NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
3
3
19-től, ARENA4
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
4-16 után ma csak 6-11, ezt előrelépésnek hívják? 😀
több mint 13 éve
Trout valóban zseniális játékos, ellenben az egész megjelenése annyira ellenszenves, hogy azt elmondani nem tudom. Nem volt még olyan rookie játékos soha egyetlen major ligában sem, akit már újoncként helyből utáljak, de ő ilyen. Az a tegnapi első inningbeli HBP még akkor is megérte, ha Floyd utána három runt nyalt be.MikeyÉs egy szó sincs arról, hogy Youk két labdát is palánkon kívülre helyezett?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Trout valóban zseniális játékos, ellenben az egész megjelenése annyira ellenszenves, hogy azt elmondani nem tudom. Nem volt még olyan rookie játékos soha egyetlen major ligában sem, akit már újoncként helyből utáljak, de ő ilyen. Az a tegnapi első inningbeli HBP még akkor is megérte, ha Floyd utána három runt nyalt be.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Kabbe Félix... :SDS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Ki más tett volna waiver claimet Cliff Lee-re, mint a Dodgers?!Nagyon durván tolja Ned.
---
Alex Ríos for MVP! HIHETETLEN clutch idén.
több mint 13 éve
Nem tudom, melyiknek az ötlete volt, hogy CC egész évben Stewart-nak dobjon, de remélem, hogy ez a mai meccs (első 8 inning legalábbis) meggyőzte, hogy jó lesz oda Martin a battery-be. ...
mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20120803&content_id=36068730&vkey=news_mlb&c_id=mlb
A két Upton tesó meg ugyanazon a napon ütötte meg a 100. HR-ját. 😊 Ez de jó.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Kurt Suzuki a Nationalsben, a prospect C David Freitasért cserébe.Remélhetőleg Washingtonban újra magára talál..
edit: Johnny Damon was designated for assignment by the Cleveland Indians.
Hmm...
több mint 13 éve
Egy meccset megnyertünk a Cards ellen, sorban a hatodik series vereség. Több sebből vérzik a csapat, de a fiatal ütőink szenzációsak, ha egyszer lenne normális rotáció, menedzser és vezetőség (kizárt hogy belátható idén belül bármelyik megvalósuljon), nagyon jó kis csapatunk lehetne a Rosario, Pacheco, Rutledge, Colvin féle srácokra épülve, és Arenado-ról ne is beszéljünk, aki Tulo óta a legnagyobb tehetségünk.De tökmindegy, el van baszva itt az egész, csak a 29. hely legyen meg. 😊
denversports.blog.hu/2012/08/03/rockies_cardinals_1_2_l_323
több mint 13 éve
Újabb szériagyőzelmek a Rangers és a Twins ellen, avagy egy sikeres idegenbeli túra összefoglalója:Ismét a győzelem útján idegenben
több mint 13 éve
Végre sikerült ütni az O's-t. Granderson továbbra is állat és most Hughes is szépen hozta a meccset. Tetszenek az ilyen nem nagyképű HR-ok: mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2012_08_01_balmlb_nyamlb_1&mode=video#/play?content_id=23525781 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Na jött Victorino és ment Lindblom. Ezért imádkoztam, hogy Eovaldi után mehet valahova Lindblom is. Imáimat meghallgatták. 😊 Nagyon felfegyverkeztünk. Lehet idén még nem fog beérni a dolog de jövőre már rámegyünk a végsőre. Utolértük a Giants, erre magunkra húzzuk az Arizona-t. Röhej.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Hogy másnak még szarabb, az engem nem vigasztal. 😀Remélem, látok még az idén Addison Reedtől 1-2-3 save-et... Az idegeim is díjaznák.MikeyAmikor Reed gondba kerül, gondolj arra, hogy nem a Mets-bullpen dolgozik a csapatodnak. 😊marci
több mint 13 éve
Remélem, látok még az idén Addison Reedtől 1-2-3 save-et... Az idegeim is díjaznák.MikeyAmikor Reed gondba kerül, gondolj arra, hogy nem a Mets-bullpen dolgozik a csapatodnak. 😊
több mint 13 éve
Remélem, látok még az idén Addison Reedtől 1-2-3 save-et... Az idegeim is díjaznák.
több mint 13 éve
És oda járt középiskolába ahova Michael Floyd 😊Középiskola lesz az, Mauer nem járt fősulira, first pick amateur draft volt.robiroboterNa ezért nem szeretem én a magyarítást. High school, maradjunk annyiban. 😛Mikey
több mint 13 éve
Péntek délután öttől óbudai pályabúcsúztató piknik: playball.baseball.hu/2012/08/01/penteki-palyabucsuztato/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
Középiskola lesz az, Mauer nem járt fősulira, first pick amateur draft volt.robiroboterNa ezért nem szeretem én a magyarítást. High school, maradjunk annyiban. 😛
több mint 13 éve
Középiskola lesz az, Mauer nem járt fősulira, first pick amateur draft volt.
több mint 13 éve
Most pótolom a tegnapi CWS@MIN meccset, Hawk Harrelson mondott egy egészen megdöbbentő statot, amelyet nem is tudok elhinni.Joe Mauer 4 éves főiskolai karrierje alatt összesen egyetlen strikeoutot szenvedett el. o_O
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy tavaly a mumusunk volt Nova, idén egész szépen csapkodjuk. A felénél bealudtam, de végül is a lényeget láttam 😊 A hónapot mindössze 3 nyert szériával zártuk, előre a komoly szeptemberért.
több mint 13 éve
Szegény Joci biztos rosszul aludt a napokban. 2x vertük a Yankeest, és utána 2x a Tigerst is. Számára ez lehet a legnagyobb alázás. 😀
több mint 13 éve
Az mondjuk fura, hogy nem tudták elpasszolni, simán jó befektetés szerintem hosszútávon. Persze lehet, hogy a contendereknek nem kellett és inkább megpróbálják télen elboltolni, amikor a többi csapat is hajlandó vásárolni.Jogos, rosszul fogalmaztam, nem vétó volt. A végeredmény ettől függetlenül az, hogy marad Minneapolisban.MikeyKözben Denard Span megvétózta az elcserélését a Redsbe. Az szép.MikeyTechnikailag lehetetlen. Nincs vétójoga, sem magának kialkudott, sem kollektív fajtájú, ún. 10/5.marci
több mint 13 éve
Jogos, rosszul fogalmaztam, nem vétó volt. A végeredmény ettől függetlenül az, hogy marad Minneapolisban.Közben Denard Span megvétózta az elcserélését a Redsbe. Az szép.MikeyTechnikailag lehetetlen. Nincs vétójoga, sem magának kialkudott, sem kollektív fajtájú, ún. 10/5.marci
több mint 13 éve
Közben Denard Span megvétózta az elcserélését a Redsbe. Az szép.MikeyTechnikailag lehetetlen. Nincs vétójoga, sem magának kialkudott, sem kollektív fajtájú, ún. 10/5.
több mint 13 éve
"Seriously, people, Blanton has allowed 22 home runs against National League competition this year. We want no part of him in the AL East - we already have Tommy Hunter." 😀 😀 😀Na lássuk, mire lesz elég a rotation, go for .500+!