EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Ha van méhed és hüvelyed, akkor nem nagy kunszt. Ha akarsz, szerezz be.szerencsére már a férfiaknak is meg van rá a lehetőségük. Mondjuk a hogyanra mai napig nem jöttem rá, de nem vagyunk kirekeszthetőek eme nemes feladatból sem. Éljen a 21. század!Azt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
De most ezt így olvasva PTSD-m lett, azt hiszem a vesekő a legdurvább fájdalom amit eleddig valaha átéltem.
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
4 hónapja
Bakker most beparáztattatok. 14 és 19 óra között ittam 3 l vizet, remélem ez segíthet a megelőzés terénAzt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
De most ezt így olvasva PTSD-m lett, azt hiszem a vesekő a legdurvább fájdalom amit eleddig valaha átéltem.
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
shagi0206
10 921
Most esik le hogy 96ban a nemetek nyertek Angliaban EB-t. Akkor tuti az angolok nyernek ma, a fene.de az angoloknál játszik Kane the winless is, szóval balance.
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Most esik le hogy 96ban a nemetek nyertek Angliaban EB-t. Akkor tuti az angolok nyernek ma, a fene.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
9 percig nem tudtak 2 jó passzt megcsinálni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Angolok eddig 2 psszt nem tudtak megcsinálni 😀a vicc hogy papíron nekem most tetszik legjobban a felállásuk
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
shagi0206
10 921
szerencsére már a férfiaknak is meg van rá a lehetőségük. Mondjuk a hogyanra mai napig nem jöttem rá, de nem vagyunk kirekeszthetőek eme nemes feladatból sem. Éljen a 21. század!Azt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
sőt még a szóviccei is vannakde jó, hogy Hajdú B most bemonta, hogy 13 meccse nem szerzett gólt Foden. Tuti be fog találniŐ is tud jinxelni?
shagi0206
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
A németek még mindig úgy szeretik Cucurella-t, mint Sixo a Clemsont. 😀
4 hónapja
Azt senki se "tud", csak néha úgy sikerül.de jó, hogy Hajdú B most bemonta, hogy 13 meccse nem szerzett gólt Foden. Tuti be fog találniŐ is tud jinxelni?
shagi0206
iktriad
4 hónapja
de jó, hogy Hajdú B most bemonta, hogy 13 meccse nem szerzett gólt Foden. Tuti be fog találniŐ is tud jinxelni?
shagi0206
4 hónapja
Azt mondják ha már nem szülsz, akkor nem fogsz találkozni nagyobb fájdalommal.Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
4 hónapja
shagi0206
10 921
de jó, hogy Hajdú B most bemonta, hogy 13 meccse nem szerzett gólt Foden. Tuti be fog találni
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Én kábé azt hittem beledöglök. Még Pickfordnak se kívánom.Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Kampman
28 290
copa americara mit mondtok? Kolumbia megveri az argentinokat? Én csak remélem.Szerintem Argentína nyer, bár Kolumbiának örülnék jobban.
shagi0206
4 hónapja
Angolok eddig 2 psszt nem tudtak megcsinálni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
shagi0206
10 921
copa americara mit mondtok? Kolumbia megveri az argentinokat? Én csak remélem.
4 hónapja
Hacsak így nem.Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
4 hónapja
Fene ezekbe a futópályás stadionokbaA németek úgy szeretik az atlétikát, mint sixo.
Gergőbácsi
4 hónapja
Fene ezekbe a futópályás stadionokbanekem jobban bejönnek
Gergőbácsi
és talán így nem lesz befutó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
shagi0206
10 921
meg hát csak azért kérdezem, mert ő kb elengedhetetlen a győzelemhez.nem láttam a meccs előtti felállásban a nevét. Bár lehet csak vak vagyok, az nem lehetetlen 😊Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?kezdőben van, miért kérdezed
shagi0206
Toto21
shagi0206
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Arra gondoltam, ha dob egy sárgát és akkor jön ki. Két hete átéltem.Epekő. Ha elmozdul. Vesekőtől nem leszel sárga, nincs köze a májhoz.Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?Ha veseköve van ez megy egyszerre is.
shagi0206
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
shagi0206
10 921
nem láttam a meccs előtti felállásban a nevét. Bár lehet csak vak vagyok, az nem lehetetlen 😊Rodri? Kisárgázta magát vagy megsérült?kezdőben van, miért kérdezed
shagi0206
Toto21
4 hónapja
Fene ezekbe a futópályás stadionokba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.