NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 412
A török centre backek túl sok Guzmics Ricsi highlightsot néztek felkészülés címén
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Dédöreganyámnak volt ilyen sárga párnája
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Tisztán labda volt... Ahogy korábban a raszta gyereké is.Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktőlnyújtott láb ráhúzható
warr_b
NB2
Mindegy, ez a tippem kuka, nem lesz itt meglepi török win.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Volt olyan amit te nem láttál ?Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?Csalóka, mert sok ilyen meccset láttam már, hogy az első félidőben röpültek a lapok, aztán nagyon lenyugodtak a másodikra.
iktriad
Kampman
5 hónapja
shagi0206
10 990
Nem mondtam h nem, talán van Bommel v de Jong volt nagy hentes2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
Kampman
5 hónapja
hisztike meg pepe sztem már ott volt akkor is2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kampman
28 360
5 hónapja
Leao mindkét meccsen sárgát kapott a 39. percben, mindkétszer műesésért a VAR korszakban. Istenadta tehetség, korszakos zseni.Ezt loptam, legjobb stat eddig.
eaglesmcnabb
5 hónapja
Kampman
28 360
2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
5 hónapja
Kampman
28 360
Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?Csalóka, mert sok ilyen meccset láttam már, hogy az első félidőben röpültek a lapok, aztán nagyon lenyugodtak a másodikra.
iktriad
5 hónapja
shagi0206
10 990
A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
5 hónapja
Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?
5 hónapja
Kampman
28 360
A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.
5 hónapja
Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktőlnyújtott láb ráhúzható
warr_b
5 hónapja
Leao mindkét meccsen sárgát kapott a 39. percben, mindkétszer műesésért a VAR korszakban. Istenadta tehetség, korszakos zseni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktől
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 412
1-2-es tippet átirtam 1-1-re...Én tegnap a holland-francia 0-0 tippemet írtam 1-1-re
gamerkr
5 hónapja
ha így marad amúgy is a portugál B jön, mert elsők a csoportbanAz is mákunk, hogy a spanyol meg a portugál megy tovább, de ezeknek a B sora is verheti az albánokat és a georgiaiakat/grúzokat
NB2
5 hónapja
ha így marad amúgy is a portugál B jön, mert elsők a csoportban
5 hónapja
Pepénél nincs jobb közephátvéd jelenleg. Gyakorlatilag egyszer sem helyezkedik szarul, mindig ott van ahol kell.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!