EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 409
A játékképet hasonlónak képzeltem: a csehek benyomják a kapu elé a grúzokat, akik kontráznak. Csak azzal számoltam, h 2-3 cseh helyzet majd gól lesz.
5 hónapja
Kampman
28 359
EZZEL MOST ENGEM SÉRTEGETSZ??!!Sztem ez eddig az EB leglapgazdagabb meccse (nem mertem azt írni, hogy a leglaposabb, mert az félreérthető)De ez nem az a fórum. Itt mindenki arra megy, hogy félreértsék.
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Sztem ez eddig az EB leglapgazdagabb meccse (nem mertem azt írni, hogy a leglaposabb, mert az félreérthető)De ez nem az a fórum. Itt mindenki arra megy, hogy félreértsék.
zacknorb
5 hónapja
Minden meccsre 1-1-t kell tippelni, az a legtöbbször bejönÉn 2004-5ben amikor még tippmixültem, akkor mindig azt csináltam, hogy vettem random 3 Serie A meccset, ahol nem volt nagyobb csapat és mind3at 0-0ra vettem. Volt amikor nyertem vele. 100 forintból 900.
Willie Parker
5 hónapja
Sztem ez eddig az EB leglapgazdagabb meccse (nem mertem azt írni, hogy a leglaposabb, mert az félreérthető)
5 hónapja
Minden meccsre 1-1-t kell tippelni, az a legtöbbször bejönAsszem a 16-os EB-n a munkahelyi tippelésben néztem, hogy simán megnyertem volna, ha végig 0-0-t vagy 1-1-et tippelek.
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Minden meccsre 1-1-t kell tippelni, az a legtöbbször bejön
5 hónapja
Mamardashvili 9 védés eddig3as fölötti az xG és még mindig csak 1 gól
Remek meccse van
zacknorb
5 hónapja
Mamardashvili 9 védés eddigRemek meccse van
5 hónapja
Best goals/game ratio in EURO history (5+ games):🥇Michel Platini - 1.8 (5 games, 9 goals)
🥈Patrik Schick - 0.86 (7 & 6) 🆕
🥉Dragan Dzajic - 0.8 (5 & 4)
5 hónapja
Kvaterka, and the kick is good. 3 points for Georgia.
5 hónapja
De az már kiderült, hogy te nem értesz ehhez.2.79es xG-re 1 gól, ez mondjuk nekem nem tűnik szerencsének összességében.Egyáltalán nem, csak a góljaik olyanok, hogy így véletlenül rájuk pattan, meg belebotlanak.Ez is megint olyan gól volt, hogy inkább véletlenül alakult így.Az nem lehet mondani, hogy az egész meccset nézve érdemtelen a cseh egyenlítés.
Kampman
Sixo
Meg is fogják nyerni, mert jobban nyomnak és még szerencséjük is van.
Kampman
Sixo
😁
5 hónapja
2.79es xG-re 1 gól, ez mondjuk nekem nem tűnik szerencsének összességében.Egyáltalán nem, csak a góljaik olyanok, hogy így véletlenül rájuk pattan, meg belebotlanak.Ez is megint olyan gól volt, hogy inkább véletlenül alakult így.Az nem lehet mondani, hogy az egész meccset nézve érdemtelen a cseh egyenlítés.
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 359
Egyáltalán nem, csak a góljaik olyanok, hogy így véletlenül rájuk pattan, meg belebotlanak.Ez is megint olyan gól volt, hogy inkább véletlenül alakult így.Az nem lehet mondani, hogy az egész meccset nézve érdemtelen a cseh egyenlítés.
Kampman
Sixo
5 hónapja
Ez is megint olyan gól volt, hogy inkább véletlenül alakult így.Az nem lehet mondani, hogy az egész meccset nézve érdemtelen a cseh egyenlítés.
Kampman
5 hónapja
A csehek rájöttek, hogy Schick gólt lőni.BeSchikálta a kapuba.
empty taxi
5 hónapja
Kampman
28 359
Ez is megint olyan gól volt, hogy inkább véletlenül alakult így.
5 hónapja
A csehek rájöttek, hogy Schick gólt lőni.ez fájt 😊
empty taxi
5 hónapja
le is lehetne fújni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
szerencséjük, hogy pont az f1 szünetében lőtték 😊
5 hónapja
Alakul a molekula ☺️Az a baj nagyon korán, innen még simán meg tudják nyerni, mint a törökök kedden.
warr_b
5 hónapja
A csehek rájöttek, hogy Schick gólt lőni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 hónapja
Csak én. Most.A közönség mindig hálátlan egy kicsit.Sértve érzem magam. Többet sem készülök nektek csöcsökkel ...dehogy maradt, csak görgess lejjebb, sixo egy mesterhármassal készültJucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
Kampman
Sixo
Kampman
Magamra vállalom
5 hónapja
Alakul a molekula ☺️
5 hónapja
Kampman
28 359
A közönség mindig hálátlan egy kicsit.Sértve érzem magam. Többet sem készülök nektek csöcsökkel ...dehogy maradt, csak görgess lejjebb, sixo egy mesterhármassal készültJucusnak nagyobb a melle, nyamiTényleg, elmaradt a félidei
Stoki
zacknorb
Kampman
Sixo