Filmek
40 feliratkozó
29 perce
"szépet" megy a propagandafilmwww.bbc.com/news/articles/c0mk3v2k3r0o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Sajnos ez a Csonttemplom nem ért fel a 28 évvel később szintjére, | cserébe viszont a harmadik részben érkezik Cillian Murphy. |szerintem annyira nem volt messze tőle, nekem tetszett a jimmy klán és a sámson sztori is külön-külön és az is ahogy összefutott a 2 szál
Dzsokijuing
havernak ez tetszett jobban, mert egységesebbnek tartja nekem jobban bejött az első főleg azért mert zsánert vált félúton
4 órája
a sztori alapfelütése már akkora baromság, hogy nem tudok egyetérteniSzerintem nem rossz a regi sem. Sztoriban peldaul jobb, csak nyilvan a megvalositas nehol eleg bena. Nem egy Total Recall, de en szerettem Schwarzeneggernek ezeket a filmjeit (pl a Hatodik napon is bejott, pedig mindenki lehuzza).The running man (2025)a régi sztem borzalmasan szar értelmetlen hülyeség, az új legalább nézhető szerintem
Tul van huzva, nehol azert atmegy benaba, de amugy nem volt gaz. Az elso resze fele szamomra nehol unalomba fulladt, ez is olyan, hogy legalabb husz-harminc percet le lehetne csipni a filmbol, de mondjuk a film masodik fele, es foleg a vege, illetve az utolso 20-25 perc szerintem oke volt.
Aki a regi Running mant varja, csalodni fog, nagyjabol pont annyi hasonlosag van a ketto kozott, hogy van egy musor, amiben az eletedert jatszol, aztan csoki.
A regi jobb volt, de amugy technikailag meg nyilvan most sokkal tobb dolgot lehetett megvalositani, tobb a kreativitas. Mondjuk Powellt meg mindig nem tartom jo szinesznek, de itt vele sem volt baj, kevesbe nyomja a bajgunart.
Wright jellegzetes stilusa is azert sok helyen erzodik, bar nekem meg mindig toronymagas kedvencem tole a Scott Pilgrim, azt semmi sem veri a rendezesei kozul. 🙂 De az igenyesseg itt is erezheto, meg egyebkent a filmnek a mondanivaloja is rendben van (es hozzateszem, nagyon igaz is).
Ezt olyan 6/10-re mondom, de egyebkent ahogy a Badlands, ez is pozitivabb volt, mint amit vartam elozetesen.
Stez
én is 6ot adtam rá amúgy 😊
Negritis, a vajda
Stez
itt egy fokkal jobban érthető/hihető az egész motiváció meg minden
ettől még lehet szeretni/élvezni, mert én is szeretek/élvezek egy csomó nem jó filmet csak tartom hogy minőségi előrelépés az eredetihez képest kvázi minden téren (a 80as évek over the top designja az hiányzik kicsit de a felütés miatt érthető hogy miért nincs)
4 órája
Én mondjuk ebben a témában az abszolút eredetit láttam nagyon régen, az akkor kifejezetten tetszett (Le Prix Du Danger)Szerintem nem rossz a regi sem. Sztoriban peldaul jobb, csak nyilvan a megvalositas nehol eleg bena. Nem egy Total Recall, de en szerettem Schwarzeneggernek ezeket a filmjeit (pl a Hatodik napon is bejott, pedig mindenki lehuzza).The running man (2025)a régi sztem borzalmasan szar értelmetlen hülyeség, az új legalább nézhető szerintem
Tul van huzva, nehol azert atmegy benaba, de amugy nem volt gaz. Az elso resze fele szamomra nehol unalomba fulladt, ez is olyan, hogy legalabb husz-harminc percet le lehetne csipni a filmbol, de mondjuk a film masodik fele, es foleg a vege, illetve az utolso 20-25 perc szerintem oke volt.
Aki a regi Running mant varja, csalodni fog, nagyjabol pont annyi hasonlosag van a ketto kozott, hogy van egy musor, amiben az eletedert jatszol, aztan csoki.
