Filmek
39 feliratkozó
13 perce
színvonal esés biztos nem volt 😊Szóval mégiscsak zöld lámpát kapott a bevétel- és színvonalesés után. We'll see.elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
Erdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
JéBé
Dzsokijuing
movieweb.com/28-years-later-3-filming-start-revealed-danny-boyle/
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
és sztem Boyle meg Garland erre hamarabb megkapta a zöld lámpát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
36 perce
Szóval mégiscsak zöld lámpát kapott a bevétel- és színvonalesés után. We'll see.elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
Erdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
JéBé
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 órája
elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
JéBé
Dzsokijuing
2 órája
CsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
CsonttemplomErdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
7 órája
Igen, de mentalis problemai mar a balesete elott is voltak. Aztan a baleset utan meg raszokott a gyogyszerekre es a drogokra is.Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
Számomra mint horror hatalmas csalódás. Mint misztikus film, jó volt és lekötötte végig a figyelmem a hangulata is jó nyomott volt. Egyszerűen a horror rész kevés volt benne nekem, pedig elbírt volna többet a film.
Japán verziót lehet meglesem még.
KeyG
Szerintem nagyon jol volt adagolva a feszultseg, es szepen fel volt epitve, kelloen nagy hangsulyt kapott az okok es a multban valo nyomozas is. Samara meg egy olyan figura volt, aki szerintem mindmaig ott van a horror nagy "alakjai" kozott, mondjuk egy Freddy Krueger, Michael Myers, Norman Bates, Ghostface, Chucky, Pennywise (stb.. stb..) sorban. Az embernek meghult az ereiben a ver tole, nagyon jol megcsinaltak. A japan verziot amugy en sem lattam, de a ketezres evekben ok is csak ugy fostak a nagyon jora ertekelt horrorokat ok is, nagy divat volt az amerikaiaknal, hogy csinaltak is a sajat verziot (The grudge, The eye, stb).
Egyebkent off, de epp a hetekben olvastam, hogy a Samarat alakito lany nem is birta a hollywoodi fertot, mentalis problemakkal kuzdott, drogos, majd hajlektalan lett es nemreg meg is halt. Azert kivancsi lennek, hogy ez a film peldaul mennyire siklatta ki ot, szoktak mondani, hogy az ilyen horror figurak eljatszasa lelkileg meginkabb megterhelo, foleg ennyire fiatalon.
Stez
slowmotion
7 órája
Hivatalosan AIDS-ben halt meg. Elvileg unhoused volt párjával de egy lakókocsiban éltek.Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
Számomra mint horror hatalmas csalódás. Mint misztikus film, jó volt és lekötötte végig a figyelmem a hangulata is jó nyomott volt. Egyszerűen a horror rész kevés volt benne nekem, pedig elbírt volna többet a film.
KeyG
Szerintem nagyon jol volt adagolva a feszultseg, es szepen fel volt epitve, kelloen nagy hangsulyt kapott az okok es a multban valo nyomozas is. Samara meg egy olyan figura volt, aki szerintem mindmaig ott van a horror nagy "alakjai" kozott, mondjuk egy Freddy Krueger, Michael Myers, Norman Bates, Ghostface, Chucky, Pennywise (stb.. stb..) sorban. Az embernek meghult az ereiben a ver tole, nagyon jol megcsinaltak. A japan verziot amugy en sem lattam, de a ketezres evekben ok is csak ugy fostak a nagyon jora ertekelt horrorokat ok is, nagy divat volt az amerikaiaknal, hogy csinaltak is a sajat verziot (The grudge, The eye, stb).
Egyebkent off, de epp a hetekben olvastam, hogy a Samarat alakito lany nem is birta a hollywoodi fertot, mentalis problemakkal kuzdott, drogos, majd hajlektalan lett es nemreg meg is halt. Azert kivancsi lennek, hogy ez a film peldaul mennyire siklatta ki ot, szoktak mondani, hogy az ilyen horror figurak eljatszasa lelkileg meginkabb megterhelo, foleg ennyire fiatalon.
Stez
slowmotion
Abban a pár percben igen a Samarát alakító "jelenség" az horror volt, de ez szerintem kb. 5 percben mérhető. A többi nekem inkább egy nyomozásra emlékeztet. De a filmnek végig volt egy nyomasztó jó hangulata. Ezért is írtam jó film, de jöhetett volna több Samarából.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 órája
Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
KeyG
Stez
7 órája
Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
KeyG
9 órája
Sikoly 1-2-3. Szórakoztató volt, folyamatos minőségromlással a filmek között. A filmek tökéletesen és egyensúlyba nem vették magukat komolyan, nem úgy mint a mai filmek amik többsége a dark comedy kategória a retardáltságban merül ki.
A Sikoly 1-et kiemelném, mert az szerintem a slasher kategóriában is egy nagyon komoly film lett. A 2-3 is de gyengébbek.
Kör ( 2002 )
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 órája
Tokeletesen elerte celjat a reklam, megint mindenki bekajalta, ahogy a farmert is. Ekozben Sweeney meg szamolgatja hogy all a befektetese a Novigban.Szerintem pont hogy nem, mert a többségnek igazából fingja sincs, mit reklámoznak, csak CSÖCSÖK
Nem annyira ertem miert vetett ez vissza barmit, menjunk mar le egy atlagos konditerembe csak hogy ott hogy oltoznek azok a nok akik tudjak hogy jol neznek ki. Sweeney meg nem sportolo, egy szineszno, egy uzletember szoval sportolok reszerol beserulni egy reklam miatt nem jogos, meg csak nem is kozuluk jott.
JéBé
19 órája
Nagy cucc, eredménykövetőkben is 😁Csöcsök szoktak lenni filmekben is.😉Asszem rossz topikba néztem be, gondoltam valami új filmet elemeztek.csöcsök > filmek
Tévedtem
😃
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
19 órája
Csöcsök szoktak lenni filmekben is.😉Asszem rossz topikba néztem be, gondoltam valami új filmet elemeztek.csöcsök > filmek
Tévedtem
😃
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
20 órája
Asszem rossz topikba néztem be, gondoltam valami új filmet elemeztek.csöcsök > filmek
Tévedtem
😃
JC6 (Mr. Miele)

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 órája
Asszem rossz topikba néztem be, gondoltam valami új filmet elemeztek.Tévedtem
😃
1 napja
nah hogy filmekről is legyen szótegnap a corvinban volt a Szigorúan piszkos ügyek
és hát ez a film még mindig kurvajó, majd megpróbálom a 2 folytatást is megnézni,de ez most nálam felment 10 pontosra 9.5ről
a corvinban a zene sokkal jobban átjött és működött, bár lehet otthon a turbózott hangrendszer is jobban adta volna mint ahogy korábban néztem
egyedül a vásznnal volt bajom mert alul középen volt egy rész ami mintha sérült lett volna
1 napja
A focit nem ismerem, de itt side program es szerintem osszehasonlithatatlanul kevesebben nezik.Amugy a teniszben a nok harcolnak hogy ugyanannyit kapjanak, de nem annyira eladhato a termekuk. Most a jatekosok basztatjak a GS-ket hogy novekedjen a jatekosok bere a bevetelhez aranyosan. De itt a UO vegyesparosanal a sztarok siman elveszik a penzt a szakosodott kollegaiktol.Ez a piac bearazas nem minden tekintetben igaz, mert peldaul nagyon kemeny, de a noi felnott valogatott tornak 30-45 ezres stadionokat toltenek fel, de az elmult evekben tobbszor is volt dontokon 60-70 ezer nezo, telt hazzal, rekordokat dontogetve. Tehat ezek a tornak erdeklik az embereket, mint ahogy a noi Bajnokok Ligajaban is a legjobb nyolc kornyeketol azert mar olyan csapatok vannak, akiknek a meccseit szinten eloben nezik tobb tizezren. Aztan a tobbszoros Aranylabdas Bonmati, a vilag legjobb jatekosa megsem keres tobbet evi kb 1-1.2 millio dollarnal. Es tok vicces, hogy a vilag legjobban kereso noi focistaja Trinity Rodman, evi kb 1.7-2 millio dollaros fizetessel, aki egy szaros amerikai bajnoksagban jatszik. Pedig kint amugy a noi fociba nyomjak a penzt, konkretan a tortenelem legsikeresebb nemzete a noi amerikai valogatott nagy vb-cimmel, tehat van multjuk, sikereik, hagyomanyuk, sot, meg nezoik is. Tudtommal amugy ezeket a nemzetkozi torna dontoket meg tv-ben is szep szammal nezik szamos orszagban, tehat nem lehet azt mondani, hogy ne teljesitenenek a szamok tukreben. Mondom ezt ugy, hogy en azert nem vagyok rajta ezen a bandwagonon, hogy igenis fizessek meg a noket a sportban ugyanugy, mint a ferfiakat, mert szerintem azert nem lenne teljesen fair. De ekkora differencia sem feltetlenul az.
