Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
meghalt a streamem, kénytelen leszek Krézy Jencit hallgatni 😕
több mint 6 éve
Nem, ő a "jómunkásember" poszton volt klasszisAlazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletettMakelele anno nem ezen a poszton játszott?
Stez
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Alazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletettMakelele anno nem ezen a poszton játszott?
Stez
több mint 6 éve
Alazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletett
több mint 6 éve
Ja mert a dánoknak nem kéne mennie 😊Egy horvát gól jót tenne a meccsnek, mert ez biztonsági játék lesz a végérePont h dan gol tennw jot. Mert akkor menniuk kellene a horvatoknak. Most tilitoli van es varjak a hibat.
Chargers LT
Stez
Jobb lenne az, legálabb kinyílnak és mehet a horvát kontra
Dánok lőnek és jön az antifoci védekezés
több mint 6 éve
mondjuk már meg is bántam, hogy a gyors gólokon belelkesülve inkább elnapoltam, de látom másfél órás a rész, ennek tényleg csak szerdán tudok nekiállni 😕utána gyertek sorozatok topikba, a lelkemet is kiírtam!nem lesz ebből így westworld évadzáróMajd szerdán. 😀
r.baggio
Vrij6
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nekem még csak a 6. rész jön majd. 😀utána gyertek sorozatok topikba, a lelkemet is kiírtam!nem lesz ebből így westworld évadzáróMajd szerdán. 😀
r.baggio
Vrij6
shawnka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Körmendi kosármeccs szünetéből meg nem ért vissza a kommentátorállásba a büféből, amit technikai hibaként kommunikáltak a stúdióban✌Jenő megint trip-en van. Jól sikerült a félidei "elemzés"Mindmáig az a legjobb benyögése, amikor a 2012-es EB spanyol-ír meccsének utolsó perceiben virágnyelven közölte, hogy meccs végén ő megy az ír drukkerekkel bebaszni
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
Egy horvát gól jót tenne a meccsnek, mert ez biztonsági játék lesz a végérePont h dan gol tennw jot. Mert akkor menniuk kellene a horvatoknak. Most tilitoli van es varjak a hibat.
Chargers LT
több mint 6 éve
utána gyertek sorozatok topikba, a lelkemet is kiírtam!nem lesz ebből így westworld évadzáróMajd szerdán. 😀
r.baggio
Vrij6
több mint 6 éve
Egy horvát gól jót tenne a meccsnek, mert ez biztonsági játék lesz a végére
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Jenő megint trip-en van. Jól sikerült a félidei "elemzés"Mindmáig az a legjobb benyögése, amikor a 2012-es EB spanyol-ír meccsének utolsó perceiben virágnyelven közölte, hogy meccs végén ő megy az ír drukkerekkel bebaszni
Fast Willie
több mint 6 éve
Jenci önigazolást nyert a stúdióból. Kinek mire honnan van szüksége 😊
több mint 6 éve
A pljeskavica aztan nagyon horvat.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Jenő megint trip-en van. Jól sikerült a félidei "elemzés"
több mint 6 éve
mindig az a sztar aki nem ment ki,Ez így van pl mi itt mindannyian 😛 😉 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Azért az kemény, hogy a 8-ban nincsenek ott a Németek,Spanyolok, Portugálok, Argentinok, (Olaszok, Hollandok)Ha az olaszokat is számoljuk, nem is volt ilyen.......😊
Ilyen se sűrűn van a vb-ken.
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
mindig az a sztar aki nem ment ki, morata még isconál is haszontalanabb. :d na az teljesítmény, mondjuk talán őt nem hypeolják annyira.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Horvátok eldönthetnék gyorsan, mert nem örülnék egy orosz -dánnakEn igen.
Chargers LT
több mint 6 éve
Horvátok eldönthetnék gyorsan, mert nem örülnék egy orosz -dánnak
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A harmadik Icardi lenne Higu helyett, de tuti, hogy megfarkalta Antonella Rocuzzo-t (is)😉Sztem Morata sem. Siralmas honapokat nyomott. Elobbi ketto hianyzott, azt adom.Sane, Marcos Alonso + Morata(de csak mert Costan kivul nincs normalis masik csatar) siman ott lehetne. a tobbi 3 jogos.img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeMdb7O_700b.jpgMondjuk a hatbol harom legalabb pont nem szolgalt ra, hogy ott legyen a vbn.
😀 true
Borbinho
Stez
Borbinho
Stez
több mint 6 éve
Sztem Morata sem. Siralmas honapokat nyomott. Elobbi ketto hianyzott, azt adom.Sane, Marcos Alonso + Morata(de csak mert Costan kivul nincs normalis masik csatar) siman ott lehetne. a tobbi 3 jogos.img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeMdb7O_700b.jpgMondjuk a hatbol harom legalabb pont nem szolgalt ra, hogy ott legyen a vbn.
😀 true
Borbinho
Stez
Borbinho
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Az a baj, hogy a dánok a horvát gólnál szarul tolódtak. PINTÉRT NEKIK!
több mint 6 éve
Sane, Marcos Alonso + Morata(de csak mert Costan kivul nincs normalis masik csatar) siman ott lehetne. a tobbi 3 jogos.img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeMdb7O_700b.jpgMondjuk a hatbol harom legalabb pont nem szolgalt ra, hogy ott legyen a vbn.
😀 true
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mondjuk ez a 45 perc jobb volt mint a délutáni 120