EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
befújja a lest 5 perc múlva
4 hónapja
a 120 centis Bernardo Silvának? 😊Hozzá képest Thomas Hässler meg a 90-es évek norvég ásza. Mini Jacobsen óriás lenne. 😀
NB2
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
"CR, nem a játékod miatt jutunk tovább, annak ellenére"33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnakKizárt, nem elég, hogy a csapatnak nyernie kell, miatta kell nyerni.
Toto21
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Nem rémlik.33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnakNem láttam minden meccset, volt már szabadrúgásgól az eb-n?
Toto21
slowmotion
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
a 120 centis Bernardo Silvának? 😊
4 hónapja
33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnakNem láttam minden meccset, volt már szabadrúgásgól az eb-n?
Toto21
4 hónapja
Az túl lapos volt FG-nek. Kanadában viszont adnának érte 1 pontot. Hamar vezetné a kanadai táblázatot.Belerúgta már a kapusba meg fölé is rúgta, ez most sorfalba megy.field goalok mennek neki
Kampman
jetsbe mehet 😀
Negritis, a vajda
4 hónapja
Kampman
28 326
33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnakKizárt, nem elég, hogy a csapatnak nyernie kell, miatta kell nyerni.
Toto21
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
csak az új mez miattúgy hallottam, hogy a Fradi már küldött is egy 20M-os ajánlatot, de kevésnek találtákkezdhettek volna a 2X15 perccelNono, szerintem a 96. percben jöhet a torna sztárja, Mr. Own Goal egy újabb találattal. 😀
Tactful Cactus
iktriad
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnakHova gondolsz? Pont akartam irni hogy ha 46 eves lesz, se rughatja majd mas? 😀
Toto21
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Toto21
5 960
33 szabadrúgást végzett el már ezen az EB-n Ronald. Ebből 0 gól. Lehet át kéne adnia másnak
4 hónapja
Belerúgta már a kapusba meg fölé is rúgta, ez most sorfalba megy.field goalok mennek neki
Kampman
jetsbe mehet 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Toto21
5 960
úgy hallottam, hogy a Fradi már küldött is egy 20M-os ajánlatot, de kevésnek találtákkezdhettek volna a 2X15 perccelNono, szerintem a 96. percben jöhet a torna sztárja, Mr. Own Goal egy újabb találattal. 😀
Tactful Cactus
iktriad
4 hónapja
Istenem, mennyire kibaszott buták a portugálok. Ahelyett hogy passz-visszapasszal lépnének fel, inkább nekiállnak cselezni. És csak higy tényleg cselezhessenek, megvárják a védőt.
4 hónapja
Kampman
28 326
Belerúgta már a kapusba meg fölé is rúgta, ez most sorfalba megy.
4 hónapja
kezdhettek volna a 2X15 perccelNono, szerintem a 96. percben jöhet a torna sztárja, Mr. Own Goal egy újabb találattal. 😀
Tactful Cactus
4 hónapja
Toto21
5 960
őszintén? megérdemli! Kicsit átesett a ló túloldaláraRonaldo annyira szar, hogy már már nagyon szarSkandálja is a szlovén közönség mikor nála a labda, hogy mennyire van a csúcsforma, (Messi, Messi)
Toto21
iktriad
4 hónapja
Max a meccs végi értékelés portugálról magyarra.igen de ott a fordítás is benne lenne a meccsbenElőbb jót röhögtem,hogy tőlünk jobban féltek mint a szlovénektőlNem megbántva Guláékat, már kb. 2-0 lenne ellenünk, nem ide.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Tactful Cactus
4 hónapja
Ronaldo annyira szar, hogy már már nagyon szarSkandálja is a szlovén közönség mikor nála a labda, hogy mennyire van a csúcsforma, (Messi, Messi)
Toto21
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
igen de ott a fordítás is benne lenne a meccsbenElőbb jót röhögtem,hogy tőlünk jobban féltek mint a szlovénektőlNem megbántva Guláékat, már kb. 2-0 lenne ellenünk, nem ide.
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
melyik tábor a rendbontó?szlovénok tolják a tüzeket
shagi0206