NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 359
Németországot még mindig nem húztátok ki a fejlécben
több mint 6 éve
Ez így előre azért meredek tőlük 😀:twitter.com/FoxSportsBrasil/status/1012000729010180098?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Ffoci-vb-2018-elo
több mint 6 éve
2023-ban lesz rugby world cup 😀Sorozatban a 3. vb-n esik ki a címvédő a csoportbanÉs ott vannak még a 2002-es franciák is. Ebben az évezredben nem nagyon megy az európai címvédőknek.
Kampman
Előre félek, mit művelnek az angolok így 2022-ben
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sorozatban a 3. vb-n esik ki a címvédő a csoportbanÉs ott vannak még a 2002-es franciák is. Ebben az évezredben nem nagyon megy az európai címvédőknek.
Kampman
Előre félek, mit művelnek az angolok így 2022-ben
több mint 6 éve
Sebii
3 539
Nálunk azért még jó első 3 évet tolt, PL gólpasszkirály lett (talán európai is de erre nem esküdnék). Remélem Emery gatyába rázza, de igazából nem sírnék ha elküldenék.amióta elküldték madridból azóta szarja le kbNem tudom. Sose értettem a.palit. Az látszott mindig, hogy nem ügyetlen, de valahogy mintha mégsem az ő sportja lenne a foci. Sose tudtam megfejteni az okát.Igen, a fazon bármit megcsinál a labdával, de olyan szinten leszarja az egészet hogy hihetetlen.Özil ?? Ma.volt.1-2 jó mozdulata. Amúgy egy raklap érthetetlenség számomra, hogy mit láttak benne bármikor.Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Sebii
kishaszi
Sebii
kishaszi
gordon
Szerkesztette: Sebii
több mint 6 éve
amióta elküldték madridból azóta szarja le kbNem tudom. Sose értettem a.palit. Az látszott mindig, hogy nem ügyetlen, de valahogy mintha mégsem az ő sportja lenne a foci. Sose tudtam megfejteni az okát.Igen, a fazon bármit megcsinál a labdával, de olyan szinten leszarja az egészet hogy hihetetlen.Özil ?? Ma.volt.1-2 jó mozdulata. Amúgy egy raklap érthetetlenség számomra, hogy mit láttak benne bármikor.Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Sebii
kishaszi
Sebii
kishaszi
több mint 6 éve
mexi srác 13 mp alatt kapott sárgát 😊
több mint 6 éve
Werner mit csinál még a pályán? Mit keres egyáltalán a VB-n?...Már akkor megpecsételődött a sorsa mikor 1/1nek draftoltam a fantasy csapatomba...
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hummels b+, Ezresem volt a fejes gólodon, 14es oddsszal. 😕( Utolsó 5 percben a Son gól jött,15ös oddson😊 )
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Én végig azt vártam, hogy mikor mákolnak be valamit, mert a Németeknek úgyis jön valami.De szerencsére nem.
több mint 6 éve
Nem tudom. Sose értettem a.palit. Az látszott mindig, hogy nem ügyetlen, de valahogy mintha mégsem az ő sportja lenne a foci. Sose tudtam megfejteni az okát.Igen, a fazon bármit megcsinál a labdával, de olyan szinten leszarja az egészet hogy hihetetlen.Özil ?? Ma.volt.1-2 jó mozdulata. Amúgy egy raklap érthetetlenség számomra, hogy mit láttak benne bármikor.Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Sebii
kishaszi
Sebii
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
shagi0206
10 990
És megint +1 a videónak...ha az nincs, lehet végül német 1-0 vanNa ez nagyon igaz.
Chargers LT
több mint 6 éve
Korrekt elemzés. Szegény Reus is eltűnt ma a rengetegben, Hummels meg abból látszik, hogy nincs formában, hogy 4 éve 2-t fejelt volna a végén, most mindkettőt kihagyta.Majdnem azt írtam be h Neuer a cselezőgép amúgy... 😀Na tőle sem voltam elragadtatva...Kimmich.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Igor
iktriad
Uccsó 25 percet néztem, jobb volt mindenkinél. Werner gyalázat, Özil mindig rosszfele indult, Gomez kb mindig bebújt a koreaiak mögé (pedig tőle ez aztán pláne nagy kunszt), Müller főleg kiabált, de labdába nem nagyon ért, Kroos és Reus meg csak simán súlytalan volt.
Na jó, Hummi jó volt védelemben... de támadásban?
Igor
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
És megint +1 a videónak...ha az nincs, lehet végül német 1-0 van
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sebii
3 539
Igen, a fazon bármit megcsinál a labdával, de olyan szinten leszarja az egészet hogy hihetetlen.Özil ?? Ma.volt.1-2 jó mozdulata. Amúgy egy raklap érthetetlenség számomra, hogy mit láttak benne bármikor.Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Sebii
kishaszi
több mint 6 éve
Majdnem azt írtam be h Neuer a cselezőgép amúgy... 😀Na tőle sem voltam elragadtatva...Kimmich.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Igor
iktriad
Uccsó 25 percet néztem, jobb volt mindenkinél. Werner gyalázat, Özil mindig rosszfele indult, Gomez kb mindig bebújt a koreaiak mögé (pedig tőle ez aztán pláne nagy kunszt), Müller főleg kiabált, de labdába nem nagyon ért, Kroos és Reus meg csak simán súlytalan volt.
Na jó, Hummi jó volt védelemben... de támadásban?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Még ő is sokkban van. Hogy tőbbé nem lesz releváns. 😊twitter.com/GaryLineker/status/1012001314094682112Szittem vmi frappáncsabb leszen.
Tony Adams
Már Gary se a régi.
kishaszi
több mint 6 éve
Özil ?? Ma.volt.1-2 jó mozdulata. Amúgy egy raklap érthetetlenség számomra, hogy mit láttak benne bármikor.Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Sebii
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Dojcsland, Dojcsland Under Alles 😊De tetszik 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 359
Sorozatban a 3. vb-n esik ki a címvédő a csoportban
több mint 6 éve
shagi0206
10 990
Sané meg most valamelyik kocsmában röhög.Én is azt tenném. Mind2 meccsen kifejtettem a véleményem arról, hogy nem kapott behívót sem a válogatottba, nem hogy játéklehetőséget. Hasonló lett volna az Icardi sztori, de bemákolták a továbbjutást.
Coolearie
több mint 6 éve
twitter.com/GaryLineker/status/1012001314094682112Szittem vmi frappáncsabb leszen.
Tony Adams
Már Gary se a régi.
több mint 6 éve
akinek dojcsmarkban van a hitele 😊Na ez az első 2 meccs bedöntötte a mixek 90%-át 😀ugyanez jutott eszembe kb 2 perce, hogy ki is volt, aki tegnap házat akart rakni a németekre? 😊
Baggio vajon feltette a házat a németekre? 😀
Chargers LT
shagi0206
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Sebii
3 539
Özil, amikor éppen a havonta 1 nem szarom telibe meccsét tolja.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
több mint 6 éve
Na tőle sem voltam elragadtatva...Kimmich.Mondjuk a franciák ugyanilyen tötymörgéssel mentek tovább😕Ott azért van bőven kreatív ember elöl, aki bármikor tud villanni. A németektől ki az, aki meg tud legalább egy normális cselt csinálni?
NB2
gabokocka
Igor