A piac bearaz es leszarja hogy milyen nemu vagy.
no
De ez itt mar nagyon off, ugyhogy be is fejezem. 🙂
Stez
De a teniszt ismerem es a magaban allo noi tornak kb a felet hozzak es kb a felet keresik. A GS-ken elertek a kozos penzt, de meg itt sem hozzak az erdeklodest es konnyen merheto. A vegyes paros naluk is rosszabb es jobb lett a sztarokkal. Persze nem a jatek az sokkal rosszabb, de az eladhatosag az kilott. Erdekes hogy sem a ferfiak sem a nok nem harcoltak ertuk soha hogy egyenlo penzt vigyenek haza es meg siman el is veszik a megelhetesuket az UO-en. A piac bearazza oket es mindent csak bele tudnak nyulni ha akarnak mestersegesen.
Mennyien neztek a noi TDF-t
De mar csak a UO-t erdemes osszehasonlitani Wimbledonnal . Persze nem mervado de a masodlagas jegyarakat nezd meg, valahol meg szukseg sincs ra
1 napja
Amugy a teniszben a nok harcolnak hogy ugyanannyit kapjanak, de nem annyira eladhato a termekuk. Most a jatekosok basztatjak a GS-ket hogy novekedjen a jatekosok bere a bevetelhez aranyosan. De itt a UO vegyesparosanal a sztarok siman elveszik a penzt a szakosodott kollegaiktol.Ez a piac bearazas nem minden tekintetben igaz, mert peldaul nagyon kemeny, de a noi felnott valogatott tornak 30-45 ezres stadionokat toltenek fel, de az elmult evekben tobbszor is volt dontokon 60-70 ezer nezo, telt hazzal, rekordokat dontogetve. Tehat ezek a tornak erdeklik az embereket, mint ahogy a noi Bajnokok Ligajaban is a legjobb nyolc kornyeketol azert mar olyan csapatok vannak, akiknek a meccseit szinten eloben nezik tobb tizezren. Aztan a tobbszoros Aranylabdas Bonmati, a vilag legjobb jatekosa megsem keres tobbet evi kb 1-1.2 millio dollarnal. Es tok vicces, hogy a vilag legjobban kereso noi focistaja Trinity Rodman, evi kb 1.7-2 millio dollaros fizetessel, aki egy szaros amerikai bajnoksagban jatszik. Pedig kint amugy a noi fociba nyomjak a penzt, konkretan a tortenelem legsikeresebb nemzete a noi amerikai valogatott nagy vb-cimmel, tehat van multjuk, sikereik, hagyomanyuk, sot, meg nezoik is. Tudtommal amugy ezeket a nemzetkozi torna dontoket meg tv-ben is szep szammal nezik szamos orszagban, tehat nem lehet azt mondani, hogy ne teljesitenenek a szamok tukreben. Mondom ezt ugy, hogy en azert nem vagyok rajta ezen a bandwagonon, hogy igenis fizessek meg a noket a sportban ugyanugy, mint a ferfiakat, mert szerintem azert nem lenne teljesen fair. De ekkora differencia sem feltetlenul az.
A piac bearaz es leszarja hogy milyen nemu vagy.
no
De ez itt mar nagyon off, ugyhogy be is fejezem. 🙂
Szerkesztette: Stez
1 napja
Tokeletesen elerte celjat a reklam, megint mindenki bekajalta, ahogy a farmert is. Ekozben Sweeney meg szamolgatja hogy all a befektetese a Novigban.OV is számolgatja, azt is bekajálta pár millió agyhalott. Most akkor jót tett a vezír vagy nem? Nagyon leegyszerűsített egy nézőpont ez. A probléma az, hogy ez normális jelenség bárkinél és nem Sweeneyről szól egyetlen kritika sem. Nem az ő személye a lényeg, ő csak egy annyira ostoba ember, hogy keze foghatna Dezse-Zelenkával. Akit amúgy szintén bekajáltak rengetegen mégis rohadt káros volt amit csinált.
Nem annyira ertem miert vetett ez vissza barmit, menjunk mar le egy atlagos konditerembe csak hogy ott hogy oltoznek azok a nok akik tudjak hogy jol neznek ki. Sweeney meg nem sportolo, egy szineszno, egy uzletember szoval sportolok reszerol beserulni egy reklam miatt nem jogos, meg csak nem is kozuluk jott.
JéBé
1 napja
Tokeletesen elerte celjat a reklam, megint mindenki bekajalta, ahogy a farmert is. Ekozben Sweeney meg szamolgatja hogy all a befektetese a Novigban.De nem csak a sportolók fortyantak fel, ezt páran tematizálják így.
