EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Réthy Béla már nem kommentál, de a véleményét elmondta a válogatottról. www.nemzetisport.hu/foci-eb-2024/2024/06/rethy-bela-tulsagosan-rossi-kozpontu-a-magyar-valogatott
5 hónapja
Ha tudnák hogy a magyaroknak milyen lelki traumát okoznak ezzel 😁😏 èn is rühellem ezt a változatot ès bajban lennèk ha mondjuk riporterkènt ezt kellene használni....Kivagyok tőle hogy már nem Grúzia. 😀 Nekem is mindig a Bulldogs jut eszembe róla, akárhányszor olvasom-hallom.Georgia Bulldogs VS Czech Republic...Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.A georgiai - cseh meccs szerintem jó lesz.
Sixo
Mikey
How?
ThundersNFL a Paraszt
Mikey
5 hónapja
Pedig annyira jól indult ez a meccs. Hol rontottuk el? Warrb a hibás. El kellett volna a gyerekkel mennie játszótérre, meg már nem is emlékszem mi mindent kellett vonla csinálnia.Bocs, az én hibám. Az egész heti 5kor kelés, 4-5 óra alvás megtette hatását... már az első félidőbe is bele-vmbelealudtam, aztán a 70. Petc körül feladtam és elhúztam aludni.
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mikey
18 756
Kivagyok tőle hogy már nem Grúzia. 😀 Nekem is mindig a Bulldogs jut eszembe róla, akárhányszor olvasom-hallom.Georgia Bulldogs VS Czech Republic...Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.A georgiai - cseh meccs szerintem jó lesz.
Sixo
Mikey
How?
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Én nagyon várom a mai napot, az utolsó nap, amikor 3 meccset egymás után megnézhetek, és eddig az EB meccseit nem a nagy rangadók adták,hanem pont az ilyen semmit mondó párosítások.
5 hónapja
Georgia Bulldogs VS Czech Republic...Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.A georgiai - cseh meccs szerintem jó lesz.
Sixo
Mikey
How?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Mikey
18 756
Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.A georgiai - cseh meccs szerintem jó lesz.
Sixo
5 hónapja
Tegnap Ukran gyozelem, teli,Osztrak gyozelem pipa, esti meccs dontetlen pipa. Csak hat en is egy 2-2 tippeltem, nem nagyon vartam ide 0-0t, nah mindegy.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.Trágya?
Sixo
A belga-román konkrétan életem egyik legfontosabb meccse lesz, muszáj helyretenniük a szőröstalpúakat!
Átjöttem Belgiumba nézni, mindenki IS gólt fog lőni és 4-0 minimum. És igen, még Lukaku is lő egyet biztos! Életük meccse lesz, legázolják őket!
#Duvaltneigyatoksoha
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
ozibozi
17 220
Mondjuk ez sok mindent megmagyarázNagy Ádám magyar Eb-rekorder lett. 🔝🇭🇺
Kleinheislert előzte😕
A magyar válogatott középpályásnak a németek elleni már a 8️⃣. Európa-bajnoki mérkőzése volt, így Szalai Ádámot (és a most már szintén 7 meccsen pályára lépő Kleinheisler Lászlót) megelőzve egyedül vezeti az örökranglistát. 👏
5 hónapja
A 3. kör tele lesz ilyen meccsekkel.Joga bonito!
Aztán a nyolcaddöntőktől pedig szinte már csak ez lesz. Persze lehet néhány kivétel, mint a vébé döntő volt.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Faszom ,annyira jó a meccs, hogy kb 3an nézzük.Én 💩 közben is néztem😁😁😁
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ozibozi
17 220
Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.Nyuscsu-Belga simán lehet jó meccs a
Sixo
Rebrov mai win miatt
5 hónapja
1 pont, jó szar nap volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem a magyarok estek ki elsőnek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
shagi0206
10 990
most fiatalabbak 😀3 EB-n volt már ez a meccs, ha jól emlékszek, a törökök még nem lőttek gólt.Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.török-portugál meccs okozhat meglepit.
Sixo
shagi0206
Kampman
5 hónapja
Törökök gatyák. Ha a fórumról összeszednénk egy csapatot valszeg mi is elkennénk őket.Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.török-portugál meccs okozhat meglepit.
Sixo
shagi0206
5 hónapja
Kampman
28 359
3 EB-n volt már ez a meccs, ha jól emlékszek, a törökök még nem lőttek gólt.Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.török-portugál meccs okozhat meglepit.
Sixo
shagi0206
5 hónapja
A 3. kör tele lesz ilyen meccsekkel.Ha az egyik Griezmann helyzet az elején beakadt volna, akkor talán a hollandok is akartak volna focizni és akkor maga a meccs is jobb lett volna.
Aztán a nyolcaddöntőktől pedig szinte már csak ez lesz. Persze lehet néhány kivétel, mint a vébé döntő volt.
Kampman
5 hónapja
hát ez borzalom volt 😕
5 hónapja
shagi0206
10 990
Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.török-portugál meccs okozhat meglepit.
Sixo
5 hónapja
Holnap de trágya meccsek lesznek. Georgia - Csehország, Román - Belga, Török - Portugál. A holnapi nap legjobb meccse a Peru - Chile a Copáról.
5 hónapja
Kampman
28 359
A 3. kör tele lesz ilyen meccsekkel.Aztán a nyolcaddöntőktől pedig szinte már csak ez lesz. Persze lehet néhány kivétel, mint a vébé döntő volt.