EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
beszarás vezet Georgia
5 hónapja
Én is azt nyomtam bemelyiket érdemesebb nézni?cseh-török talán
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
melyiket érdemesebb nézni?cseh-török talán
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nagypénzes mai ingyen tippem Joao Felix kaput eltaláló gólszerzési kísérlet 0,5 over - 1,42az jönni fog
Szóval fixen leszakad a lába a 6. percben 😃
Hanni
5 hónapja
Kampman
28 359
melyiket érdemesebb nézni?török-cseh meccsen több izgalom várható
Fontos_Vidra
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
melyiket érdemesebb nézni?
5 hónapja
Nagypénzes mai ingyen tippem Joao Felix kaput eltaláló gólszerzési kísérlet 0,5 over - 1,42Szóval fixen leszakad a lába a 6. percben 😃
5 hónapja
Warrb lesen voltFasza 😀
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
törökök azért nem győztek meg a portugál meccs alatt, igaz hamar lehűtötték őketremélem jönnek a tini zsenik és bedarálják a cseheket, akiket amúgy bírnék 😕
5 hónapja
Kampman
28 359
Vagy legyen egy 2008-as meccs.Nem fognak a törökök ma homalyt tolni es kikapni 3al. Lehet egygólos meccs lesz, remeljuk nem a csehek rugjak. Vagy rugjak, a sajat kapujukba.a törökök ha kikapnak akkor az 3 góllal legyen legalábbösszefoglalná vki mit akarunk ma?Békét, aztán pedig hogy harcba vonulhassunk Portugália ellen. Ne kapjon ki Portugália és Törökország, ha jól tudom
Kúrfürst briareos
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Nem fognak a törökök ma homalyt tolni es kikapni 3al. Lehet egygólos meccs lesz, remeljuk nem a csehek rugjak. Vagy rugjak, a sajat kapujukba.a törökök ha kikapnak akkor az 3 góllal legyen legalábbösszefoglalná vki mit akarunk ma?Békét, aztán pedig hogy harcba vonulhassunk Portugália ellen. Ne kapjon ki Portugália és Törökország, ha jól tudom
Kúrfürst briareos
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Nincsenek álmaim sajnosa törökök ha kikapnak akkor az 3 góllal legyen legalábbösszefoglalná vki mit akarunk ma?Békét, aztán pedig hogy harcba vonulhassunk Portugália ellen. Ne kapjon ki Portugália és Törökország, ha jól tudom
Kúrfürst briareos
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
a törökök ha kikapnak akkor az 3 góllal legyen legalábbösszefoglalná vki mit akarunk ma?Békét, aztán pedig hogy harcba vonulhassunk Portugália ellen. Ne kapjon ki Portugália és Törökország, ha jól tudom
Kúrfürst briareos
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
összefoglalná vki mit akarunk ma?Békét, aztán pedig hogy harcba vonulhassunk Portugália ellen. Ne kapjon ki Portugália és Törökország, ha jól tudom
Kúrfürst briareos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
A tegnapi sima osztrák elődöntő take-em egyre Inkább ül
5 hónapja
Sebii
3 539
Sajnos nem érkezett meg időben az amerikai csatárszállítmányA román-szlovákon abszolút adta magát a döntetlen, de hogy az ukránokban ennyi életösztön nem volt, azt azért nem gondoltam.Az ukránoknak üzenjük meg, h jobban kell harcolni
Kampman
Willie Parker
5 hónapja
A roman-szloven/holland osztrak-torok/cseh egy agon van tehat ezekbol lesz egy elodonto.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
mogyorószár... te vagy a szívemnek zsírjamandiner.hu/belfold/2024/06/vasarhelyi-maria-az-ellenzeki-szavazok-elarultak-cseh-katalint-es-donath-annatazt hiszik, hogy csak azért vannak ott, hogy leboruljanak előttük... nekem ez a teljes szereptévesztés, amikor azt kell elhitetni, hogy nem a sportolók vannak a szurkolókért, hanem fordítva, és aki megfogalmaz bármilyen kritikát, akkor ő nem is igazi fan...Ez annyira ismerős? Hogy honnan? Ja, hát a politikából 😀 Ahol nem a pártok vannak az emberekért, hanem az emberek a pártokért. Ha meg ellenvéleményed van, nem vagy magyar, nem vagy keresztény, vagy akármi. Mégis baromira népszerű dolog, főleg itthon.
De hát mégis, mindig a labdarúgás lesz a legnépszerűbb sportág, hiába történik bármi..
Hurka
shagi0206
😀
Kampman
(ahogy a nótta is mondja)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Kampman
28 359
mandiner.hu/belfold/2024/06/vasarhelyi-maria-az-ellenzeki-szavazok-elarultak-cseh-katalint-es-donath-annatazt hiszik, hogy csak azért vannak ott, hogy leboruljanak előttük... nekem ez a teljes szereptévesztés, amikor azt kell elhitetni, hogy nem a sportolók vannak a szurkolókért, hanem fordítva, és aki megfogalmaz bármilyen kritikát, akkor ő nem is igazi fan...Ez annyira ismerős? Hogy honnan? Ja, hát a politikából 😀 Ahol nem a pártok vannak az emberekért, hanem az emberek a pártokért. Ha meg ellenvéleményed van, nem vagy magyar, nem vagy keresztény, vagy akármi. Mégis baromira népszerű dolog, főleg itthon.
De hát mégis, mindig a labdarúgás lesz a legnépszerűbb sportág, hiába történik bármi..
Hurka
shagi0206
😀
5 hónapja
shagi0206
10 990
azt hiszik, hogy csak azért vannak ott, hogy leboruljanak előttük... nekem ez a teljes szereptévesztés, amikor azt kell elhitetni, hogy nem a sportolók vannak a szurkolókért, hanem fordítva, és aki megfogalmaz bármilyen kritikát, akkor ő nem is igazi fan...Ez annyira ismerős? Hogy honnan? Ja, hát a politikából 😀 Ahol nem a pártok vannak az emberekért, hanem az emberek a pártokért. Ha meg ellenvéleményed van, nem vagy magyar, nem vagy keresztény, vagy akármi. Mégis baromira népszerű dolog, főleg itthon.
Hurka
5 hónapja
Ez nem erre vezethető vissza szerintem, hanem hogy az utolsó fordulóban sok csapatnak nem kellett megszakadni hogy csoportelső legyen pl angolok.Ugy latom jol teszem, hogy csak a csoportkor utan kezdem el nezni, sejtettem, h ez lesz. Alapbol a 24 csapatos EB vicc, de ez a x db legjobb csoportharmadik tovabbjuto is rohej. Lemegy egy rakás meccs es kiesik ossz-vissz a mezony egyharmada 😀 naná, h nincs szinvonal.A fiammal nem tudtam ma megszerettetni a soccer nevű sportotAz egész harmadik kör (1-1 meccstől eltekintve) konkrétan a labdarúgás megcsúfolása.
Willie Parker
Bálesz
Duff
Nem rossz ez a lebonyolítás sztem, első 2 körben sok jó meccs volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal