Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mas liga, csak ha nem akarnak focikazni, akkor azert ok is meg tudjak oldani. Egyebkent egy komoly meccsen en sem tudom elkepzelni, hogy az angolok ne nyaljanak legalabb kettot ettol a belga valogatottol.mondjuk én el nem tudom képzelni, hogy az angolok ne kapjanak gólt, Panama is csak azért nem rúgott nekik hármat, mert balfaszok voltak... de a belgák azért más liga.Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀0–0, de Fellaini kap egy pirosat, aztan azzal az angolok lesznek az elsok.
Hanni
Stez
slowmotion
több mint 6 éve
Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀Mint a Bilko főtörzs féle boxmeccs 😊
Hanni
több mint 6 éve
Szar belegondolni, h a 64 meccsbol 18 van mar csak hatra (2 csoportmeccs, 8 nyolcaddonto, 4 negyed, 2 elodonto, harmadik helyert + a donto), de remeljuk aranyaiban tobb jo meccs lesz ,mint eddig 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
mondjuk én el nem tudom képzelni, hogy az angolok ne kapjanak gólt, Panama is csak azért nem rúgott nekik hármat, mert balfaszok voltak... de a belgák azért más liga.Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀0–0, de Fellaini kap egy pirosat, aztan azzal az angolok lesznek az elsok.
Hanni
Stez
több mint 6 éve
Csicska nemetek. Csicska brazilok. Csicska vb.Csicska Jobbik.
Stez
Vrij6
több mint 6 éve
Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀0–0, de Fellaini kap egy pirosat, aztan azzal az angolok lesznek az elsok.
Hanni
több mint 6 éve
Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀
Hanni
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀Nagyon bizok benne, hogy mindket csapat ugy van vele, hogy ok VB-t akarnak nyerni. Ahhoz meg tok8 ki jon szembe, meg kell verni. Szoval en bizok benne h mindket csapat a gyozelemre fog jatszani es egy jo meccs lesz
Hanni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na és ma a belga angolon mekkora antifoci lesz? Hogy lehet azt megoldani, hogy kikapj, amikor a másik is ki akar? 😀
több mint 6 éve
Csicska nemetek. Csicska brazilok. Csicska vb.Csicska Jobbik.
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
mondjuk tegnap elég sok szelvényem ment el a spagettifejű befejezésein (a 2,5 overt háromszor is hozhatta volna kb), meg az utolsó perces costa ricai tizenegyesen, (meg hát tenisz, kösszép)...
több mint 6 éve
Csicska nemetek. Csicska brazilok. Csicska vb.
több mint 6 éve
Mexikó rábaszott de nem teljesen!Ha németek rúgják a végén a gólokat, akkor körbeveréssel kiestek volna(ha jól tudom)!
Most kaptak egy plusz kört a Brazilok ellen! Mondjuk én bízok bennük h megverik Neymarékat!
több mint 6 éve
Nekem a céges napi tippjeim:céges tippjátékban kolléganőm 1-0-t írt Koreának, itt izgult hogy ne vegyék el az elsőre meg nem adott gólt, rá pár percre szóltunk neki, hogy ne örüljön, mert 2-0 😀Szép egy nap....egy papírforma kivételével semmi nem jött beNah akkor nem csak én gondoltam a dél-koreai 2-0ás győzelmet papírformának .
Chargers LT
Sixo
eaglesmcnabb
Serbia 0 - 1 Brazil
Switzerland 0 - 1 Costa Rica
South Korea 3 - 1 Germany
Mexico 0 - 1 Sweden
3 meccsen legalább az meg lett h 1,2 v X, az már 1 pont/meccs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Esküszöm egyes játékvezetők tudják hogy nyomjuk a cégben a tippmixet és csak azért is megszivatnak, ilyen kamu 95.perces büntetőkkel... hétfőn 10 pont helyett 2, kedden 10/3, ma meg 10/8 helyett 10/4, kösszépen majmok, nehogy nyerjek valamit.....😀
több mint 6 éve
Én 8/12 pontot fizettem a POR-GER-SUI védőtriómért, az a bruttó három szerzett ponttyal akárhogy is nézem, mínusz 5/9 nettóban... 😊Volt vagy 8 játékosom mára és nem lett még csak 10 pontom se. 😀Remélem beírják öngólnak..annak írták, LOL
dawyd728
r.baggio
Mindegy én ma nem panaszkodom.
dawyd728
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
CR 3 perc alatt két kamu 11-est kapott...csak az elsőt nem tarthatták, mert az nemcsak kamu volt, de még les is...és mindezt rögtön a svájci gól után...érdekes 😀CR már csak ilyen, 5-6 éve kamutiziket kap :d
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Megtettem Kolumbiát is...azaz tuti x lesz az is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
céges tippjátékban kolléganőm 1-0-t írt Koreának, itt izgult hogy ne vegyék el az elsőre meg nem adott gólt, rá pár percre szóltunk neki, hogy ne örüljön, mert 2-0 😀Szép egy nap....egy papírforma kivételével semmi nem jött beNah akkor nem csak én gondoltam a dél-koreai 2-0ás győzelmet papírformának .
Chargers LT
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
CR 3 perc alatt két kamu 11-est kapott...csak az elsőt nem tarthatták, mert az nemcsak kamu volt, de még les is...és mindezt rögtön a svájci gól után...érdekes 😀
több mint 6 éve
Azért ezzel a tizivel bukni az all-int. Legalább négy évre elment a kedvem megint a fogadastól 😀
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Volt vagy 8 játékosom mára és nem lett még csak 10 pontom se. 😀Remélem beírják öngólnak..annak írták, LOL
dawyd728
r.baggio
Mindegy én ma nem panaszkodom.
több mint 6 éve
én komolyan gondolkodtam a hetvenöt-nyolcvanadik perc környékén megtenni Dél-Koreát csak poénból, tizenvalahányas odds mellett.😀Szép egy nap....egy papírforma kivételével semmi nem jött beNah akkor nem csak én gondoltam a dél-koreai 2-0ás győzelmet papírformának .
Chargers LT
Sixo
kishaszi
utána persze már nem volt akkora poén, hogy nem tettem meg.
több mint 6 éve
😀Szép egy nap....egy papírforma kivételével semmi nem jött beNah akkor nem csak én gondoltam a dél-koreai 2-0ás győzelmet papírformának .
Chargers LT
Sixo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."