A regi jobb volt, de amugy technikailag meg nyilvan most sokkal tobb dolgot lehetett megvalositani, tobb a kreativitas. Mondjuk Powellt meg mindig nem tartom jo szinesznek, de itt vele sem volt baj, kevesbe nyomja a bajgunart.
Wright jellegzetes stilusa is azert sok helyen erzodik, bar nekem meg mindig toronymagas kedvencem tole a Scott Pilgrim, azt semmi sem veri a rendezesei kozul. 🙂 De az igenyesseg itt is erezheto, meg egyebkent a filmnek a mondanivaloja is rendben van (es hozzateszem, nagyon igaz is).
Ezt olyan 6/10-re mondom, de egyebkent ahogy a Badlands, ez is pozitivabb volt, mint amit vartam elozetesen.
Stez
Negritis, a vajda
Stez
6 órája
Szerintem nem rossz a regi sem. Sztoriban peldaul jobb, csak nyilvan a megvalositas nehol eleg bena. Nem egy Total Recall, de en szerettem Schwarzeneggernek ezeket a filmjeit (pl a Hatodik napon is bejott, pedig mindenki lehuzza).The running man (2025)a régi sztem borzalmasan szar értelmetlen hülyeség, az új legalább nézhető szerintem
Stez
Negritis, a vajda
7 órája
The running man (2025)a régi sztem borzalmasan szar értelmetlen hülyeség, az új legalább nézhető szerintem
Stez
16 órája
Sajnos ez a Csonttemplom nem ért fel a 28 évvel később szintjére, | cserébe viszont a harmadik részben érkezik Cillian Murphy. |
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
17 órája
The running man (2025)Tul van huzva, nehol azert atmegy benaba, de amugy nem volt gaz. Az elso resze fele szamomra nehol unalomba fulladt, ez is olyan, hogy legalabb husz-harminc percet le lehetne csipni a filmbol, de mondjuk a film masodik fele, es foleg a vege, illetve az utolso 20-25 perc szerintem oke volt.
23 órája
pleaseHat en alapbol gyege evnek gondolom 2025-ot, de oszinten, annyira sok filmet nem is lattam. Ha lesz egy kis idom, osszeszedem. 😊Predator BadlandsMik voltak tavalyrol a legalabb 7/10 filmjeid.
Rosszabbat vartam, sokkal. Igazabol egeszen kikapcsolt, annak ellenere is, hogy kb mindennel szembemegy, ami predator, az elveket, a vadaszatot, mindent illetoen. Kicsit ilyen csaladi filmecske lett a vegere, es ez szerintem annyira azert nem all jol a jaucsaknak, ok nem ilyenek.
Ennek ellenere en elveztem, amig az idegen bolygon toltak, utana azert egy kicsit atment benazasba, meg ugy egyszeruen sokba az egesz. Ez a robot dolog erzesekkel gagyi volt, nem igazan illik az eddigiek melle, es az maga szerintem a villain is (itt most a | csunya gonosz Fanningre gondolok | ). A vege nyilvan elorevetit valami folytatast, de azt sem igazan erzem, hogy ennek most igy kene valami tenyleg? | Megjelenik a muter, aztan majd folytatodik a haboru, vagy kiskiraly lesz a gyerekbol? Tok mindegy, melyik, de van ertelme ezt tovabb melyiteni? En kevesbe erzem azert ezt jo iranynak a franchise-nal. |
Ez a 7/10 kornyeke azert nalam is megvan. Vannak hibai, baromsagai, de lehetett elvezni.
Stez
no
De szamomra peldaul sokatmondo, hogy annyira nem elveztem filmek teren ezt a 2025-oset, hogy igazabol nem is egy film ugrik be egybol, amit nagyon szerettem, hanem a Predator: Killer of Killers, ami ugye animacios.
