Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
The Top 10 Red Sox who went on to become Yankees:yesnet.me/SREXf8

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 13 éve
3-team tradeBauer nagy fogas a Tribe-nak, meg akar Stubbs is visszajohet utesben olyan szintre, hogy minden nap hasznalni lehet.
shin-soo choo, jason donald, $3.5m - reds
trevor bauer, drew stubbs, matt albers, bryan shaw, no. 3 pick 2011 draft - indians
tony sipp, lars anderson, didi gregorius - dbacks
stero
több mint 13 éve
Miért? Csak mert ős-vöröszoknis?Youkilis jenki ha átmegy az orvosin. A következő célpont Ichiro.Matthew997 perccel megelőztél. Nem örülök a hírnek 😕
gdavid

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
3-team tradeshin-soo choo, jason donald, $3.5m - reds
trevor bauer, drew stubbs, matt albers, bryan shaw, no. 3 pick 2011 draft - indians
tony sipp, lars anderson, didi gregorius - dbacks

több mint 13 éve
Youkilis jenki ha átmegy az orvosin. A következő célpont Ichiro.Matthew997 perccel megelőztél. Nem örülök a hírnek 😕
Ichiro viszont brutális számokat fog hozni a Bronxban. Ha sikerül megegyezni vele, akkor nem tartok lehetetlennek tőle egy 15-20 HR-os szezont.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Youkilis jenki ha átmegy az orvosin. A következő célpont Ichiro.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Reinsdorf sajnos híresen nagy sóher, a Bulls se fizetett még soha luxusadót, pedig embertelenül gazdag csapat.A Dodgers is felébredt. Greinke 6 év/147 milla, Ryu 6 év/36 milla. Matthew99Ha jól olvasom, ezzel az LA '13-as payrollra 225 millió dollárra emelkedett.
Akurvaéletbe.
...
Reinsdorf eközben azon elmélkedik, hogy Hahn mehessen-e 100 millió fölé...Mikey
több mint 13 éve
Reinsdorf eközben azon elmélkedik, hogy Hahn mehessen-e 100 millió fölé...MikeyMeg kéne mutatni Jordannak a klubházat 😛 Ez a Huncsin Ryu meg úgy néz ki mint egy nagyranőtt jóllakott japán óvodás 😊
off: A blogoddal mi a helyzet?

több mint 13 éve
A Dodgers is felébredt. Greinke 6 év/147 milla, Ryu 6 év/36 milla. Matthew99Ha jól olvasom, ezzel az LA '13-as payrollra 225 millió dollárra emelkedett.
Akurvaéletbe.
...
Reinsdorf eközben azon elmélkedik, hogy Hahn mehessen-e 100 millió fölé...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
A Dodgers is felébredt. Greinke 6 év/147 milla, Ryu 6 év/36 milla.

