EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Kampman
28 290
tudnának szépen játszani, ha akarnak.Sok csapat tudna.
slowmotion
Az angolok pl. most is azonnal kiegyenlítettek, amikor hátrányba kerültek, Svájc ellen is.
Azonnal magasabb szintre kapcsoltak, amikor látták, hogy a szokásos bullshit nem lesz elég.
Csak alapjáraton nem akarnak.
De ez a mai futball, ez van.
4 hónapja
Döntő előtt céges tippligában kökemény 1 pont az elönyömNekem is a MU szurkoló kollégámmal szemben, akivel állandóan szétszívjuk egymás vérét 😃 presztízsmeccs!
DennisBergkamp-hoz képest 😀
zacknorb
4 hónapja
A kanadain a 11-rol beszeltek most. 2-2 lett akik azt mondtak hogy nem 11 azok azt mondjak hogy ertik, es a palyan szabalytalan, de a 16-oson belul magasabbnak kellene lenni a kuszobnek.ugyan már, a tizenhatoson belül kevésbé sérülnek a játékosok? csak a mezőnyben van elásva kriptonit?
no
4 hónapja
Mondjuk ma jobbak voltak az angolok de azért ezt a bírói és var csapatot meg köszönhetik. Tizi jogos volt de a hasonló dolgokat ezen az Eb-n elengedtek. Azonban az bírói hiba h a második gol előtt úgy került az angolokhoz a labda h a semmire fújt egy holland támadót.az összes bíró lefújja, és általában kifelé, ha dőlnek a tizenhatoson belül. nem jó ítélet, de más bíróval is ez lett volna.
csebi
tudnának szépen játszani, ha akarnak.1. Érdekes döntő lesz, mert mindkét csapat szereti irányítani a játékot, de csak egy labda lesz 😊 Nem akarok átélni még egyszer egy 1998-at, ahol a legszebb focit játszó brazilokat leiskolázták az addig hót szar franciákPortugál szép foci?
2. Megjegyzem a németek is lehettek volna itt, de ők inkább sportszerűek voltak. Hát tessék. Aki szép focit játszott, spanyol, német, portugál. Persze mind egy ágon. Ez a másik ág röhej kategória volt.
NB2
zacknorb
4 hónapja
Most látom, hogy Deschamps marad a vébéig. Csodás.Nyugtassatok meg: ha Anglia megnyeri az EB-t, akkor Southgate, ugye, marad?Szerződése le fog járni év végén jelenlegi állapotban
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
4 hónapja
1. Érdekes döntő lesz, mert mindkét csapat szereti irányítani a játékot, de csak egy labda lesz 😊 Nem akarok átélni még egyszer egy 1998-at, ahol a legszebb focit játszó brazilokat leiskolázták az addig hót szar franciákPortugál szép foci?
2. Megjegyzem a németek is lehettek volna itt, de ők inkább sportszerűek voltak. Hát tessék. Aki szép focit játszott, spanyol, német, portugál. Persze mind egy ágon. Ez a másik ág röhej kategória volt.
NB2
4 hónapja
Nyugtassatok meg: ha Anglia megnyeri az EB-t, akkor Southgate, ugye, marad?Szerződése le fog járni év végén jelenlegi állapotban
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
1. Érdekes döntő lesz, mert mindkét csapat szereti irányítani a játékot, de csak egy labda lesz 😊 Nem akarok átélni még egyszer egy 1998-at, ahol a legszebb focit játszó brazilokat leiskolázták az addig hót szar franciákOsztrákok ezen az ágon voltak!!! 😕
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Döntő előtt céges tippligában kökemény 1 pont az elönyömDennisBergkamp-hoz képest 😀
4 hónapja
Nyugtassatok meg: ha Anglia megnyeri az EB-t, akkor Southgate, ugye, marad?
4 hónapja
1. Érdekes döntő lesz, mert mindkét csapat szereti irányítani a játékot, de csak egy labda lesz 😊 Nem akarok átélni még egyszer egy 1998-at, ahol a legszebb focit játszó brazilokat leiskolázták az addig hót szar franciák2. Megjegyzem a németek is lehettek volna itt, de ők inkább sportszerűek voltak. Hát tessék. Aki szép focit játszott, spanyol, német, portugál. Persze mind egy ágon. Ez a másik ág röhej kategória volt.
4 hónapja
shagi0206
10 921
Az aranylabda téma fölösleges, az már egy hitelétvesztett szar volt 10 éve is kb. PR értéktől függ, hogy éppen kinek kell kapnia.
4 hónapja
no
7 279
A kanadain a 11-rol beszeltek most. 2-2 lett akik azt mondtak hogy nem 11 azok azt mondjak hogy ertik, es a palyan szabalytalan, de a 16-oson belul magasabbnak kellene lenni a kuszobnek.
4 hónapja
Pont tegnap írták össze hogy jelenleg ki hogy áll, és Rodri asszem a 4. volt a rangsorban. Nyilván egy eb győzelem dobna azért rajtaRodri, de egy hatosnak a Cityből nem fogják odaadniNem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
zacknorb
www.goal.com/en-gb/lists/ballon-dor-2024-power-rankings/blt64e16da6b8170bb7#csbbf5ef36fc21b81d
4 hónapja
Kampman
28 290
Nem is lehet kérdés, hagyjuk már, még visszavonultan is fog kapniMessi as usualVárjuk meg ki nyeri a Copát, vagy esetleg az olimpiát(?)Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
Igor
warr_b
4 hónapja
Kampman
28 290
Nem vagyok én oda a konkurenciájuktól sem, az angolok nem egy "out of place" rendhagyó társaság, csak tökéletesítik a korszellemet.Senki nincs akadályozva benne, hogy móresre tanítsa őket. Ha ők gyengék, akkor kik ellen játszanak? ⚽️Utálom ezt a sportot basszamegHa ez a bagázs tényleg trófeát kap az antifutballért, akkor én is kiábrándulok egy időre.
Hanni
Kampman
ozibozi
4 hónapja
Mennyire is volt gyenge a holland játék az angolok kapuja előtt4 hónapja
Messi as usualVárjuk meg ki nyeri a Copát, vagy esetleg az olimpiát(?)Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
Igor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Rodri, de egy hatosnak a Cityből nem fogják odaadniNem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
4 hónapja
Joselu?Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Várjuk meg ki nyeri a Copát, vagy esetleg az olimpiát(?)Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
JéBé
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
JéBé
7 035
Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaPont azt beszeltuk hogyha ma kiesnek kinek kene kapni es ilyen Carvajal / Lautano szintekig jutottunk😀
kapitnono
4 hónapja
Nem tudom eddig kérdés volt e, de ha esetleg az angolok behúzzák valahogy a döntőt, akkor szinte 100% a Bellingham aranylabdaMár a Vini kisárgázza magát a sorsdöntő meccsnél eléggé esélyessé lépett elő.
kapitnono