NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 706
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Ilyen az igazi férfi. Behúzza magát aztán elveszi az asszonytól az elkapott ütőt XDm.mlb.com/video/v33184127/clecws-flowers-bat-slips-fan-catches-it-on-hop

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Conor Gillaspie 4-for-4, 3 double, RBI.Nagyon korrekt ütővé vált idénre Gillaspie, amellett hogy nagyon megbízható védőjátékot is mutat 3B-n.
.352/.388/.467-es sorral rendelkezik idén, ami több mint nagyszerű úgy, hogy 2 hetet még sérült is volt.
Kezdek ott tartani, hogy az égvilágon egyetlen másik 3rd basemanre sem cserélném el, ha én lennék a GM.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A tegnapelőtt boltolt pótkecsör majdnem meccsbe kerülő hibát vét a kilencedik alján, majd a következő inning tetején beüti a győztes pontot. Üdv, Nick Hundley 😊
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
De jó, hogy K-Rod már nem nekünk cseszi el a savet 😊
több mint 11 éve
nem sokat játszunk a Brewersszel, úgyhogy az ő közvetítésüket nézem. a riporterük simán egész évre kidöntötte Wieterst, aki a DL-ről az utolsó hírek szerint júliusban visszaguggol. ti szoktátok az ellenfél közvetítését nézni? ez a humbug általános lehet? a b'morei riportereket még nem kaptam efélén.
több mint 11 éve
nono, volt itt egy no-no 😊Kershaw-tól vagy Greinkétől még megértettem volna, de hogy Beckett... whatever, nem válogatunk, win is a win 😊
több mint 11 éve
Esti meccset játszik a Reds, úgyhogy gondoltam lemerülök az NL legmélyebb bugyraiba és megnéztem a Mets vs DBacks meccset - hát ami balfaszkodást előadtak a csapatok, az még mifelénk is ritkaságszámba megy 😊JakehomerVisszaszívva, a Reds D megint alulmúlta önmagát. RISP ütésekről már nem is beszélek.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Jó volt, hosszú idő óta az első olyan meccs, amin igazán nyugodt voltam végig. Jeter-nek kár, hogy nem jött össze az 5/5.Ma kisHiro remélem javítja a Cubs ellenit, hajrá Japán! 😉Darksun3Azt hiszem, mondhatjuk, hogy javította. 😕Mikey
Holnaptól Szentlajos... nem vagyok túl bizakodó.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem tudok örülni. 😀A tegnapi meccshez egy kis adalék:
• John Danks' eight scoreless innings Saturday marked the 11th time since 2012 that a White Sox starter worked at least eight scoreless. The White Sox are just 7-4 (.636) in those contests, the worst winning percentage in baseball in such games.
több mint 11 éve
Rossz a smiley a végén! Ezt kellett volna: :cool: !Ma kisHiro remélem javítja a Cubs ellenit, hajrá Japán! 😉Darksun3Azt hiszem, mondhatjuk, hogy javította. 😕Mikey
😛
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ma kisHiro remélem javítja a Cubs ellenit, hajrá Japán! 😉Darksun3Azt hiszem, mondhatjuk, hogy javította. 😕
több mint 11 éve
Springer ismét lecsapott...
több mint 11 éve
Esti meccset játszik a Reds, úgyhogy gondoltam lemerülök az NL legmélyebb bugyraiba és megnéztem a Mets vs DBacks meccset - hát ami balfaszkodást előadtak a csapatok, az még mifelénk is ritkaságszámba megy 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nem csodálnám, ha a meccs utáni nyilatkozatokban szóba kerülne a bíró strike zónája.