JéBé
1 napja
Amugy a teniszben a nok harcolnak hogy ugyanannyit kapjanak, de nem annyira eladhato a termekuk. Most a jatekosok basztatjak a GS-ket hogy novekedjen a jatekosok bere a bevetelhez aranyosan. De itt a UO vegyesparosanal a sztarok siman elveszik a penzt a szakosodott kollegaiktol. A piac bearaz es leszarja hogy milyen nemu vagy.
1 napja
Tokeletesen elerte celjat a reklam, megint mindenki bekajalta, ahogy a farmert is. Ekozben Sweeney meg szamolgatja hogy all a befektetese a Novigban. Nem annyira ertem miert vetett ez vissza barmit, menjunk mar le egy atlagos konditerembe csak hogy ott hogy oltoznek azok a nok akik tudjak hogy jol neznek ki. Sweeney meg nem sportolo, egy szineszno, egy uzletember szoval sportolok reszerol beserulni egy reklam miatt nem jogos, meg csak nem is kozuluk jott.
1 napja
Visszafele nem a teljes sportág csinálja, hanem 1-2 ember, akiket ugyanígy meg lehet szólni, ha az nem olyan kontextusban készül ahogy elfogadható lenne. Ez meg nem csak Sweeneyt tárgyiasítja.oké, teljesen valid az álláspontod és el is fogadom. pont azért ami a mondandóm lényege is volt. a sportot egyszer sem említetted meg a hsz-ben. mert nem is lényeges, hogy sweenye sportot, táncot, lovaglást vagy a könyvtárban való olvasást reklámozza ilyen formában. ha a nők ezt elítélik mert tárgyiasítja őket azt elfogadom. az, hogy a sportolókra van ez kihegyezve, hogy az ő eredményiket annulálja és szexualizálja ez a reklám azt nem. pláne azért amivel kezdtem, hogy amikor visszafele megy a dolog azzal senkinek semmi baja nincsen.Egyén nem egyenlő a sportág kötelezően viseletes uniformjával. És az hogy valaki szexi mint sportoló, az nem egyenlő azzal, hogy magát a női testet tárgyiasítják a pénzért. Mert ez vezet oda, hogy így gondolkodunk róluk.Én leszarom mit csinál Sweeney, de mikor megláttam a reklámot egyből az volt a gondolatom, hogy te szent szar ez mennyire hatásvadász egy ízléstelen szar, ami az agyhalott férfi 18-50 közötti ostoba sportfogadók cerkáján át kihúzza belőlük a pénzüket. ÉS persze nem sajnálom egyik agyhalottat se, hogy elveszti a pénzét, de ettől maga a reklám ótvar ciki.ebben egyetértünk.
topin
ettől függetlenül el kellene tudni fogadni, hogy amíg bugyi-sportmelltatartó kombóban jelennek meg a női sportolók ország-világ előtt, vagy combközépig érő tapadós rövidnadrágban addig a szexualitás mindig benne lesz a levegőben. erre tesznek rá egy lapáttal a top sportolók ilyen-olyan fotó sorozatokkal. ha azt nézzük, hogy azzal ugyanúgy a csöcsöt árulják a férfiaknak mint sweeney, akkor a női sportolók egyenlő megítélésének hasonlóan rosszat tesznek. vagy most érezzem magam kellemetleül, hogy férfiként megnézem bol-nak milyen segge van? amúgy szerintem a nők is ugyanúgy kielemzik, hogy pl atlétikában melyik spirnternek mekkora farka van.
peach
Mi mentünk a sokadik lombikra, amikor a feleségem a kórház egy fejújítás alatt álló szabadtéri részén haladt át egyedül. Csinosan, de semmiképpen nem kirívóan öltözködik, eleve maga a helyszín és a megjelenés indoka sem engedélyezte volna, hogy szexuálisan kidomborítson bármit.
És az állványról a munkás odakiabált neki, hogy nézzétek azt ott, hogy alávernék bassza meg..és ha ez a sarki kocsmában a 20. és a 21. kisfröccs között éri az asszonyt, azt mondom hogy ja hát minek megy oda és iszik velük? Na de így??
Amíg szexuális tárgy a nő, addig ez egy normális és menő megnyilvánulás a véglények között. És ezt táplálja minden ilyen túltolt tárgyiasító reklám aminek nincs ott helye a kontextusát keresve. Sweeney meg egy exhib nő, amivel önmagában nincs baj, azzal se hogy ostoba is mint a föld, de így hogy az elérése végtelen a két melle miatt, már felelősség is van rajta. Persze nem érti. Csak őt nem érik el a véglények, így az az ostor amit ő ad ezeknek a kezébe, az nem rajta csattan, hanem a hétköznapokban minden más nőn, aki az adott helyzetben képtelen megvédeni magát vagy rohadt kellemetlen dolgot kell átéljen.
