Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeMdb7O_700b.jpgMondjuk a hatbol harom legalabb pont nem szolgalt ra, hogy ott legyen a vbn.
😀 true
Borbinho
több mint 6 éve
😀 true
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Jenc nem nagyon tudja, mi az a pressing. De ezt a szot ismeri, ugyh ismetelgeti.Mennyein szocializálódott embereknek könnyen jönnek új fogalmak...
Stez
több mint 6 éve
Jenő nem tud leszakadni a presszingrőlez az új toszjáték?
Fast Willie
több mint 6 éve
jól bekezdtek a csapatok, azt lehet, hogy 90 percig nem lesz gól... 😀
több mint 6 éve
Jenc nem nagyon tudja, mi az a pressing. De ezt a szot ismeri, ugyh ismetelgeti.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Jenő nem tud leszakadni a presszingről
több mint 6 éve
Jenő túl sokat figyel arra , hogy a nézők mit csinálnak a mobiljaikkal. Biztos ezért keveri Modric és Rakitic feladatkörét.
több mint 6 éve
O nem felfedezett, 20 eve latvanyosan bohockodik.Nekem meg Maradonaamúgy nekem eddig Rebic a VB felfedezettje....(tudom, az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem nézek bundásligát 😀 )Nekem Dybala es Caballero
MarioAna
Stez
Emlékezeteset alakított
Chargers LT
több mint 6 éve
Persze, mert a fogadásaiddal befolyásolod az eredményeket. :pAzért az kemény, hogy a 8-ban nincsenek ott a Németek,Spanyolok, Portugálok, Argentinok, (Olaszok, Hollandok)hosszú ideje az első és hosszú ideig az utolsó vb, amit tényleg érdemes nézni
Ilyen se sűrűn van a vb-ken.
Vrij6
r.baggio
több mint 6 éve
Azért az kemény, hogy a 8-ban nincsenek ott a Németek,Spanyolok, Portugálok, Argentinok, (Olaszok, Hollandok)mondom en, az oroszok kurvara kidolgoztak ezt a csoportkort + sorsolast. nem lennek meglepve ha Putyin fiokjaban ott ulne par "terv" valtozat a vb-rol, hogy epp ki johet 😀
Vrij6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nekem meg Maradonaamúgy nekem eddig Rebic a VB felfedezettje....(tudom, az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem nézek bundásligát 😀 )Nekem Dybala es Caballero
MarioAna
Stez
Emlékezeteset alakított
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Azért az kemény, hogy a 8-ban nincsenek ott a Németek,Spanyolok, Portugálok, Argentinok, (Olaszok, Hollandok)hosszú ideje az első és hosszú ideig az utolsó vb, amit tényleg érdemes nézni
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Azért az kemény, hogy a 8-ban nincsenek ott a Németek,Spanyolok, Portugálok, Argentinok, (Olaszok, Hollandok)Ilyen se sűrűn van a vb-ken.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
amúgy nekem eddig Rebic a VB felfedezettje....(tudom, az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem nézek bundásligát 😀 )Nekem Dybala es Caballero
MarioAna
több mint 6 éve
amúgy nekem eddig Rebic a VB felfedezettje....(tudom, az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem nézek bundásligát 😀 )Jól teszed! 😊 Amúgy tényleg ügyes gyerek.
MarioAna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Jenőnek nem tetszik Nyizsnyij Novgorod, pedig ő nem is volt ott harcolni, mint Nagypapa a Familía KFT-ből*Ó, csak egyszer merné az egyik kommentátor leszólni Felcsútot
| * Aztán kiderült, hogy ő is csak Túrósig jutott. |
iktriad
több mint 6 éve
Jenőnek nem tetszik Nyizsnyij Novgorod, pedig ő nem is volt ott harcolni, mint Nagypapa a Familía KFT-ből*| * Aztán kiderült, hogy ő is csak Túrósig jutott. |
több mint 6 éve
Mit varunk egy interestolBundát 😛
Stez
több mint 6 éve
Le kéne kapcsolni a refiket, hogy jól nézzen ki 😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGjo147_460sv.mp4Az igazi az lett volna, ha Jágó elzazázza
😀 😀
Borbinho
több mint 6 éve
img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGjo147_460sv.mp4😀 😀
több mint 6 éve
en meg pont home officeban dolgoztam. veletlen? 😀Pénteken szünnap volt a VB-n. 😊nem lesz ebből így westworld évadzáróne is mondd, alig talaltam ra idot a heten h meg tudjam nezni 😀
r.baggio
Borbinho
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A horvátok elővették a PO formájukat