NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
196
31
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
még ezt is elkúrják ezek a barmok
5 hónapja
Hajjjajjj, most mi lesz... 🤣Csak mondom h éppen ok adjak a golkiralytKurva gáz igen. És nem csak amiatt hogy más mit mond/gondol, hanem maguk miatt is.De ez így megalázó! És nem csak az eredmény miatt! Vagy csak én érzem így?És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
nekik nem az a fő cél, hogy továbbjuttassák a magyar válogatottat.
pihenteti okosan a játákosokat egy tét nélküli meccsen...ennyi.
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
Nem kell nekik megszenvedni
zacknorb
SBL
Ha ez a vereség egy jegyzett csapat ellen van akkor ok, de ahogy mondták is: a leghátrébb jegyzett válogatottól kapnak épp ki
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
most is a védő mi az istenért rúgta ki???
NB2
Ezt csináltak a belgák is. Csak ok majdnem rá is fáztak vagy az angolok. Nem kell csodálkozni
5 hónapja
SBL
2 216
Van egy jó játékosuk. 😊Csak mondom h éppen ok adjak a golkiralytKurva gáz igen. És nem csak amiatt hogy más mit mond/gondol, hanem maguk miatt is.De ez így megalázó! És nem csak az eredmény miatt! Vagy csak én érzem így?És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
zacknorb
SBL
Ha ez a vereség egy jegyzett csapat ellen van akkor ok, de ahogy mondták is: a leghátrébb jegyzett válogatottól kapnak épp ki
davemayer
csebi
5 hónapja
A gól előtti lövésnél rosszul fogott talajt, már a gólt is úgy kapta, hogy előtte jelezte a sérülést.Tényleg alakul egy 2008-ashoz hasonló drámai lezárás a cseh-törökönKapusukkal mi lett?
Kampman
Gergőbácsi
Ilyen fair play szempontból a törökök megérdemelnék, hogy kiessenek.
5 hónapja
itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnak11es elott 2 perccel kapcsoltam át, azóta semmi
most is a védő mi az istenért rúgta ki???
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
csehek nyernek véletlenül, továbbmennek?Igen, és a törökök búcsúznak
Löfli
5 hónapja
itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakmost is a védő mi az istenért rúgta ki???
5 hónapja
De ezt mondom, hogy nem arról van szó, hogy a pályán lévőknek nem lett volna érdekük az, hogy játszanak. Még ha az országnak mind1 is volt ,de a pályán lévő portugáloknak egyáltalán nem. Itt annyi volt, hogy a cserék erre voltak képesek hiába írta mindenki a topikba, hogy a portugál B is elkeni a georgiaiakat.Igen, és ők ennyit tudnak jelen körülmények között.Az okés. De a cserejátékosoknak csak ilyenkor van lehetőségük bizonyítani, hogy az egyenes kiesés rendszerben pályát érdemelnek .Van aki csak itt tudja megmutatni magát.És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
zacknorb
Sixo
zacknorb
5 hónapja
Kampman
28 342
csehek nyernek véletlenül, továbbmennek?igen, akkor a törökök esnek ki
Löfli
5 hónapja
Nekem az ilyen tornák már olyanok, mint a pizza, sokszor nagyon vágyok rá, aztán valahogy az első pár falat után mindig azon filózok, hogy mit is szerettem én ebben anno gyerekként annyira, egy-két szeletnél több pedig már csak kivételes esetben megy le. Ha a sportfogadás nem lenne, az emberek minimum fele nem követné már ennyireÉn vasárnap óta mondom, hogy jobb lesz így. Kellett a Svájc elleni pofon, de mégis megvolt a nagy katarzis, míg az olaszoknak köszönhetően meg kvázi megéltük a csoportkor legvégét, keserűbb lenne a szájíz egy nyolcaddöntős sima vereség után, higgyétek el, pláne hogy nem is érdemeltük meg a továbbjutást, az egyetlen valamire való csatárunk meg kórházbanValahányszor az utóbbi években kifakadtál a soccer korrupt, élvezhetetlen, stb. mivolta miatt, én mindig rákontráztam, szinte sosem értettem egyet, fantasztikus volt a vb-döntő, meg ilyenek. De az utóbbi néhány nap eléggé kihozta belőlem azt, amiről szerintem te is sokszor panaszkodtál, szóval megkövetlek, meg minden.
r.baggio
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
csehek nyernek véletlenül, továbbmennek?Igen, törökök meg nem
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Tényleg alakul egy 2008-ashoz hasonló drámai lezárás a cseh-törökönKapusukkal mi lett?
