Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Pedig itt aztán már oda-vissza volt óriási lehetőség. Egyik bemehetne, mert ez így uncsi lesz.
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Sommer kivalo kapus amugy, mar az Eb-n is remekul vedett. meglep, hogy senki sem akarja elvinni Nemetorszagbol.Alisson helyére őt nézte ki a Roma.
Stez
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Jó hír!A nagy izgalmak közepette, mikor kezdenek a magyar klubcsapatok?egy hét múlva
dawyd728
addig veretlenek vagyunk!
NB2
Már várom, h ezt a lötyögést végre felváltsa a magyar joga bonito.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Tippem: 2-1 Svájcnak, de ez tényleg 50-50%-os meccs,.Én is ugyanezt az eredményt tippeltem, de ahogy nézem egy kibaszott 120 perces 0-0 lesz belőle.
Vrij6
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
ezt hogy lehetett kihagyni?😊
több mint 6 éve
Sommer kivalo kapus amugy, mar az Eb-n is remekul vedett. meglep, hogy senki sem akarja elvinni Nemetorszagbol.
több mint 6 éve
A nagy izgalmak közepette, mikor kezdenek a magyar klubcsapatok?egy hét múlva
dawyd728
addig veretlenek vagyunk!
több mint 6 éve
A nagy izgalmak közepette, mikor kezdenek a magyar klubcsapatok?Hat a Real Madrid–Vidi FC BL-donto valamikor majus vegen lesz.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
A nagy izgalmak közepette, mikor kezdenek a magyar klubcsapatok?
több mint 6 éve
Akkor most jön a gól.😀 😀jó, azért annyira nem jó a meccs hogy mobilnetet érdemeljen!Wifi? Telón nem megy?Nem. Sztem direkt nincsenek olyan bővítmények meg hasonlók... vagy tuggyatököm,,,még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
lent a portán, őrszobán minden gépen megy a stream, nálam bezzeg szarik.
kishaszi
sima m4sport-os link se megy?
eaglesmcnabb
kishaszi
NB2
eaglesmcnabb
AMúgy érdekes, de megy a wifin
kishaszi
több mint 6 éve
😀 😀jó, azért annyira nem jó a meccs hogy mobilnetet érdemeljen!Wifi? Telón nem megy?Nem. Sztem direkt nincsenek olyan bővítmények meg hasonlók... vagy tuggyatököm,,,még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
kishaszi
NB2
eaglesmcnabb
AMúgy érdekes, de megy a wifin
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
jó, azért annyira nem jó a meccs hogy mobilnetet érdemeljen!Wifi? Telón nem megy?Nem. Sztem direkt nincsenek olyan bővítmények meg hasonlók... vagy tuggyatököm,,,még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
kishaszi
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Wifi? Telón nem megy?Nem. Sztem direkt nincsenek olyan bővítmények meg hasonlók... vagy tuggyatököm,,,még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
kishaszi
több mint 6 éve
Nem. Sztem direkt nincsenek olyan bővítmények meg hasonlók... vagy tuggyatököm,,,még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Pff. Szanalmas vagy.hát én dolgozni járok be a céghezmég jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
NB2
több mint 6 éve
hát én dolgozni járok be a céghez, szóval bunkóságnak éreztem egyszerre 2 monitort nézni, így egy monitoron futott a 2 stream😊még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Druszám csinált már valamit? (Lang, svájci jobb bunkó)Básszelbe állítólag qrva jó volt idén... de valamiért nem látom a hattrickjéről a híreket.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
még jó hogy 2 monitor van nálunk, tudtam nézni a 3. fordulóban is az összes meccset.jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
kishaszi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
jah.munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
Stez
---
f ki van.
több mint 6 éve
munkahelyen az igaziKözterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
kishaszi
több mint 6 éve
Közterületen?Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
NB2
több mint 6 éve
Tegyél a közért: ne az àgyon tedd 😊Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
Löfli
több mint 6 éve
Miért érzem azt, hogy ez még az Orosz Spanyolt is überelni fogja izgalmak terén 😀én az első félidőt szerintem átalszom
kapitnono
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Shaqiri öngól, sárga és egy kihagyott tizit kérek. Ja és akár a sárga érhet az ellenfélnek is tizit. Előre a negatív QF körért!
több mint 6 éve
Véleményem szerint mindenképpen az S betűvel kezdődő ország csapata fog ezen a mérkőzésen továbbjutni.szerintem meg az, akinek V a második betűje az országának a nevében
Vrij6