Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mert Löfli 😊inkább szakmázgatást olvasnék, hogy miért fosnak be mindig a horvátokÉn be nem rakok semmilyen mulatóstEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
Azt azért sajnálom, hogy most nem lett semmilyen szép csaj felfedezve a szurkolókból 😥Mint anno a paraguayi fullos buxa
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az fasza volna, ha a horvátok ugyanúgy esnének ki, mint 2 éve az EB-n...Kinek (a) fsza 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Megborulni nem a foeumon kell.ahhoz képest, hogy a Super Bowl óta nem volt megborulás a fórumon szerintem egész jó a hangulat.Én be nem rakok semmilyen mulatóstEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
Kampman
Amadeus
több mint 6 éve
Horvàto mire vàrtak eddig?kovacicra
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
inkább szakmázgatást olvasnék, hogy miért fosnak be mindig a horvátokÉn be nem rakok semmilyen mulatóstEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
ahhoz képest, hogy a Super Bowl óta nem volt megborulás a fórumon szerintem egész jó a hangulat.Én be nem rakok semmilyen mulatóstEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
Kampman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Jenőt képtelenség überelniEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
több mint 6 éve
Gyorsan fogadj egyet arra, hogy tizenegyesek lesznek, és akkor legkésőbb OT-ben eldől a meccs.Ebből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
több mint 6 éve
Horvàto mire vàrtak eddig?Most kezdték el olvasni az eredménykövetőt.
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Én be nem rakok semmilyen mulatóstEbből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
r.baggio
több mint 6 éve
Rebic jól tolja
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Horvàto mire vàrtak eddig?
több mint 6 éve
Ebből így tizik lesznekvalahogy fel kellene dobni az eredményközvetítőt, mert kezdek zabos lenni, hogy nem elég hogy ezért dobtam a westworldöt, lassan lövik a pizsamát...
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Az fasza volna, ha a horvátok ugyanúgy esnének ki, mint 2 éve az EB-n...És sokakkal együtt újra bedőltem nekik
gabokocka
több mint 6 éve
Csak nyolcszor ette meg a lovocselt a vedo
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Ebből így tizik lesznekebbű' tizik lesznek more
Chargers LT
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 6 éve
Ebből így tizik lesznek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=j-qt1wbxbugHát na, kikezdett a súlycsoportjával. 😀 😀
r.baggio
több mint 6 éve
Az fasza volna, ha a horvátok ugyanúgy esnének ki, mint 2 éve az EB-n...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=j-qt1wbxbug
---
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
volt anno egy pártja Gravesennek dupla6-ban: Stifg Töfting. A faszi asszem lassan szabadul.Gravesen?és ha már a dánok játszanak, akkor a fehér makelele is kaphatott volna egy mensönt 😊A Real Madrid valaha volt egyik legsúlyosabb bűne volt, hogy azt az embert eldobták Beckhamért. Aztán meg is ették, amit főztek.Alazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletettMakelele anno nem ezen a poszton játszott?
Stez
iktriad
Kampman
r.baggio
Kampman
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 6 éve
Nezd meg mocsesz. Szineszkedik a kovacsics
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Robinhot verte meg edzésen? Már nem emlékszem pontosan.jaja, Makelele távozása után egy évvel ment a Realhoz, de sok sót nem evett meg ottGravesen?és ha már a dánok játszanak, akkor a fehér makelele is kaphatott volna egy mensönt 😊A Real Madrid valaha volt egyik legsúlyosabb bűne volt, hogy azt az embert eldobták Beckhamért. Aztán meg is ették, amit főztek.Alazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletettMakelele anno nem ezen a poszton játszott?
Stez
iktriad
Kampman
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
ha elnézést kért utána Vargától nincs gond 😊Róla mindig az jut eszembe, amikor 2009-ben a Loki-Levszki BL-selejtezőn Hajdú B. Varga Józsit a Kárpát-medence Gravesenjének nevezte.jaja, Makelele távozása után egy évvel ment a Realhoz, de sok sót nem evett meg ottGravesen?és ha már a dánok játszanak, akkor a fehér makelele is kaphatott volna egy mensönt 😊A Real Madrid valaha volt egyik legsúlyosabb bűne volt, hogy azt az embert eldobták Beckhamért. Aztán meg is ették, amit főztek.Alazatos kozeppalyas. Uj poszt szuletettMakelele anno nem ezen a poszton játszott?
Stez
iktriad
Kampman
r.baggio
Kampman
r.baggio
Kampman