Erről szól ez, hogy edukálni kellene, nem hergelni tovább a dollárokért.
topin
peach
1 napja
oké, teljesen valid az álláspontod és el is fogadom. pont azért ami a mondandóm lényege is volt. a sportot egyszer sem említetted meg a hsz-ben. mert nem is lényeges, hogy sweenye sportot, táncot, lovaglást vagy a könyvtárban való olvasást reklámozza ilyen formában. ha a nők ezt elítélik mert tárgyiasítja őket azt elfogadom. az, hogy a sportolókra van ez kihegyezve, hogy az ő eredményiket annulálja és szexualizálja ez a reklám azt nem. pláne azért amivel kezdtem, hogy amikor visszafele megy a dolog azzal senkinek semmi baja nincsen.Egyén nem egyenlő a sportág kötelezően viseletes uniformjával. És az hogy valaki szexi mint sportoló, az nem egyenlő azzal, hogy magát a női testet tárgyiasítják a pénzért. Mert ez vezet oda, hogy így gondolkodunk róluk.Én leszarom mit csinál Sweeney, de mikor megláttam a reklámot egyből az volt a gondolatom, hogy te szent szar ez mennyire hatásvadász egy ízléstelen szar, ami az agyhalott férfi 18-50 közötti ostoba sportfogadók cerkáján át kihúzza belőlük a pénzüket. ÉS persze nem sajnálom egyik agyhalottat se, hogy elveszti a pénzét, de ettől maga a reklám ótvar ciki.ebben egyetértünk.
topin
ettől függetlenül el kellene tudni fogadni, hogy amíg bugyi-sportmelltatartó kombóban jelennek meg a női sportolók ország-világ előtt, vagy combközépig érő tapadós rövidnadrágban addig a szexualitás mindig benne lesz a levegőben. erre tesznek rá egy lapáttal a top sportolók ilyen-olyan fotó sorozatokkal. ha azt nézzük, hogy azzal ugyanúgy a csöcsöt árulják a férfiaknak mint sweeney, akkor a női sportolók egyenlő megítélésének hasonlóan rosszat tesznek. vagy most érezzem magam kellemetleül, hogy férfiként megnézem bol-nak milyen segge van? amúgy szerintem a nők is ugyanúgy kielemzik, hogy pl atlétikában melyik spirnternek mekkora farka van.
peach
Mi mentünk a sokadik lombikra, amikor a feleségem a kórház egy fejújítás alatt álló szabadtéri részén haladt át egyedül. Csinosan, de semmiképpen nem kirívóan öltözködik, eleve maga a helyszín és a megjelenés indoka sem engedélyezte volna, hogy szexuálisan kidomborítson bármit.
És az állványról a munkás odakiabált neki, hogy nézzétek azt ott, hogy alávernék bassza meg..és ha ez a sarki kocsmában a 20. és a 21. kisfröccs között éri az asszonyt, azt mondom hogy ja hát minek megy oda és iszik velük? Na de így??
Amíg szexuális tárgy a nő, addig ez egy normális és menő megnyilvánulás a véglények között. És ezt táplálja minden ilyen túltolt tárgyiasító reklám aminek nincs ott helye a kontextusát keresve. Sweeney meg egy exhib nő, amivel önmagában nincs baj, azzal se hogy ostoba is mint a föld, de így hogy az elérése végtelen a két melle miatt, már felelősség is van rajta. Persze nem érti. Csak őt nem érik el a véglények, így az az ostor amit ő ad ezeknek a kezébe, az nem rajta csattan, hanem a hétköznapokban minden más nőn, aki az adott helyzetben képtelen megvédeni magát vagy rohadt kellemetlen dolgot kell átéljen.
topin
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Egyén nem egyenlő a sportág kötelezően viseletes uniformjával. És az hogy valaki szexi mint sportoló, az nem egyenlő azzal, hogy magát a női testet tárgyiasítják a pénzért. Mert ez vezet oda, hogy így gondolkodunk róluk.Én leszarom mit csinál Sweeney, de mikor megláttam a reklámot egyből az volt a gondolatom, hogy te szent szar ez mennyire hatásvadász egy ízléstelen szar, ami az agyhalott férfi 18-50 közötti ostoba sportfogadók cerkáján át kihúzza belőlük a pénzüket. ÉS persze nem sajnálom egyik agyhalottat se, hogy elveszti a pénzét, de ettől maga a reklám ótvar ciki.ebben egyetértünk.
topin
peach