NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 699
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Készül a gyújtós:m.mlb.com/video/v33752425/tbhou-sands-singles-after-breaking-three-batss

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
wow, Billy Hamilton 2 HR egymást követő meccsen... a speed mellé a power is megjött.lolBack to back at bat volt ráadásul. Mondjuk ez a mai inkább csak kivánszorgott a kedvező szélben, de ennyi nekünk is jár néha 😊 Mindenesetre egyre jobb az átlaga, biztató. A tegnapi meccsért nagy kár, támadásban amikor kellett volna egy hit, az sose jött, a bullpent meg érzésem szerint kicsit elmenedzselte Price, de ebbe belejátszott, hogy Broxtont és Chapmant is sokat kellett használni a héten. Összességében azért jó series volt ez is, lassan csak visszamászunk .500-ra.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Azt hogy idén egy jó középcsapat vagyunk, mi sem bizonyt jobban hogy 8 nyert és 8 vesztett széria mellett már a hatodikat adtuk egálra. 8-8-6 😓
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
wow, Billy Hamilton 2 HR egymást követő meccsen... a speed mellé a power is megjött.
több mint 11 éve
www.fangraphs.com/blogs/johnny-cuetos-unhittable-fastball/To be honest, I can’t give you a reason for why Cueto has been able to do this. 😀
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Gausman végre a tehetségének megfelelően kezdett el dobálni, Brandon Moss is egészen le volt nyűgözve, hát még én 😀eutawstreetreport.com/as-call-gausmans-stuff-the-best-theyve-seen/
több mint 11 éve
@Jakehomer:Isten áldja a Padrest, nekik köszönhető, hogy nem a miénk a legszarabb offense. Persze vannak még kihívók, a Rays a múltkor valami 25 inningen keresztül volt lenullázva 😊
cincyillustrators.blogspot.hu/2014/06/reditorial-cartoon-for-june-2-2014.htmlrobiroboter
De legalább Simon mágusnak hála lehoztuk egálra a Dojers elleni seriest, ami a max ami ebből kihozható volt. Next up Brewers, finoman szólva is fontos series, Latos most már kurvára kéne vissza, mert Cingrani mögött ez az O képtelen meccset nyerni.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nyertünk Verlander ellen, besza-behu.Nem is tudtam, hogy Upton kisasszony a barátnője. Már kezdem érteni, miért nem megy annyira neki idén, mint ahogy tőle megszoktuk.
A meccs fénypontja Nieto sétája 0-2 countról ellene. Mármint hogy Verlander ellen. A srác tavaly még A+ szinten játszott, átugorva az AA és AAA ligákat lett ML backup!
Viszont jó lenne találni egy kezdő szintű OF-t, mert amit De Aza idén is leművel, az a tavalyi botrányos játékának folytatása.
Ma éjjel Sale vs Scherzer, remélhetőleg ma nem esik szét #49 játéka egyik pillanatról a másikra. #Sale4Cy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Szombaton edzésem van, ezért csak a vasárnap jöhet szóba, sajnos ahogy néztem nem lesz "csak" junior meccs a közelben.Sziasztok! ...labyHelló!
Ha szombaton van kedved elutazni Vácra gyerekligás (8-12 évesek + pár túlkoros 😀 ) meccset nézni, akkor tudlak "guide"-olni. Két mérkőzés lesz, az első reggel 10-től, a második 13-tól. Utóbbin bíró leszek, de az elsőn szívesen segítek szabálymagyarázatban, stb.Darksun3
Köszönöm a felajánlást. 😊
több mint 11 éve
Sziasztok! ...labyHelló!
Ha szombaton van kedved elutazni Vácra gyerekligás (8-12 évesek + pár túlkoros 😀 ) meccset nézni, akkor tudlak "guide"-olni. Két mérkőzés lesz, az első reggel 10-től, a második 13-tól. Utóbbin bíró leszek, de az elsőn szívesen segítek szabálymagyarázatban, stb.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Jó hosszú és alapos írás a doppinghasználatról és a doppingharcról:www.t-nation.com/training/steroids-the-birth-of-a-demon
több mint 11 éve
Sziasztok! Beköszönök, mert ide még nem írtam soha.Én mindenképp az új nemzetközi szabványú Óbudai pályára mennék ki meccset nézni. És hát érdemes az NBI-es meccsek közül választani.