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Csak mondom h éppen ok adjak a golkiralytKurva gáz igen. És nem csak amiatt hogy más mit mond/gondol, hanem maguk miatt is.De ez így megalázó! És nem csak az eredmény miatt! Vagy csak én érzem így?És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
zacknorb
SBL
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amadeus the Young
32 914
Ott vannak Irónia mellett 😊Nem is Európa, he!Ha Izrael europai orszag, akkor ok is. 😊
Amadeus the Young
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
5 hónapja
csehek nyernek véletlenül, továbbmennek?
5 hónapja
És nagyon megnéztem mire mentünk volna amúgy, nekem vesszőparipám hogy Szobonak sokkal közelebb kellene játszania a támadásoknál hogy többet tudjon lőni.Nagyon más választása nincsen-nemÉn vasárnap óta mondom, hogy jobb lesz így. Kellett a Svájc elleni pofon, de mégis megvolt a nagy katarzis, míg az olaszoknak köszönhetően meg kvázi megéltük a csoportkor legvégét, keserűbb lenne a szájíz egy nyolcaddöntős sima vereség után, higgyétek el, pláne hogy nem is érdemeltük meg a továbbjutást, az egyetlen valamire való csatárunk meg kórházbanHülyén fog hangzani, de engem pont ez motivált h láthassam Rossi meg meri-e húzni az 5-3-2-t Sallai+Szoboval elöl
r.baggio
davemayer
Lett volna
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Most már annak szurkolok ,hogy kapjanak többet a portugálok. Egy jó 4-0, mint amit mi adtunk az angoloknak.
5 hónapja
JéBé
7 035
Én értem, h itt páran amellett kardoskodnak, h nekünk kellett volna jobban játszanunk és hogy grúzok megérdemlik. EB után még valszeg igazat is adok majd ennek az érvelésnek, de nekem a sport, főleg ha a magyar válogatott is érintett, az érzelmekről szól és nem a logikus, tényszerű elemzésekről.A logikis tenyszeru elemzes pont abbol ered hogy probalod a lenyugtatni magad es elnyomni basszamegakurvalet erzest.
Szóval ne haragudjon meg senki, de ma este úgy gondolom, hogy az angolok baszódjanak meg és a portugálok is elmehetnek a francba! Remélem kizúg mindkét alibi brigád a nyolcaddöntőben
Tito05
5 hónapja
Kurva gáz igen. És nem csak amiatt hogy más mit mond/gondol, hanem maguk miatt is.De ez így megalázó! És nem csak az eredmény miatt! Vagy csak én érzem így?És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
zacknorb
SBL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Igen, és ők ennyit tudnak jelen körülmények között.Az okés. De a cserejátékosoknak csak ilyenkor van lehetőségük bizonyítani, hogy az egyenes kiesés rendszerben pályát érdemelnek .Van aki csak itt tudja megmutatni magát.És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
zacknorb
Sixo
5 hónapja
NEEE Elvesztettük Kampmant is. Béke Porai.Én vasárnap óta mondom, hogy jobb lesz így. Kellett a Svájc elleni pofon, de mégis megvolt a nagy katarzis, míg az olaszoknak köszönhetően meg kvázi megéltük a csoportkor legvégét, keserűbb lenne a szájíz egy nyolcaddöntős sima vereség után, higgyétek el, pláne hogy nem is érdemeltük meg a továbbjutást, az egyetlen valamire való csatárunk meg kórházbanValahányszor az utóbbi években kifakadtál a soccer korrupt, élvezhetetlen, stb. mivolta miatt, én mindig rákontráztam, szinte sosem értettem egyet, fantasztikus volt a vb-döntő, meg ilyenek. De az utóbbi néhány nap eléggé kihozta belőlem azt, amiről szerintem te is sokszor panaszkodtál, szóval megkövetlek, meg minden.
r.baggio
Kampman
5 hónapja
mondjuk sztem nem lesznek elbaszott időpontban a meccsekOhh faszom, tényleg. 😀 na lesz 2 évem megszulni mi legyen. 😀De akkor nézned kell 😉Remelem valahogy kijutunk. Kar lenne ebből kimaradni. 😀Ott 12. Harmadik helyezettbol nyolc megy tovább. Milyen matekozas lesz az is baszkiHogy nem nézem? 😀 amúgy is Amerikában lesz, fasz se fog ejszakazni ezek miatt a szar meccsek miatt.Amúgy tolunk függetlenül továbbra is azt mondom, h ez az EB lebonyolítás egy nagy rakás szar. Alapbol se vagyok oda a válogatott tornakert, mert a meccsek 85%a nezhetetlen, de ez a csoport 3os buzulas… vicc. Szerintem alapbol egy csoport harmadiknak semmi keresnivalója a rájátszásban. Pláne nem 3 döntetlennel.Mit mondassz majd 2 év múlva a 48 csapatos vbre?
rob3r7o
davemayer
rob3r7o
csebi
rob3r7o
csebi
rob3r7o
max a legvége
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!