A Sinners, Frankenstein, F1 movie Oscar-jelolt harmas ilyen 6.5, 65-7, 6.5-7 kornyeken van nalam. Az F1 talan 7, de az is tele van baromsagokkal, csak a latvany baromi jo volt, meg ugy a hangulat a sok valodi pilotaval, palyaval, az F1 vilagaval beszippantja az embert, az azert all picit magasabban. A Frankenstein is korrekt volt, de most egy 89. feldolgozas, ami nem talalta fel a spanyolviaszt, ezert nalam pont ez a korrekt, de egyszer nezos dolog. A Sinnerst meg anno irtam, szamomra elegge tulertekelt. Korrekt, egyszer nezos, van benne ket-harom amugy remek jelenet (peldaul amikor a fiatal gyerek jatszani kezd, a jateka pedig korokba ativaloen van megjelenitve, az egeszen zsenialis), de amugy tul van tolva, siman le lehetett volna csipni a filmbol fel orat. Az meg egyenesen nevetseges, hogy peldaul Delroy Lindo kapott egy Oscar-jelolest mind a kb. negy jelenetert, amiben rendes szerepe is volt.
Igy elsore ennyit a temarol, de ha erdekel, valamikor osszeszedem, hogy mik tetszettek 2025-bol. 😊
Stez
1 napja
Hat en alapbol gyege evnek gondolom 2025-ot, de oszinten, annyira sok filmet nem is lattam. Ha lesz egy kis idom, osszeszedem. 😊Predator BadlandsMik voltak tavalyrol a legalabb 7/10 filmjeid.
Rosszabbat vartam, sokkal. Igazabol egeszen kikapcsolt, annak ellenere is, hogy kb mindennel szembemegy, ami predator, az elveket, a vadaszatot, mindent illetoen. Kicsit ilyen csaladi filmecske lett a vegere, es ez szerintem annyira azert nem all jol a jaucsaknak, ok nem ilyenek.
Ennek ellenere en elveztem, amig az idegen bolygon toltak, utana azert egy kicsit atment benazasba, meg ugy egyszeruen sokba az egesz. Ez a robot dolog erzesekkel gagyi volt, nem igazan illik az eddigiek melle, es az maga szerintem a villain is (itt most a | csunya gonosz Fanningre gondolok | ). A vege nyilvan elorevetit valami folytatast, de azt sem igazan erzem, hogy ennek most igy kene valami tenyleg? | Megjelenik a muter, aztan majd folytatodik a haboru, vagy kiskiraly lesz a gyerekbol? Tok mindegy, melyik, de van ertelme ezt tovabb melyiteni? En kevesbe erzem azert ezt jo iranynak a franchise-nal. |
Ez a 7/10 kornyeke azert nalam is megvan. Vannak hibai, baromsagai, de lehetett elvezni.
Stez
no
De szamomra peldaul sokatmondo, hogy annyira nem elveztem filmek teren ezt a 2025-oset, hogy igazabol nem is egy film ugrik be egybol, amit nagyon szerettem, hanem a Predator: Killer of Killers, ami ugye animacios.
A Sinners, Frankenstein, F1 movie Oscar-jelolt harmas ilyen 6.5, 65-7, 6.5-7 kornyeken van nalam. Az F1 talan 7, de az is tele van baromsagokkal, csak a latvany baromi jo volt, meg ugy a hangulat a sok valodi pilotaval, palyaval, az F1 vilagaval beszippantja az embert, az azert all picit magasabban. A Frankenstein is korrekt volt, de most egy 89. feldolgozas, ami nem talalta fel a spanyolviaszt, ezert nalam pont ez a korrekt, de egyszer nezos dolog. A Sinnerst meg anno irtam, szamomra elegge tulertekelt. Korrekt, egyszer nezos, van benne ket-harom amugy remek jelenet (peldaul amikor a fiatal gyerek jatszani kezd, a jateka pedig korokba ativaloen van megjelenitve, az egeszen zsenialis), de amugy tul van tolva, siman le lehetett volna csipni a filmbol fel orat. Az meg egyenesen nevetseges, hogy peldaul Delroy Lindo kapott egy Oscar-jelolest mind a kb. negy jelenetert, amiben rendes szerepe is volt.
