EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Kampman
28 290
Ívelésekből nem nagyon fognak nyerni a spanyolok.
4 hónapja
shagi0206
10 921
mondjuk ha ezzel kalkulálunk, remélem az angolok rúgnak vagy 5-öt. És kikapnak 6-1-re 😊Vagy megint megvillan Mr. Own Goal, a torna legjobb játékosa.az az, amikor valaki rúg egy teljesen szabályos gólt, csak a bíró gyökér, és nem adja meg.4-5, az nálam -1, szóval nem sok esélyt látok4-5 apró gól jót tenne a meccsnek.Hol van az az 1?
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Tactful Cactus
shagi0206
iktriad
4 hónapja
Vagy megint megvillan Mr. Own Goal, a torna legjobb játékosa.az az, amikor valaki rúg egy teljesen szabályos gólt, csak a bíró gyökér, és nem adja meg.4-5, az nálam -1, szóval nem sok esélyt látok4-5 apró gól jót tenne a meccsnek.Hol van az az 1?
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Tactful Cactus
shagi0206
4 hónapja
majdnem kaput eltaláló lövés az angoloktólolyan közel jutottak mint a spanyolok
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
shagi0206
10 921
az az, amikor valaki rúg egy teljesen szabályos gólt, csak a bíró gyökér, és nem adja meg.4-5, az nálam -1, szóval nem sok esélyt látok4-5 apró gól jót tenne a meccsnek.Hol van az az 1?
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Tactful Cactus
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
4-5, az nálam -1, szóval nem sok esélyt látok4-5 apró gól jót tenne a meccsnek.Hol van az az 1?
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Leírhatatlanul jobb, hogy tényleges balhátvéd játszik azon a poszton
4 hónapja
4-5 apró gól jót tenne a meccsnek.Hol van az az 1?
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Stones a meccs legszebb lövésével.You mean Rice? Vagy én láttam rosszul?
Sixo
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
majdnem kaput eltaláló lövés az angoloktól
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
egész korrekt kontra
4 hónapja
A City játékosa, szóval már átállt a sötét oldalra, onnan meg bármi lehet. 😀legalább nem is palpatineWalker lerúgja az edzőbátKyle Walker nem egy Skywalker.
Heisman nádor
iktriad
Negritis, a vajda
4 hónapja
14 perc, 11-es témaLehet Hajdú B megpróbált iktriadozni és elkerülni a 11eseket.
Tactful Cactus
4 hónapja
Mindjárt nyitom a következőt, amúgyis uncsi a meccs eddigsörrel eredményesebb azt hallottamBakker most beparáztattatok. 14 és 19 óra között ittam 3 l vizet, remélem ez segíthet a megelőzés terénAzt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
De most ezt így olvasva PTSD-m lett, azt hiszem a vesekő a legdurvább fájdalom amit eleddig valaha átéltem.
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Gergőbácsi
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
na erre utaltam hajdúbé esetébenWalker lerúgja az edzőbátKyle Walker nem egy Skywalker.
Heisman nádor
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
legalább nem is palpatineWalker lerúgja az edzőbátKyle Walker nem egy Skywalker.
Heisman nádor
iktriad
4 hónapja
Urban legend. Vagy nálad bejött. Naugye.sörrel eredményesebb azt hallottamBakker most beparáztattatok. 14 és 19 óra között ittam 3 l vizet, remélem ez segíthet a megelőzés terénAzt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
De most ezt így olvasva PTSD-m lett, azt hiszem a vesekő a legdurvább fájdalom amit eleddig valaha átéltem.
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Gergőbácsi
Tactful Cactus
4 hónapja
Walker lerúgja az edzőbátKyle Walker nem egy Skywalker.
Heisman nádor
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
sörrel eredményesebb azt hallottamBakker most beparáztattatok. 14 és 19 óra között ittam 3 l vizet, remélem ez segíthet a megelőzés terénAzt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Genetika. De ne fogyassz sok kalciumot. Tej, sóska, spenót. És akkor ha szerencséd van megúszod.Bakker most beparáztattatok. 14 és 19 óra között ittam 3 l vizet, remélem ez segíthet a megelőzés terénAzt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Gergőbácsi
4 hónapja
Walker lerúgja az edzőbát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
shagi0206
10 921
temun biztos van az isHa van méhed és hüvelyed, akkor nem nagy kunszt. Ha akarsz, szerezz be.szerencsére már a férfiaknak is meg van rá a lehetőségük. Mondjuk a hogyanra mai napig nem jöttem rá, de nem vagyunk kirekeszthetőek eme nemes feladatból sem. Éljen a 21. század!Azt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska