Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Walker nem okos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vörös tunéziai? Azmiaz?hajfesték?
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A tunéziai edző azért lehet elad pár övet vagy karórát a meccs után a lelátók tövében ezzel a kinézettel és dzsekivel 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 330
A tunéziai kapus gyanúsan hasonlóan járt, mint 2006-ban Justo Villar, aki az első csoportmeccsen beszopott egy öngólt az angolok ellen, aztán pár percre rá megsérült és többet már nem is játszott azon a VB-n.
több mint 6 éve
Vörös tunéziai? Azmiaz?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 330
a tunéziai tolódás már-már pintér mester tanításait idéziPedig valójában egy másik pintéri géniusz keze nyoma
r.baggio
több mint 6 éve
a tunéziai tolódás már-már pintér mester tanításait idézi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ezért jár dicséret a Marokkó-Irán meccsért, ott nem volt szar a meccs a gól után😊Ennyire izgi a korai gol után a meccs 😀Jól elvagytok 😀Te vagy hot streaken 😀mármint tőlem vagy saját magadtól? 😀Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
Toca
r.baggio
Toca
dande
Toca
több mint 6 éve
Ennyire izgi a korai gol után a meccs 😀Jól elvagytok 😀Te vagy hot streaken 😀mármint tőlem vagy saját magadtól? 😀Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
Toca
r.baggio
Toca
dande
több mint 6 éve
Jól elvagytok 😀Te vagy hot streaken 😀mármint tőlem vagy saját magadtól? 😀Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
Toca
r.baggio
Toca
több mint 6 éve
Te vagy hot streaken 😀mármint tőlem vagy saját magadtól? 😀Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
Toca
r.baggio
több mint 6 éve
mármint tőlem vagy saját magadtól? 😀Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Holnap akkor tőled kerek tanácsot 😀Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
Toca
több mint 6 éve
Én 1-el többet kerek 😊Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
r.baggio
több mint 6 éve
Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀annyira hot streaken vagyok most, hogy én is megtettem a 8.5 feletti számot 😊
Toca
---
több mint 6 éve
Remelem azért nem állnak le az angolok kellene a sok szöglet 😀
több mint 6 éve
azért ez a kapus nem semmi... nem csoda, hogy a csk-t is kiszorítottaerre lesérül szegény
r.baggio
dráma
---
több mint 6 éve
A fehér csóka lőtte beEz a néhány európai válogatottban nagy dolog 😀
NB2
több mint 6 éve
azért ez a kapus nem semmi... nem csoda, hogy a csk-t is kiszorította
---
több mint 6 éve
Így kell neki menni a meccsnek nem mint a nyomi belgák / argentinok / franciák
több mint 6 éve
Kane nyomott egy Inzhagit 😉
több mint 6 éve
Teljesen megérdemelt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
A fehér csóka lőtte be
több mint 6 éve
Ennyire tuti nem lesznek bénàk az egész meccsen a kapu előtt az inglismenek.Ne jinxeld el 😀
NB2