Igy elsore ennyit a temarol, de ha erdekel, valamikor osszeszedem, hogy mik tetszettek 2025-bol. 😊
1 napja
ok mindegy, melyik, de van ertelme ezt tovabb melyiteni? En kevesbe erzem azert ezt jo iranynak a franchise-nal.értelme nincs, de tippre folytatják valamennyire
Stez
viszont nem trachtenberg mert ő elég más irányba ment mind3 filmmel eddig és ha csinál 4.et sztem az is valami új szempont lesz
1 napja
Predator BadlandsMik voltak tavalyrol a legalabb 7/10 filmjeid.
Stez
1 napja
Predator BadlandsRosszabbat vartam, sokkal. Igazabol egeszen kikapcsolt, annak ellenere is, hogy kb mindennel szembemegy, ami predator, az elveket, a vadaszatot, mindent illetoen. Kicsit ilyen csaladi filmecske lett a vegere, es ez szerintem annyira azert nem all jol a jaucsaknak, ok nem ilyenek.
1 napja
RIP Catherine O'Hara.Most láttam. 😥 RIP
iktriad
Így múlunk el mi is szép lassan.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 napja
AnacondaÉn is tegnap néztem meg, ugyanezt éreztem. Trópusi vihar akart lenne, de túl komolyan vette magát.
Rossz. Nincs mit magyarazni rajta. Nyilvan egy parodia az egesz, de a cgi azert szornyu. Nekem nem jott be, de ez csak az en velemenyem. Pont olyan, amit vartam. Gagyi.
Stez
1 napja
Az egyebkent jo is volt, hogy nem vette komolyan magat, es azzal, hogy igazabol a regi anacondara volt felhuzva az alap, es nem probaltak valami szar temat adni neki, az jo volt, mert igy az elso perctol lehetett erezni, hogy trollkodas az egesz es nem akar komoly lenni. A film elso resze egyebkent ugy ahogy le is kotott, a masodik fele mar kevesbe. Ettol meg nem jo, de az teny, hogy mivel az elso perctol nem titok, hogy egy oltari trollkodas az egesz, igy az ember nem var tole sokat, ekepp csalodni sem fog. Par jelenetnel rohogtem en is, viszont a vege mar inkabb faraszto volt, vartam, hogy erjen veget.Anacondaholnap lehet újranézem haverokkal is
Rossz. Nincs mit magyarazni rajta. Nyilvan egy parodia az egesz, de a cgi azert szornyu. Nekem nem jott be, de ez csak az en velemenyem. Pont olyan, amit vartam. Gagyi.
Stez
de én moziban elvoltam vele, nyilván nem életem filmje vagy bármi de van benne elég hülyeség hogy ellegyek vele, meg a közönség is jól szórakozott a moziban ami szintén emelt rajta
ami nekem fontos volt hogy nem vette komolyan magát, mer az sajnos kinyírta volna
Negritis, a vajda
1 napja
RIP Catherine O'Hara.
1 napja
Anacondaholnap lehet újranézem haverokkal is
Stez
de én moziban elvoltam vele, nyilván nem életem filmje vagy bármi de van benne elég hülyeség hogy ellegyek vele, meg a közönség is jól szórakozott a moziban ami szintén emelt rajta
ami nekem fontos volt hogy nem vette komolyan magát, mer az sajnos kinyírta volna
1 napja
AnacondaRossz. Nincs mit magyarazni rajta. Nyilvan egy parodia az egesz, de a cgi azert szornyu. Nekem nem jott be, de ez csak az en velemenyem. Pont olyan, amit vartam. Gagyi.
1 napja
Újranéztem A jogászt (The Counselor), a Sicario mellett még mindig a legjobb film a kartellekről. Zseni színészek és Cormac McCarthy.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
Silent Hill - A halott városRendkívül sok és irritáló hülyeség van benne, fut a nagy világba és ott a kocsi meg a mobil nála. A sztori amúgy nem rossz. Nekem 2 óra ebből sok volt és látszott hogy nem mai darab.