több mint 11 éve
Hát, én ettől a Bauer gyerektől továbbra sem vagyok elájulva.. 😕Mingoannyira nem volt ez vészes egy 23 éves nyikhajtól. benézett B2B HR-t egy olyan csapattól, ahol a lineup közepe jobb napokon home run derbyt tart. plusz elég volt tegnap Kluber, hadd nézzen már ki nekünk legalább a szériaegál 😀
több mint 11 éve
Hát, én ettől a Bauer gyerektől továbbra sem vagyok elájulva.. 😕Mingomiért, mert nem hoz le egy complete meccset harmadik startnál? :p
Springer gyerek meg kezd belejönni, 2 nap pihi után vert 2 homert. sajnálom, hogy rajta és Altuve-n kívül egy raklap kaki a csapat, remélem Singleton-t is lassan felhozzák. jövőre jó kis csapat lehet belőlük.
több mint 11 éve
Hát, én ettől a Bauer gyerektől továbbra sem vagyok elájulva.. 😕
több mint 11 éve
Danks konkrétan a legjobb startját hozta 2 évvel ezelőtti sérülése óta. Félelmetes volt.A Sale + Danks elleni ütőteljesítményünk k*rvamód odaver. 😀
Belisario viszont nem való closernek, ezt észrevehetnék Venturáék. Inkább próbálják ki Webbet abban a szerepkörben.
Ma Rienzo vs Tanaka, hajrá Brazília! 😀Mikey
Ma kisHiro remélem javítja a Cubs ellenit, hajrá Japán! 😉
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Itt még nem volt, pedig ez az év PR-poénja.Troy Tulowitzki Responds to Sign-Stealing Accusations with New At-Bat Music
bleacherreport.com/articles/2073738-troy-tulowitzki-responds-to-sign-stealing-accusations-with-new-at-bat-music
több mint 11 éve
Danks konkrétan a legjobb startját hozta 2 évvel ezelőtti sérülése óta. Félelmetes volt.Belisario viszont nem való closernek, ezt észrevehetnék Venturáék. Inkább próbálják ki Webbet abban a szerepkörben.
Ma Rienzo vs Tanaka, hajrá Brazília! 😀
több mint 11 éve
Kurodával amúgy mi a tököm van vajon? Meg az egész rotáció romokban, pedig szezon előtt úgy tűnt, hogy a legnagyobb erősségünk lesz. Erre nesze neked... CC sérült (és szar), Kuroda szar, Nova TJS, Pineda hülye + sérült. Tanaka az egyetlen legény talpon a vidéken. Még szerencse, hogy a beugrók eddig állják a sarat....
Ezt rossz nézni amit csinálunk az egész párharc alatt (plusz egész hónapban). 😀
...
És vannak még csodák.
Ellsbury végre úgy néz ki kezd magára találni.
DS!
több mint 11 éve
Hidd el, hogy rosszabb volt az egészet végignézni... Majdnem repült is valami a TV-be.Na azt sem gondoltam volna, hogy kettőből kettő lesz meg a Yankees ellen.Egy rohadt jó nap és éjszaka után arra hazaérni, hogy még pont lássam, ahogy DRob-ról walkoff-ot üt Dunn... priceless.Darksun3
Noesí helyére igazán jöhetne fel Erik Johnson.
Végre .500-on! :cool:Mikey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Na azt sem gondoltam volna, hogy kettőből kettő lesz meg a Yankees ellen.Egy rohadt jó nap és éjszaka után arra hazaérni, hogy még pont lássam, ahogy DRob-ról walkoff-ot üt Dunn... priceless.
Noesí helyére igazán jöhetne fel Erik Johnson.
Végre .500-on! :cool:Mikey
DS!
több mint 11 éve
Na azt sem gondoltam volna, hogy kettőből kettő lesz meg a Yankees ellen.Noesí helyére igazán jöhetne fel Erik Johnson.
Végre .500-on! :cool:
több mint 11 éve
Fielder out for the year, még faszább így a Kinsler csere a Rangersnek.MakaEbben az a vicces, hogy Fieldertől ingyen is szabadult volna a Tigers.
Ez meg a kedvenc playem az éjszakáról
m.mlb.com/video/topic/51231442/v33101311/?c_id=mlb
Tepper takarodj!