Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Iktriad, köszönöm az összes jinx-oktatást, végre sikerültBüszke vagyok rád.
Kampman
több mint 6 éve
LOLOLOLOLOL
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Iktriad, köszönöm az összes jinx-oktatást, végre sikerült
több mint 6 éve
Juhúúúúúúúú
több mint 6 éve
Pique, ahogy Shakirának szokta. Jön Ignasevics.
több mint 6 éve
Huhh, az a kapufa Piquétől...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
no para, Ramos úgyis fölküldi gagarin mellé a szojuzra
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 331
A spanyolok egyet se hagynak ki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Elmennek a hatvanadik körig
több mint 6 éve
Hajdúbé nagyon spanyol párti
több mint 6 éve
Leült a Sandnes meccs is....a Brann Bergen-Molde 35.perc 0-4 mondjuk tobb mint erdekes a norvegoknal 😀
Fast Willie
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pedig mekkora lett volna, ha Iniesta bakival bucsuzik xd
több mint 6 éve
Azért ne az antifoci menjen tovább.tehát hajrá ruszkik? 😊
NB2
nálam a tiki-taka is bőven üti az antifoci mércéjét
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Mondom, nem kaphatnak ki, mint ahogy a portugálok se szoktak.
több mint 6 éve
Leült a Sandnes meccs is....De a Sheriff - Zaria pörög, már 3:0, és még csak az első félidő.
Fast Willie
több mint 6 éve
iniesta, a spanyol kantajózsika
több mint 6 éve
Azért ne az antifoci menjen tovább.
több mint 6 éve
Emiatt nem tudtam megnézni egy filmet a 2 meccs között.sztem le tudod tolteni a meccset, aztan a 70.percig ujranezheted mire kezdodik az esti meccs 😀
bcsarli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Leült a Sandnes meccs is....
több mint 6 éve
Ma tették fel az Ncore-ra, de jogos 😊erdekes idozites 😀Emiatt nem tudtam megnézni egy filmet a 2 meccs között.Pedig lejött a Sztálin halála, az érdekel.
bcsarli
bcsarli
Borbinho
több mint 6 éve
asensiot is nagy húzás volt kezdetni, a góljai 90%-át kontrából szerezte 😀 sűrűn kontráztak ma is 😀
több mint 6 éve
erdekes idozites 😀Emiatt nem tudtam megnézni egy filmet a 2 meccs között.Pedig lejött a Sztálin halála, az érdekel.
bcsarli
bcsarli