10/5
Silent Hill - Kinyilatkoztatás
Egy dologban biztos vagyok, ezt játszani jobb mint nézni. Sosem játszottam vele, de nagyon úgy tűnt mintha egy egyszereplős horror játékot akarnának átadni, szerintem gyenge minőségű lett.
+ csak másfél óra
10/4
Sean Bean nem halt meg valamiben, ez csoda. 😃
Meg fogom nézni a harmadikat is, de az elvált hogy nem moziban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
pár filmmel le vagyok maradva a héten:Mercy
már a trailer alapján is látszott hogy egy buta scifivel lesz dolgunk és erre nem is igazán cáfolt rá, az alapfelvetés hogy a rögtönítélő bíróság megoldja a bűnözést közröhej
az effektek nagyrészt jók és a megoldások ötletesek/menők, viszont a forgatókönyv összességében gyenge
Ferguson sztem iszonyat gyenge, de Pratt egész jó sokkal jobb mint a trailer alapján vártam volna
mást sztem felesleges kiemelni, a többiek hozták amit kell, se több se kevesebb
igazából a fő bajom hogy ez egy Quantic Dream játékként kurvajó lett volna (Detroit Become Human, Heavy Rain...)
egy nézés elfér de se több se kevesebb
Adams Family - 1991
sajnos a CG nagyon rosszul öregedett benne, de mikor praktikus effektek vannak iszonyatosan ül az egész
még mindig vicces és fun az egész abszurditás amit összeraktak
Addams Family Values - 1993
a történet itt már jobban szétesik, de lényegében több ugyanabból
sokkal több a praktikus effect és emiatt összességében ugyanoda teszem
adams familyt azért néztem mert nemsoká lekerül a netflixről, volt egyszer egy hollywoodot is azért nézem most 😊
Hellboy - 2004
esszenciális Del Toro, de a CG ebben is rosszul öregedett
ettől függeltenül mindenkinek szivesen javaslom
Hellboy II: The Golden Army
Del Toro itt még tovább tolja a biciklit és szerintem itt találta ki mindazt amit később az Arcadia sorozatokban újrafelhasznált, az egész trollmarket, titkos világ, ... mind jelen van már
az effektek is jobbak és nekem összességében jobban is tetszett, nagy kár hogy nincs 3. rész
főleg mert Perlman brillírozott a szerepben
Szerkesztette: Negritis, a vajda
3 napja
Henry Cavill nagyon adja magát mint Hegylakó a megjelent első két képen.Nekem is varos, en alapbol nagyon szeretem a regi Highlander-fimleket, es a sorozatot is. Viszont nem ertem, hogy mar megint miert kellett visszamenni egy teljes remake-hez, ugyanazokkal a szereplokkel es miert nem lehetett valami ujat talalni. Itt nem MacLeodra gondolok, o kell, mint foszereplo, hanem Kurganra, mar csak azert is, mert Clancy Brown a 86-os fimben szerintem remekul eljatszotta a karaktert, Bautista felol viszont vannak elozetesen ketsegeim, de meglatjuk.
Nekem várós nagyon.
KeyG
Csak jo lett volna teljesen elolrol, uj otletekkel megnyitva elkezdeni ezt az univerzumot Cavill-lel (a regit ugye nem lehet folytatni mivel Connor felaldozta magat), aki fixen ennek is a lelke lenne, annyira kocka.
Szerkesztette: Stez
3 napja
Henry Cavill nagyon adja magát mint Hegylakó a megjelent első két képen.Nekem várós nagyon.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 napja
Talk to metime.com/6299243/talk-to-me-ending-explained/
Igen, valóban picit “gyengébb” mint a Bring Her Back, de így is minőségibb a horror kategória döntő többségénél.
Rileyval egyébként mi lett?
10/7 fantasztikus horror.
KeyG