NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Amúgy ha ez így marad akkor kiváncsi leszek a következő pár nap Origo címlapjára …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Kampman
28 359
A teljes 90-es években nem az volt.Mondjuk egy random olasz válogatottban mikor nem a kapus a legjobb játékosuk?Jó hát max ilyen betolom a buszt a kapu elé, aztán tizikkel továbbmegyünk módszerrel talán, de ilyen félelmetesen gyenge kerettel több mint érdekes lenne. Egy értelmes támadó nincs a keretben, a kapus a legjobb játékosuk...olaszok egy meccsen bárkit képesek lejátszani.Áh, olaszok svájc ellen sem mennek továbbNémet - Olasz döntő lesz! Német győzelemmelRemélem azért az összes szándékosan nullanullázó meg beleszaró csapat kiesik a nyolcaddöntőben, de nyilván nem ez lesz.Csak az a kérdés melyikük nyeri meg az EB-t.
Kampman
Sixo
Toto21
kapitnono
Toto21
kapitnono
csebi
5 hónapja
Willie Parker
15 409
130 km/h, az lakott területen durva
5 hónapja
Csehek is mindjárt vezetnek.Akkor lecopom magam
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Mondjuk egy random olasz válogatottban mikor nem a kapus a legjobb játékosuk?Jó hát max ilyen betolom a buszt a kapu elé, aztán tizikkel továbbmegyünk módszerrel talán, de ilyen félelmetesen gyenge kerettel több mint érdekes lenne. Egy értelmes támadó nincs a keretben, a kapus a legjobb játékosuk...olaszok egy meccsen bárkit képesek lejátszani.Áh, olaszok svájc ellen sem mennek továbbNémet - Olasz döntő lesz! Német győzelemmelRemélem azért az összes szándékosan nullanullázó meg beleszaró csapat kiesik a nyolcaddöntőben, de nyilván nem ez lesz.Csak az a kérdés melyikük nyeri meg az EB-t.
Kampman
Sixo
Toto21
kapitnono
Toto21
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.részvétem
Sajnos mama ma hajnalban örökre megpihent😢😢😢
Ha valakit elküldök a faszba attól bocsánat.
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Őszinte részvétem!
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Részvétem
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Jó hát max ilyen betolom a buszt a kapu elé, aztán tizikkel továbbmegyünk módszerrel talán, de ilyen félelmetesen gyenge kerettel több mint érdekes lenne. Egy értelmes támadó nincs a keretben, a kapus a legjobb játékosuk...olaszok egy meccsen bárkit képesek lejátszani.Áh, olaszok svájc ellen sem mennek továbbNémet - Olasz döntő lesz! Német győzelemmelRemélem azért az összes szándékosan nullanullázó meg beleszaró csapat kiesik a nyolcaddöntőben, de nyilván nem ez lesz.Csak az a kérdés melyikük nyeri meg az EB-t.
Kampman
Sixo
Toto21
kapitnono
Toto21
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.részvétem!
ThundersNFL a Paraszt
és küldd nyugodtan a portugálokat a faszba.
5 hónapja
JéBé
7 035
Azert fura hogy az erdelyiekre ugy amblokk magyarkent szeretunk hivatkozni pedig ok fenykorukban is inkabb Magyar kiralysag reszekent hivatkoztak magukra nem magyarkent, ma is inkabb erdelyinek mondjak magukat. Egeszen mas mint pl a felvidekiek.Kovács István igazán adhatna egy tizit a törököknek, ha már ott van.Ő inkább román, mint magyar az M4 szerint
deyell
Willie Parker
Szerkesztette: JéBé
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Részvétem!
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Ettől fèlte a legjobban hogy a grúzok vhogy találnak egy gólt az elejèn aztán a portugálok kapaszkodhatnak...ha akarnak....hát eddig bejött 😏
5 hónapja
Jurasek azt rendesen megkuldte.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Nyugodjon békében, részvétem
ThundersNFL a Paraszt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Részvét!
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Toto21
5 965
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Az a baj, hogy CRonit már egy random Georgia a Dinamo Tbilisből védő is leszedi a pályáról, nemhogy pl Lasha Dvali
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Kovács István igazán adhatna egy tizit a törököknek, ha már ott van.Ő inkább román, mint magyar az M4 szerint
deyell
5 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
angol-belga-francia a spektrum másik részeAz angolokat ne felejtsük ki 😉recency biasEddig az osztrákok játsszák a legszebb futballt az egész EB-n.Ez a jobb felső ez mi a geci? Valaki onnan elődöntős lesz.teljesítmény alapján az osztrákok eddig bőven megérdemlik
Sixo
a 2 alsó ág a kriminális
Negritis, a vajda
Kampman
német-spanyol is ott van
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Régebben írtam,hogy anyósom kórházban van.Sajnos mama ma hajnalban örökre megpihent😢😢😢
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Amúgy eddig ez az általános grúz meccskép. Előny, majd nem nyernek. Ez nekem eddig tetszik.