NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Bammeg, mondom ez teli találat nálam, fixen őt írtam be első gólszerzőnek. Erre nézem, hogy én Bruno Fernandest írtam, nekem ezek ugyanazok.
5 hónapja
talán jó lesz így a meccs...Azért ezt kb bárki berúgta volna ha ott van
Bernardo Silva akit itt szidtak sokan 😊
NB2
5 hónapja
Törökországban most nem lesz népszerű a Silva,
5 hónapja
Külön öröm, hogy nem Ronci lőtte
5 hónapja
talán jó lesz így a meccs...Bernardo Silva akit itt szidtak sokan 😊
5 hónapja
Willie Parker
15 410
Siííí
5 hónapja
Törökök nem jól vaxoltak
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
A másik kettő 19 évesek, ők a fiatalok.Jogos, még egy ennyi oszt már ötvenAmúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
5 hónapja
Jogos, még egy ennyi oszt már ötvenAmúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Komoly hangulat van, Werner cserét kérne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Amúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
5 hónapja
Amúgy ott a pályán a legjobb török fiatal. Akturkoglu!
5 hónapja
A törökök végül 4 embert cseréltek az első fordulóhoz képest. A luzitánok egyet.
5 hónapja
CR kezet fogott mindenkivel, fair play díjat neki!!!Előző meccsen se nagyon akart. Nem tudom mi van vele.
Kampman
5 hónapja
Na, Hakan odanyújtott kezét azért észrevette KrisztiK.O.
5 hónapja
Kampman
28 359
CR kezet fogott mindenkivel, fair play díjat neki!!!
5 hónapja
Vegre. Amugyis #teamsegg.végre a csöcsök mellett segg is, kurvaélet
Sixo
zacknorb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Mondjuk azt megértem, Anno szopattuk rendesen.Montella nagy Juve hater, nem tudtad? 😀Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo
zacknorb
5 hónapja
Montella nagy Juve hater, nem tudtad? 😀Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo
5 hónapja
Megye 1 ből erős lenne a kezdő 😁Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo
5 hónapja
Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
5 hónapja
Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
végre a csöcsök mellett segg is, kurvaélet
Sixo
5 hónapja
Mi a városi kivetítőn fogjuk nézni holnap este a meccset. Eddig a német-magyar 0-1-t néztem ott csak, ez az eredmény holnapra is tökéletes.