a válaszokat. Nekem úgy tűnt, hogy birtokolta, de biztosan rosszul láttam, így már egyértelmű akkor.
több mint 11 éve
Az A-Rod play nincs meg, de ennél az esetnél a catchernek nem szabad kiejtenie a labdát, ha rendesen a kesztyűben van, akkor nem is tudta volna kisodorni Escobar, akinek minden joga megvolt arra, hogy ott csússzon.biztosan hülye kérdés, csak nem értem, hogy miért szabályos a Royals játékos mozdulata a plate-nél, mikor kirúgja a catcher kesztyűjéből a labdát? ugye A -Rodnak volt pár éve, hogy futott és a tagnél elsodorta a labdát, és kiejtették. azért fontos sztem ez, mert azzal, hogy elsodorta a catcher kesztyűjéből a labdát, tudott bejönni a 2. és győztes run.csebiNa, ez is jól kezdődik.robiroboterElső inningben fura volt, hogy a home plate-re dobtak a biztos out helyett - most már egál lenne...Jakehomer
A Cards védelem - vagyis főleg Adams - nagyot betlizett a hatodik inningben, a Giants bullpen meg hozta magát. Azért az komoly, hogy a 22 runjukból 12-t nem közvetlen ütés előzött meg, hanem minden elképzelhető más dolog (vagyis balk még nem volt 😊 ).
És már itt is megy a flop
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
biztosan hülye kérdés, csak nem értem, hogy miért szabályos a Royals játékos mozdulata a plate-nél, mikor kirúgja a catcher kesztyűjéből a labdát? ugye A -Rodnak volt pár éve, hogy futott és a tagnél elsodorta a labdát, és kiejtették. azért fontos sztem ez, mert azzal, hogy elsodorta a catcher kesztyűjéből a labdát, tudott bejönni a 2. és győztes run.csebiNem igen értek hozzá, de a visszajátszáson látszott, illetve a kommentátorok is mondták utána (elnézést is kért h először mást mondott) hogy a catcher nem birtokolta a labdát egy másodpercre sem, hanem kicsúszott a kesztyűből és így a szabad labdát sodorta el Escobar.
több mint 11 éve
biztosan hülye kérdés, csak nem értem, hogy miért szabályos a Royals játékos mozdulata a plate-nél, mikor kirúgja a catcher kesztyűjéből a labdát? ugye A -Rodnak volt pár éve, hogy futott és a tagnél elsodorta a labdát, és kiejtették. azért fontos sztem ez, mert azzal, hogy elsodorta a catcher kesztyűjéből a labdát, tudott bejönni a 2. és győztes run.Na, ez is jól kezdődik.robiroboterElső inningben fura volt, hogy a home plate-re dobtak a biztos out helyett - most már egál lenne...Jakehomer
több mint 11 éve
Elég simán begyalogolt a döntőbe a Royals, a Giants-Cards párharc viszont izgalmas lesz, a mai meccs nagyon jó eddig.
HTTR
több mint 11 éve
remélem az NLCS-t a Cards nyeri, aztán jöhet az I-70-es mészárlás.
több mint 11 éve
beteg egy csapat és sztori ez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kansasben érzik még ezt a kikapás dolgot?
több mint 11 éve
Na, ez is jól kezdődik.robiroboterElső inningben fura volt, hogy a home plate-re dobtak a biztos out helyett - most már egál lenne...
Tepper takarodj!