Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
En is a Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Bekroszolja!Szeretnéd, ha ti is kiesnétek?
Stez
több mint 6 éve
K1 likes this.egyelőre magunkkal vagyok, de a kritikus pillanatban majd átállok!akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊nem, én is az angoloknak szurkolok ma este!
NB2
shawnka
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Nagyon zoomol a kameraman.Milyen hülye kameraàllàs ez?Spycam
NB2
iktriad
több mint 6 éve
akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊nekem mindkét csapat szimpi, plusz az angolok meccseiről eddig valahogy sikerült mindig lemaradni, szép jinx lenne, ha most egyből kiesnének 😀
NB2
több mint 6 éve
egyelőre magunkkal vagyok, de a kritikus pillanatban majd átállok!akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊nem, én is az angoloknak szurkolok ma este!
NB2
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Milyen hülye kameraàllàs ez?Spycam
NB2
több mint 6 éve
Milyen hülye kameraàllàs ez?
több mint 6 éve
akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊nem, én is az angoloknak szurkolok ma este!
NB2
több mint 6 éve
akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊Stez az egyetlen epeszu, mindenki mas huje. Jol latod.
NB2
több mint 6 éve
Vamos Columbia, vamos! ✌⚽ Bár Hámesz nélkül sokkal nehezebb lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
akkor úgy látom, hogy Stez Anglia, mindenki más kokósok?😊
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/03/elraboltak_a_nigeriai_csapatkapitany_apjat/Afrikaban, de foleg Del-Amerikaban mindennapos eset, hogy a sportolok, futballistak hozzatartozoit elraboljak valtsagdij remenyeben. Nem veletlen, hogy a legtobb rokon abszolut titokban tartja a verkapcsolatot, pont emiatt.
Ez elég para sztori, ha igaz..
Hanni
Illetve rengetegen egybol Europaba koltoztetik a sleppet, ha kapnak egy szerzodest itt.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/03/elraboltak_a_nigeriai_csapatkapitany_apjat/Ez elég para sztori, ha igaz..
több mint 6 éve
bevallom őszintén, örülök neki, hogy Berkesit kell többet néznem, mint Mérei Andreát.
több mint 6 éve
Egyebkent Hamesz ott sincs a kolumbiai keretbe, nem tudtak osszedrotozni. Pont ezert fogunk kinyalni ma, egy meggyengult Kolumbiatol.
több mint 6 éve
Pls valami admin bannolja ezt az agyhalottat... Ohh wait 😀Erre jol rabasztatok. Valentinx a spanom.
Hanni
több mint 6 éve
Pls valami admin bannolja ezt az agyhalottat... Ohh wait 😀
több mint 6 éve
ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!
több mint 6 éve
Los Cafeteros 3-2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Amúgy Unibeten Kolumbia továbbjutási oddsa 2.60, az, hogy a rendes játékidőben min. 2 gólt szereznek, 4.40