NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Sz. Bíró Zoltán hivatkozott rájuk így anno az óráin, őt hibáztasd! 😀Remélem a tejbegrúzok ma is jó meccset csinálnak.
iktriad
Kampman
5 hónapja
Aztán azzal te mit nyernél? Úgy is szép lennék, és jobban tippelnék nálad 😁Zacknorb: grat, baromi jók vagyunk ebben a tippelős dologban 😁Hergelsz? Szólok a szomszédodnak, hogy holnap amíg alszol vágja le a hajad.
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amúgy nem akarom mondani, de a csávó aki kihagyta az Atlantaba tolja🤣
5 hónapja
i did a thing x soccerwww.youtube.com/watch?v=Sfpr_S8nVLA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kampman
28 359
Ahhoz azért a Gyirmótnak, a Kisvárdának meg a Mezőkövesdnek lesz egy-két szava.Azt hallottam hamarosan első lesz belőle.Másodosztályba, ne már.Gec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuértNem inkább a Vasas?
zacknorb
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
Zacknorb: grat, baromi jók vagyunk ebben a tippelős dologban 😁Nem tudom hogy ennek örülök-e jobban, hogy ez jó a válogatottnak, vagy hogy Sixo full le van maradva 😅🤣
warr_b
5 hónapja
Azt hallottam hamarosan első lesz belőle.Másodosztályba, ne már.Gec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuértNem inkább a Vasas?
zacknorb
Sixo
Kampman
5 hónapja
NB2-nél többet érdemel jutalomnakGec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuértNem inkább a Vasas?
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Zacknorb: grat, baromi jók vagyunk ebben a tippelős dologban 😁Hergelsz? Szólok a szomszédodnak, hogy holnap amíg alszol vágja le a hajad.
warr_b
5 hónapja
Kampman
28 359
Másodosztályba, ne már.Gec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuértNem inkább a Vasas?
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Ez a semmire nem jó eredmény. Nem is nyert akinek szurkoltam, de a tippem sem jött be. 😕nekem bejött a tippem 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Gec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuértNem inkább a Vasas?
zacknorb
5 hónapja
Ez a semmire nem jó eredmény. Nem is nyert akinek szurkoltam, de a tippem sem jött be. 😕De a válogatottnak ez a jó
Mikey
5 hónapja
Ez a semmire nem jó eredmény. Nem is nyert akinek szurkoltam, de a tippem sem jött be. 😕Magyaroknak viszont ez a legjobb szerintem.
Mikey
5 hónapja
Gec, ha ezzel jutunk tovább, hálából igazolja le az Újpest a csávót extrém nagy fizuért
5 hónapja
Mikey
18 756
Ez a semmire nem jó eredmény. Nem is nyert akinek szurkoltam, de a tippem sem jött be. 😕
5 hónapja
Zacknorb: grat, baromi jók vagyunk ebben a tippelős dologban 😁
5 hónapja
Willie Parker
15 410
Jóvan, badzki
5 hónapja
Ehh, micsoda slusszpoén lett volna
5 hónapja
ezt a falábút!!!
5 hónapja
Nabazdmeg
5 hónapja
ez egy szolid cseh blama azért
5 hónapja
A játékképet hasonlónak képzeltem: a csehek benyomják a kapu elé a grúzokat, akik kontráznak. Csak azzal számoltam, h 2-3 cseh helyzet majd gól lesz.Volt is két gól, csak Hlozek nem tudta nem szar helyre tenni a kezét
Willie Parker