EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Az átteccő az opalescens vagy közismertebben transzparens.BuktaPfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Az áteresztő pedig a frankfurti stadion teteje
Willie Parker
Penetráns= átható, mindentátjáró
Az átteccő az a folpakk
Az áteresztő pedig a permeábilis
Idejkazincit
sutianap
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
A magyarok ennél pont annyival jobbak hogy közben majdnem elvesztették az egyik társukat a pályán és abból sikerült hajtani és felállni még. Ezek nem akarnak semmit sem...Meg nekünk nme volt jó az x
Heisman nádor
5 hónapja
mr öngólnak szóljon már valaki hogy ez nem állapot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
84. perc, kiengedi a társától kapott labdát az ukrán a saját térfélen, majd lefekszik a földre. 😀és simán kiesésre állnak
Elképesztő
Heisman nádor
kajak mint a szerbek
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Ma teljesen lezakkant az agyam, elnézést kérek.BuktaPfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Az átteccő az a folpakk
Idejkazincit
sutianap
5 hónapja
84. perc, kiengedi a társától kapott labdát az ukrán a saját térfélen, majd lefekszik a földre. 😀Elképesztő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
sztem ez volt eddig a legszarabb meccsA magyarok ennél pont annyival jobbak hogy közben majdnem elvesztették az egyik társukat a pályán és abból sikerült hajtani és felállni még. Ezek nem akarnak semmit sem...Ezen gondolkoztam én is. Nyilván a saját meccsünket nem tudtam külső szemmel nézni, de ennyire nem volt szar mint ez, még az első 80 percben sem.
Heisman nádor
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 359
A magyarok ennél pont annyival jobbak hogy közben majdnem elvesztették az egyik társukat a pályán és abból sikerült hajtani és felállni még. Ezek nem akarnak semmit sem...Ezen gondolkoztam én is. Nyilván a saját meccsünket nem tudtam külső szemmel nézni, de ennyire nem volt szar mint ez, még az első 80 percben sem.
Heisman nádor
5 hónapja
Szogletbol majdnem, aztapicsa.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Átható, bocs.a nagyon erős nálad átlátszót, áteresztőt jelent?www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/p-44572/penetrans-45536/sztem ebben tévedsz 😊Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Szesze
Willie Parker
Szesze
De akkor is értelmetlen, h egy meccs v egy védekezés átható v kellemetlen.
Ezt Bazska is megtanulta lassan
5 hónapja
Ezt majdnem benézték a belgák...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
baszkiii, ez 2 centin múlt kb
5 hónapja
BuktaPfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Az átteccő az a folpakk
Idejkazincit
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
na az már ok 😊Jó, akkor átható.De.Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/p-44572/penetrans-45536/
warr_b
Fáradtság: a szó amit kerestem az a permeábilis
Willie Parker
5 hónapja
Magunk ellen beszélek, de szerintem az, hogy csoportharmadikként is tovább lehet evickélni, kifejezetten rosszat tett a színvonalnak. Sokkal több kiélezett meccs lenne, ha az első kettőbe kellene bekerülni.aszondod a 24 csapat sok?
Bálesz
5 hónapja
hülye ukrán inkább kiengedi
5 hónapja
a nagyon erős nálad átlátszót, áteresztőt jelent?www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/p-44572/penetrans-45536/sztem ebben tévedsz 😊Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Szesze
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Jó, akkor átható.De.Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/p-44572/penetrans-45536/
warr_b
Fáradtság: a szó amit kerestem az a permeábilis
5 hónapja
Magunk ellen beszélek, de szerintem az, hogy csoportharmadikként is tovább lehet evickélni, kifejezetten rosszat tett a színvonalnak. Sokkal több kiélezett meccs lenne, ha az első kettőbe kellene bekerülni.
5 hónapja
De.Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
A magyarok ennél pont annyival jobbak hogy közben majdnem elvesztették az egyik társukat a pályán és abból sikerült hajtani és felállni még. Ezek nem akarnak semmit sem...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Willie Parker
15 409
www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/p-44572/penetrans-45536/sztem ebben tévedsz 😊Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
Szesze
5 hónapja
sztem ebben tévedsz 😊Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Hajdú B fordítva emlékszik a minden idők legszarabb meccse ukrán-svájci végeredményéreTe azonban fejből tolod play-by-play
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Pfejj de penetráns nézhetetlen fos ez, nem lehet mindkettőt leléptetni?A penetráns átlátszót, áteresztőt jelent, nem pedig szart.
warr_b