Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ahogy a bajnokcsapat 75%-át egy év alatt(9-en vannak kereten a bajnoki címet nyert csapatból és még nincs vége az offseasonnak...). Aztán majd néz, ha novemberben utolsó lesz a caspata...Hemibá elkótyavetyélte.Bezzeg Lanzafame 1 millió euró alatt cserélt csapatot.kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
(Goes out and cry)
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ozibozi
17 191
voltak rajta nézők, még ha nem is a meccset nézték, mert a VB előtt 1 hónappal Putykó berendelte az összes komoly klub elnökét, vlmt a szurker górékat, és elmondta nekik, hogy ez most egy nemzeti ügy, és nem játszunk angol stb verősdit... ki az aki nem mehet ki, ki az aki igen stb. az orosz huligánok meg is javultak valahogy...Ami mókás, hogy az orosz meccsel egyidőben volt a Szpartak Moszkvának barátságos meccse.Sokan nézhették az országban. 😀
Sobri Jóska
Vrij6
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Elspanyoloroszosodott a meccs
több mint 6 éve
horvátok egyébként klikkesednek?jobbszélre még véletlenül sem kerül labda, mindig leviszik bal oldalra az oldalvonal mellé, és ott buzizzák a labdát, amivel egyetlen centit sem haladnak előre...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
amíg Hooters van, addig azt csinál a Kispesttel, amit akar.Hemibá elkótyavetyélte.Bezzeg Lanzafame 1 millió euró alatt cserélt csapatot.kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
(Goes out and cry)
iktriad
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Hemibá elkótyavetyélte.Bezzeg Lanzafame 1 millió euró alatt cserélt csapatot.kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
(Goes out and cry)
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Minden jó passza (millió) forintoskramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
több mint 6 éve
A noi BL-dontoben parades volt a hosszabbitas xdHosszabbítást úgy kellene kezdeni, h 10-10 ellen. 100. percet követő első játékmegszakítás után 9-9, a 110. után 8-8 ellen.Azért volt pár történelmi hosszabbítás sok góllal.
Ha úgy sincs semmi, akkor rúgjanak tizit. Ez így tök felesleges.
dawyd728
Azok nem voltak feleslegesek.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Bezzeg Lanzafame 1 millió euró alatt cserélt csapatot.kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
(Goes out and cry)
több mint 6 éve
Azert 80 milla az o arapartjelző pontosabban passzolt 😀kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Hosszabbítást úgy kellene kezdeni, h 10-10 ellen. 100. percet követő első játékmegszakítás után 9-9, a 110. után 8-8 ellen.Azért volt pár történelmi hosszabbítás sok góllal.
Ha úgy sincs semmi, akkor rúgjanak tizit. Ez így tök felesleges.
dawyd728
Azok nem voltak feleslegesek.
több mint 6 éve
partjelző pontosabban passzolt 😀kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
"Mixnél azt raktam, hogy a horvátok több szögletet rúgnak, mint a dánok. Ez csak a rendes játékidőben számít, vagy a hosszabbításban. Én úgy tudom utóbbi, erősítsetek meg."Gólnál csak a rendes.
shagi0206
Akkor valószínű szögletnél is.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Hosszabbítást úgy kellene kezdeni, h 10-10 ellen. 100. percet követő első játékmegszakítás után 9-9, a 110. után 8-8 ellen.Ha úgy sincs semmi, akkor rúgjanak tizit. Ez így tök felesleges.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d50 milliót kér érte a Hoffenheim.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Kampman
28 331
"Mixnél azt raktam, hogy a horvátok több szögletet rúgnak, mint a dánok. Ez csak a rendes játékidőben számít, vagy a hosszabbításban. Én úgy tudom utóbbi, erősítsetek meg."Elvileg csak rendes játékidő
shagi0206
több mint 6 éve
kramaric bazdmeg most ment be, de egy 5 méteres passz nehézkes :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
"Mixnél azt raktam, hogy a horvátok több szögletet rúgnak, mint a dánok. Ez csak a rendes játékidőben számít, vagy a hosszabbításban. Én úgy tudom utóbbi, erősítsetek meg."
több mint 6 éve
Huzzak az idot a danok, de azert megis ok tamadnak es peobalkoznakHát ezzel húzzák az időt. 😀
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Jenc, negyet lehet cserelniPszt, ne zavard tényekkel.
Stez
több mint 6 éve
Valójában délelött volt a Szpartak stadionban.Ami mókás, hogy az orosz meccsel egyidőben volt a Szpartak Moszkvának barátságos meccse.Sokan nézhették az országban. 😀
Sobri Jóska
Vrij6
De akkoris mókás.
több mint 6 éve
Suker van emlegetve, de ő bebaszta volna valamelyik helyzetét, ilyen nincs most a horvát válogatottban.Ahogy 8-10 évvel ezelőtt a spanyoloknál volt David Villa, a Srác, azok (nem voltak olyan jók, mint Suker), de berúgták, amikor kellett. Ez hiányzott ma, Diego Costa ne ez a kategória. Ha a horvátok kiesnek, ez az oka sztem.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
ezek a horvát bedobások olyanok, mintha a CM03/04-et látnám.én most nagyba nyomom parallel a fm17-et.
egyik se megy emberhez.
slowmotion
több mint 6 éve
Ő lesett az eredménykövetőből, megnézed a time-stampet, én írtam előbb.El kellett volna esnie Knudsennek, megadták volna....Ne ismételd Jenőt. Mi is halljuk.
Igor
Sobri Jóska
Amúgy meg jah, nyalnak itt a horvátoknak, de ebben a 8 percben még a felezőt nem lépték át...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)