NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Brazília a tűzzel jàtszik.
NB2
kettot kellene vernie a szerbeknek, egy brazil kontraval meg eldolne. jo lenne inkabb odafigyelnie a szerbeknek a 16os kornyeken ill azon belul, mert nem elso nagy helyzetuket hagytak ki...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Kis szerencse hiányzik a szerneknek

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
NB2
még két gól kéne a szerbeknek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
xyic micsoda helyzet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Svájc így már nem hajt 😥

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Akkor...
Hajdubé megvàlaszolta😊
több mint 7 éve
Gooool
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
eddig fikáztam, de neymar messze a legjobb brazil ma
eaglesmcnabb
Ez van Joachim.
Tactful Cactus
Neked csak Jogi
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Ez van Joachim.
Tactful Cactus
Neked csak Jogi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
ez eddig egy kalap f.s a szerbektől
több mint 7 éve
Mexikónak jobban fekszik Brazília, mint Svájc vagy Szerbia, szóval maradhat így

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kedves itteni német drukkerek (főleg vrij)! Baszki, még trollkodni sincs kedvem.....
csi77
Ne is | méltósággal örvendjünk 😊 |
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
A brazilok sajnos nagyon jók eddig. Svájc ellen is így kezdték... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Kedves itteni német drukkerek (főleg vrij)! Baszki, még trollkodni sincs kedvem.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Brazilok nem ma esnek ki. De sebaj két szimpatikus Barcás hozta össze a gólt így nem bánom 😛
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
eaglesmcnabb
Ez van Joachim.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
OFF:

elozo szerb lovesrol tamadt egy otletem. meg kell fognia a punternek a lasztit snap utan? vagy ha tudja, elrughatna kapasbol a snappet? 😀
Borbinho
elrúghatná persze, sőt akár el is fejelhetné
r.baggio
azert egy ollozast megneznek 😀 irni kellene twitteren Patnek v Kingnek h csinaljon egy videot

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Óó Collina 😊 Lemehetne fújni...úgy az összes meccsre

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
OFF:

elozo szerb lovesrol tamadt egy otletem. meg kell fognia a punternek a lasztit snap utan? vagy ha tudja, elrughatna kapasbol a snappet? 😀
Borbinho
elrúghatná persze, sőt akár el is fejelhetné

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Löw nyomott egy Pete Carollt. Pete Caroll kapott még egy esélyt, Löw már nem fog.
dande
egy meterrol passzoltak? 😮

több mint 7 éve
OFF:

több mint 7 éve
Löw nyomott egy Pete Carollt. Pete Caroll kapott még egy esélyt, Löw már nem fog.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Hummelst és Reust sajnálom a csapatból, fél keretet kivágnám. Löwnek is mennie kell szerintem, takarítani kell.

Lélektelen játékra nincs magyarázat.

Már a 23-as kerethirdetéskor sem értettem, hogy mindenhol azt olvastam, hogy jók vagyunk a 4-re, meg akár címvédés is, röhögnöm kellett ezen.

Sokaktól kérdeztem, hogy ki fog ebben a csapatban majd gólokat lőni?

Tartottam tőle, hogy csak a szenvedés fog menni, és bejött.

Rettenetesen indokolatlannak éreztem a címvédés esélyét...

Teher nélkül élvezhetem így a vb-t, ennyi előnye van.
Vrij6
Mint írtam meccs közben, ez még kevés. Löwnek akkor is menni kellett volna szvsz vérfrissítés címén, ha nyögvenyelősen megvan a csoport, s utána van pofára.esés. Ugyanis az csak egy dolog, hogy nem lesz címvédési esély, de itt nem csak arról van szó, hogy akadozik a gépet, meg kicsit besült, hanem totális koncepciótlanság volt látható. Legalábbis a korábban tudatosan felépített rendszerhez képest. Teljesen nyilvánvalóan látszott az irány, amit 2004(2) után rendszer szinten szinte nulláról kezdett építeni a német szövetség, és az is hamar kiderült, hogy jó és eredményes lesz. Azt persze senki nem tudhatta előre, hogy VB cím lesz belőle, mert egy dolog a tudatosság, meg az, hogy van-e hozzá megfelelő minőségű és mélységű játékos tálentum. Ennek a folyamatnak volt a kiteljesedése a VB-cím, meg is érdemelten. Nyilván tudni lehetett, hogy lesz majd visszaesés, ha azt nézzük, hogy svájniék is már a kvázi "veteránok" közé tartoztak akkor, meg lehet nagy volt az elvárás Draxlerékkel szemben is...
Kicsit szerintem Löw is beleszart, hogy majd rutinból lehozzák a csopimeccseket, utána meg akármi van, jöhet majd a germán faktor..
Vagy ilyesmire tudok gondolni, hogy ha nézzük ezt a teljes esetlegességet, amit ma láttunk, vagy a kondíció problémákat, ötlettelenséget, tanácstalanságot.

Én azt gondolom, itt kell új kapitány, új koncepció, a jelenlegi tudáshoz (játékosok) megfelelő új taktika.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."