EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Amúgy a Krejci ősztől már a Gironaban fog BL-t tolni, őt lehet így is nézni.
5 hónapja
Sértve érzem magam. Többet sem készülök nektek csöcsökkel ...dehogy maradt, csak görgess lejjebb, sixo egy mesterhármassal készültJucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
Kampman
5 hónapja
Nekem csak ez maradt.Mák, persze, meg a csalás 😂Ezt Warrbnek mond. Adott egy borzalmas tippet, a georgiaiaknak semmi köz a meccshez, a cseheknek kéne 1-0ra vezetni. De ő büszke erre a sokadik orbitális mákjára.Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Áltasd csak magad 😁
warr_b
5 hónapja
Ez mondjuk igaz.Jucusnak nagyobb a melle, nyamiMint Sixonak?
Stoki
warr_b
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=k1ZzTzrev04Jucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kampman
28 359
dehogy maradt, csak görgess lejjebb, sixo egy mesterhármassal készültJucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
5 hónapja
???Jucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
5 hónapja
Jucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
5 hónapja
Jucusnak nagyobb a melle, nyamiMint Sixonak?
Stoki
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mák, persze, meg a csalás 😂Ezt Warrbnek mond. Adott egy borzalmas tippet, a georgiaiaknak semmi köz a meccshez, a cseheknek kéne 1-0ra vezetni. De ő büszke erre a sokadik orbitális mákjára.Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Áltasd csak magad 😁
5 hónapja
Jucusnak nagyobb a melle, nyami
5 hónapja
Mind3 ilyen sorrendben.Most akkor mák vagy csalás?Ezt Warrbnek mond. Adott egy borzalmas tippet, a georgiaiaknak semmi köz a meccshez, a cseheknek kéne 1-0ra vezetni. De ő büszke erre a sokadik orbitális mákjára.Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Vagy az Illovszkyban wuduztuk ki? 😅
zacknorb
5 hónapja
Most akkor mák vagy csalás?Ezt Warrbnek mond. Adott egy borzalmas tippet, a georgiaiaknak semmi köz a meccshez, a cseheknek kéne 1-0ra vezetni. De ő büszke erre a sokadik orbitális mákjára.Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Vagy az Illovszkyban wuduztuk ki? 😅
5 hónapja
Ezt Warrbnek mond. Adott egy borzalmas tippet, a georgiaiaknak semmi köz a meccshez, a cseheknek kéne 1-0ra vezetni. De ő büszke erre a sokadik orbitális mákjára.Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Jaj csak el ne picsázzak mindenkit a végére. Nehogy úgy jársz, mint a spanyol gyalogló aki a cél előtt örült az érmének. 400 méteres távol nem 100nál ünnepélünk.Neked nem mind1, hogy 6ból vagy 6., vagy 26ból 26.?😀Danke schönDoneEzt tedd már be a kiemelt leírásodba. Ugyanez az UEFA-s oldalban a predikciós játéka.Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.A Valenciában is nagyon jó volt, a Newcastle vinné is a hírek szerint.
Mikey
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
zacknorb
5 hónapja
Kampman
28 359
Jobbak a csehek és szerintem meg fogják nyerni.A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
Sixo
5 hónapja
Neked nem mind1, hogy 6ból vagy 6., vagy 26ból 26.?😀Danke schönDoneEzt tedd már be a kiemelt leírásodba. Ugyanez az UEFA-s oldalban a predikciós játéka.Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.A Valenciában is nagyon jó volt, a Newcastle vinné is a hírek szerint.
Mikey
empty taxi
Sixo
empty taxi
Sixo
5 hónapja
Ez jobb, mert itt jobban állok. Ott sima cseh 1-0át tippeltem. Szóval kb fix a 0 pont. Max ha a csehek találnak 2gólt.Most fújják le !Inkább a predictort nézd, grúz első gól és a gólszerző is eltalálva. Már csak egy cseh egyenlítő gól kellene.
Sixo
warr_b
5 hónapja
Ja, reménykedtem hogy befoghatlak ezzel, de "sajnos" full ugyanúgy tökéleteset tippeltünkMost fújják le !Inkább a predictort nézd, grúz első gól és a gólszerző is eltalálva. Már csak egy cseh egyenlítő gól kellene.
Sixo
warr_b
5 hónapja
Danke schönDoneEzt tedd már be a kiemelt leírásodba. Ugyanez az UEFA-s oldalban a predikciós játéka.Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.A Valenciában is nagyon jó volt, a Newcastle vinné is a hírek szerint.
Mikey
empty taxi
Sixo
empty taxi
5 hónapja
Most fújják le !Inkább a predictort nézd, grúz első gól és a gólszerző is eltalálva. Már csak egy cseh egyenlítő gól kellene.
Sixo
5 hónapja
DoneEzt tedd már be a kiemelt leírásodba. Ugyanez az UEFA-s oldalban a predikciós játéka.Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.A Valenciában is nagyon jó volt, a Newcastle vinné is a hírek szerint.
Mikey
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.Már most az.
Mikey
Laliga legjobb kapusa volt idén, már pl az Atléticoval is szóba került.
5 hónapja
A cseh győzelemnek 3.60-as szorzója van jelenleg.Ezzel célzol valamire?
Kampman
5 hónapja
Ezt tedd már be a kiemelt leírásodba. Ugyanez az UEFA-s oldalban a predikciós játéka.Ez a Mamardashvili az EB után igen népszerű lesz a nagyobb csapatok körében.A Valenciában is nagyon jó volt, a Newcastle vinné is a hírek szerint.
Mikey
empty taxi