több mint 13 éve
Nem feltétlen az, én már csak tudom. 😊De mindenképp azonnali előrelépés Shields és Davis...MikeyEz biztos, csak azt akartam mondani, hogy ha se playoff nem lesz, se prospect-ek, az kellemetlen lehet. 😊Csifu
több mint 13 éve
Csifu
223
De mindenképp azonnali előrelépés Shields és Davis...MikeyEz biztos, csak azt akartam mondani, hogy ha se playoff nem lesz, se prospect-ek, az kellemetlen lehet. 😊
több mint 13 éve
Hát szerintem ezzel a Royals még nem lett playoff-esélyes, ...CsifuIlyet én sem írtam, még csak nem is gondoltam.
Ez még mindig kevés hozzá, főleg ha pl. Francoeur és Gordon jövőre sem talál vissza jó ütőjátékához.
De mindenképp azonnali előrelépés Shields és Davis...
több mint 13 éve
Csifu
223
to KC: RHP James Shields, RHP Wade Davis, 2 PTBNLHát szerintem ezzel a Royals még nem lett playoff-esélyes, de odaadták cserébe kb. a 3 legjobb prospect-et 2 év Shields-ért. Mondjuk én főleg a Rays oldaláról nézem és onnan nagyon jól mutat. 😊
to TB: OF Wil Myers, RHP Jake Odorizzi, 3B Patrick Leonard, RHP Mike Montgomery
Érdekes trade.
KC-be ment 13 millió dollárnyi fizetés, Tampába pedig a tavalyi év legjobb minor leaugere Wil Myers (37 HR, 109 RBI).
Nem örülök, mert így KC-ben már négy jó kezdő dobó lesz. 😕Mikey
Ha Montgomery-t vissza tudják terelni a szezon előtti formájára, akkor még jobb lenne.
több mint 13 éve
to KC: RHP James Shields, RHP Wade Davis, 2 PTBNLto TB: OF Wil Myers, RHP Jake Odorizzi, 3B Patrick Leonard, RHP Mike Montgomery
Érdekes trade.
KC-be ment 13 millió dollárnyi fizetés, Tampába pedig a tavalyi év legjobb minor leaugere Wil Myers (37 HR, 109 RBI).
Nem örülök, mert így KC-ben már négy jó kezdő dobó lesz. 😕
több mint 13 éve
Reynolds agrees to one-year deal (6+1,5) with Indians.Kell a K.. 😊
több mint 13 éve
rsk
66
a yankees ajánlatot tett youkillisnek, 1 év/12 miller. bárkit csak őt ne. rühellem.steroha aláír, remélem Joba lesz a szekrényszomszédja 😀
több mint 13 éve
chavez aláírt arizonába, pedig őt bírtam.jason bay -> mariners

több mint 13 éve
Koji Uehara a következő szerzeményünk egy évre.
Do your job
több mint 13 éve
a yankees ajánlatot tett youkillisnek, 1 év/12 miller. bárkit csak őt ne. rühellem.

több mint 13 éve
rsk
66
nem hűtöm be. de nem csak a bleacheren olvastam ezt a cserét. azért hoztam fel mert ez volt az egyetlen hely ahol voltak érvek és ellenérvek.komolyabb forrásból nem olvastam még erről. szerintem készüljetek, kezdődik a Cervelli-éra, ha nem nyitja ki a bukszát Hal bácsi 😉
mauer kicsit elfáradt a twinsnél jót tenne neki egy kis levegőváltozás. grandynél meg aki feltudja tornázni az ütőátlagát egy közepes .270-re akkor kap egy 50 homer 120 rbi playat. ami valljuk be nem rossz pláne úgy, hogy védekezni is tud.stero
Mauer "elfáradva"(?) is legjobb catcher az AL-ben... Granderson meg csak sok hr-t üt és olyan pozicóban játszik, ahol mindig van utánpótlás. ász catcher meg nem terem minden bokorban. bolond lenne a twins egy-egyben odaadni.
több mint 13 éve
Aludva egyet a dologra, nagyon tetszik ez a move Hahntól.According to a tweet by Jon Heyman of CBSSports.com, the Sox and Jeff Keppinger have agreed to a three-year contract. Ken Rosenthal of FoxSports.com tweeted that the deal is worth $12 million.Chicago TribuneVártam én, csak nem ezt.Mikey
több mint 13 éve
rsk
66
jövőre megjelenik Francona könyve. biztos lesz benne egy-két csemege.tegnap így értékelte az idei játékospiaci eseményeket:
"The team that wins the winter doesn't always win the season. Sometimes it makes you an analyst."
jó arc 😀
több mint 13 éve
rsk
66
Sokak szerint a Victorino szerződés előkészítése egy Ellsbury trade-nek. Tudom, h kellett a változás és gondolom ez a rendje a dolgoknak, de ezeket a játékosokat nagyon fura (lesz) más mezben látni.Bostona csere valszeg nem most fog megtörténni, hanem július végén, ha jó évet fut és felszökik az értéke. esetleg év végén válnak meg tőle, miután hozzávágnak egy minősített ajánlatot és akkor jár egy plusz húzás a kompenzációs körben, ha máshová ír alá.
szerk: bár egy jó dobóért csomagban Salty-val meg prospectekkel akármi lehet még télen is... nagyon fickándozik Cherington idén 😊
több mint 13 éve
Most meg már Hamiltonnal randizgat a Red Sox. Hát ezek egyre unszimpatikusabbak lesznek... 😊