Pár hete kezdtem el nézni és értelmezni a sportot. Matthew-nak köszönhetően már egész sok dolgot sikerült megértenem.
Nem tudom hogy mennyire követitek a hazai baseball bajnokságot, de nézegettem ( www.baseballfan.hu/index.php?p=0) a mérkőzéseket és láttam hogy lesz vasárnap több is.
Szívesen megnézném hogy zajlik itthon egy ilyen meccs, Ha valamelyikőtök ért hozzá akkor ajánlanátok egy megnézésre érdemes meccset a vasárnapiak közül? Jó lenne ha a főváros közelébe lenne.laby

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Sziasztok! Beköszönök, mert ide még nem írtam soha. Pár hete kezdtem el nézni és értelmezni a sportot. Matthew-nak köszönhetően már egész sok dolgot sikerült megértenem.
Nem tudom hogy mennyire követitek a hazai baseball bajnokságot, de nézegettem ( www.baseballfan.hu/index.php?p=0) a mérkőzéseket és láttam hogy lesz vasárnap több is.
Szívesen megnézném hogy zajlik itthon egy ilyen meccs, Ha valamelyikőtök ért hozzá akkor ajánlanátok egy megnézésre érdemes meccset a vasárnapiak közül? Jó lenne ha a főváros közelébe lenne.
több mint 11 éve
Szemét Canó csak beleköpött TanaKa levesébe az első hazai HR-jával a 9. alján. De a W, a CG és a 10 K csak meglett 😛
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Chisenhall mai meccse így a 8. inningben: 5AB// 3R; 5H; 3HR; 9RBI :p
több mint 11 éve
Igen pont a napokban kritizálta Kemp és Gonzalez teljesítményét Mattingly. Igazat adnak neki, de Gonzalez odaszúrt egy kicsit, hogy Puig-al és Ramirez-el egységes volt a csapat tavaly ha a pályán voltak.. Idén pedig sérülések, sor kavarások vannak és ez Gonzalez-nek nem tetszik.Remélem nem komoly Puig és Gordon csípő sérülése.danylynem akarok gonoszkodni, de pl. Gonzaleznek kicsit talán jobban jött volna ez... illetve nem neki, de nekünk mindenképpen :/slowmotion
Nem tetszik ez nekem, hogy a játékos kritizálja a felállást. Szerintem Matti igenis tudja mikor kit. Vannak tévedései (de kinek nincs), de nem olyan súlyosak.
Gonzalez is inkább az ütőteljesítményére figyelne inkább. Én nagyon bírom a srácot, de idén nem valami kirobbanó.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Remélem nem komoly Puig és Gordon csípő sérülése.danylynem akarok gonoszkodni, de pl. Gonzaleznek kicsit talán jobban jött volna ez... illetve nem neki, de nekünk mindenképpen :/
több mint 11 éve
Jimenez minek van? Négy év/50 gurigáért egész szépen dobálja a ballokat sorban.
több mint 11 éve
Remélem nem komoly Puig és Gordon csípő sérülése.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nagyon tanulságos meccs volt a tegnapi CHW@LAA. Legfőképpen amiatt, hogy a menedzserek mennyire nem merik lehozni a staff ászát akkor sem, ha az egyik pillanatról a másikra teljesen szétesik a 8. inningben 5-0-nál...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
@Jakehomer:
cincyillustrators.blogspot.hu/2014/06/reditorial-cartoon-for-june-2-2014.html
több mint 11 éve
Robi szép hívás volt Cruz home stealje 😊Matthew99hálistennek nem láttam élőben. Markakisnak kellett volna egy kicsit lábra gyúrni még, ha ő beér, akkor nincs az egész 😀
több mint 11 éve
Robi szép hívás volt Cruz home stealje 😊