EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
shagi0206
10 946
Szlovenek akkor 4 meccs 4 dontetlen a rendes jatekido utan.pont írni akartam 😀 Vicces lenne továbbjutnának úgy, hogy 1 meccset se sikerült megnyerni 😀
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
kurva anyátokat, aludni akartam!!!tuti, hogy a 92. percben lőnek egyet a portugálok
4 hónapja
sztem akkor isKivéve ha berúgjaZsóti, ezt végig kellett volna vinniabban a pillanatban lehozzák ha nem hisztikének passzol
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Szlovenek akkor 4 meccs 4 dontetlen a rendes jatekido utan.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
CéRoni hosszabításban seggén fogja venni a levegőt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
4 hónapja
Kivéve ha berúgjaZsóti, ezt végig kellett volna vinniabban a pillanatban lehozzák ha nem hisztikének passzol
slowmotion
Negritis, a vajda
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Amúgy hol találok olyan oldalt, ahol a meccs utáni jegyzőkönyv fent van? Kivi vagyok a játékos statokra.szar volt minden, röviden
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Zsóti, ezt végig kellett volna vinniabban a pillanatban lehozzák ha nem hisztikének passzol
slowmotion
4 hónapja
Toto21
5 960
Zsóti, ezt végig kellett volna vinnimeg van tiltva. vagy Ronaldo vagy senki
slowmotion
4 hónapja
egy méteres leseket intsünk már be rögtön!!!
4 hónapja
Amúgy hol találok olyan oldalt, ahol a meccs utáni jegyzőkönyv fent van? Kivi vagyok a játékos statokra.
4 hónapja
Toto21
5 960
Kiégett nagyon szegényhatékonyabb lenne, ha a padról szállna be utolsó 30 percekre. De nem engedi az egója
Heisman nádor
4 hónapja
Kampman
28 326
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kihúzzák a szlovének.
4 hónapja
Zsóti, ezt végig kellett volna vinni
4 hónapja
Kiégett nagyon szegény
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
És az a baj, hogy még lehetne sorolni. Bőven.Szerdan akkor szunnap, remelem ismetlik majd azert a francia-belgat, meg a portugal-szlovent.megtoldva a 4 angol meccsel
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
4 hónapja
Toto21
5 960
most már megértem miért akarták Ronaldo-t lerúgni. Akkor lett volna esélye a portugál csapatnak hatékony focit játszani
4 hónapja
Most úgy beszélt lenézően a szlovén selejtezőről, hogy mi pontosan ugyanazt toltuk Bulgáriában, mint amit mesélt, csak kaptunk mellé 2-t
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Messi még a vége sajnos.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.a balga - csiga meccsből kiindulva nincs mit elkúrni
ozibozi
4 hónapja
Igazából nem értem a portugál játékot. Oké, hogy a prime CR jó volt fejjel, de az mar a jelek szerint elmúlt, és rajta kívül ilyen hozzám hasonló 1,8 under zsebrakétáik vannak. Azok nem fognak itt gólt fejelni... faszomnak kell ezt játszani.Zsóti amúgy jól fejel, ha eljut hozzá a labda. Csak nem jut el.
Hanni
4 hónapja
ozibozi
17 172
Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.