Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Előre az aranylabdáért! 😉
több mint 6 éve
Christensen kozeppalya szelen? itt vmit elirtak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kalinic a kiraly. Kar h mar csak tvbol nezheti a tornat xd
több mint 6 éve
Volt olyan pillanat, mikor kicsit szimpatizáltam a brazilokkal (Senna miatt is), de ez most nem az 😊pedig az egyik a horvát, és nekik szurkolok, most már ők a második számúak! Remélem össze is jön egy brazil-horvát döntő 😊Az tuti 😉Nekem kb még 3 csapatom maradt, amivel szimpatizálok, de nem írom le melyik 😊tuti egyiket se szeretem :d
dande
eaglesmcnabb
dande
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
pedig az egyik a horvát, és nekik szurkolok, most már ők a második számúak! Remélem össze is jön egy brazil-horvát döntő 😊Az tuti 😉Nekem kb még 3 csapatom maradt, amivel szimpatizálok, de nem írom le melyik 😊tuti egyiket se szeretem :d
dande
eaglesmcnabb
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az tuti 😉Nekem kb még 3 csapatom maradt, amivel szimpatizálok, de nem írom le melyik 😊tuti egyiket se szeretem :d
dande
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Uhh az igen. Errol az agrol tuti meglepi csapat dontozik, mert papiron eselyeskent maradtak a horvatok meg az angolok es ugye ok se surun vb dontoznek. 8ba nem jutott be a nemet, argentin, spanyol, portugal negyes, nice.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ebben a sorrendben? 😊A spanyoloknak drukkoltam, de nem érdemelték meg a továbbjutást, igaz a gyökér ruszkik sem. Mindkettő kieshetett volna....😊Francia, Belga, Brazil, Horvát esetleg Uruk
Innentől ki a favorit? Csak nem franciák? Szörnyű lenne.
Annak örülnék a legjobban ha vb szűz nyerne.
csi77
Toca
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
A spanyoloknak drukkoltam, de nem érdemelték meg a továbbjutást, igaz a gyökér ruszkik sem. Mindkettő kieshetett volna....😊Francia, Belga, Brazil, Horvát esetleg Uruk
Innentől ki a favorit? Csak nem franciák? Szörnyű lenne.
csi77
több mint 6 éve
Nekem kb még 3 csapatom maradt, amivel szimpatizálok, de nem írom le melyik 😊tuti egyiket se szeretem :d
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nekem kb még 3 csapatom maradt, amivel szimpatizálok, de nem írom le melyik 😊
több mint 6 éve
A spanyoloknak drukkoltam, de nem érdemelték meg a továbbjutást, igaz a gyökér ruszkik sem. Mindkettő kieshetett volna....😊Innentől ki a favorit? Csak nem franciák? Szörnyű lenne.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Az allergiám miatt meg kell válogatniOregànó?Ezt a meccset amúgy is csak zöldfűszerrel lehetett elviselniMaradonát kérdezd az aktuális árfolyamrólVesztettem 2500at de ez most megérte.ejha pedig ilyen kerek szamot masba is lehetne fektetni 😀 😀
Coolearie
Borbinho
Fast Willie
Fast Willie
NB2
több mint 6 éve
Oregànó?Ezt a meccset amúgy is csak zöldfűszerrel lehetett elviselniMaradonát kérdezd az aktuális árfolyamrólVesztettem 2500at de ez most megérte.ejha pedig ilyen kerek szamot masba is lehetne fektetni 😀 😀
Coolearie
Borbinho
Fast Willie
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Ezt a meccset amúgy is csak zöldfűszerrel lehetett elviselniMaradonát kérdezd az aktuális árfolyamrólVesztettem 2500at de ez most megérte.ejha pedig ilyen kerek szamot masba is lehetne fektetni 😀 😀
Coolearie
Borbinho
Fast Willie
több mint 6 éve
1x100 ft?Ezek után minimum egy nullával többet felteszek a brazilokraVesztettem 2500at de ez most megérte.Avagy a Baggio módszer. 😊
Coolearie
iktriad
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sebii
3 536
A köv meccsen mindegy ki nyer csak jobb meccs legyen 😊Azért ezt a lécet nem lesz nehéz megugrani.
dande
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
A köv meccsen mindegy ki nyer csak jobb meccs legyen 😊Ennél nagyon rosszabb nem lehet. Még úgy sem, hogy a dán-francia meccs volt a legmoslékabb meccs ezen a vb-n.
dande
Annyi biztos, hogy az esti győztest akarom végső győztesnek 😊 Remélem a dánok lesznek, bár erre elenyésző az esély (ami az estét illeti is, a végső siker meg pláne)
több mint 6 éve
😀 😀 😀 😀Olyan kövér? 😀Dugásba dőlök...ja nemjo neked, nekem meg fuznom kell az olasz lakotarsam...😀
Fast Willie
Borbinho
dande
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Lehet ez lesz mégis a könnyebbik àg 😊
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
egy gyengébb csapatnak sosem kell lefociznia a világ legdrágább csapastát, csak így van esélye
több mint 6 éve
Ezek után minimum egy nullával többet felteszek a brazilokraVesztettem 2500at de ez most megérte.Avagy a Baggio módszer. 😊
Coolearie
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A köv meccsen mindegy ki nyer csak jobb meccs legyen 😊
több mint 6 éve
Putyin most lövöldözik egy jót az AK-val 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