NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=r7DqccP1Q_4

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=dNWp8Kq5JgI&t=18s
Várós
bcsarli, Udvari Főkóstoló
az a német katona az előzetesben nem az a színész, aki az Elit alakulat utolsó részében a fegyvert Auszriában letevő német tábornokot játszotta? aki a frissen előléptetett Lipton hdgy előtt kapitulált?
slowmotion
de, wolf kahler
Kúrfürst briareos
jó, ekkora fan nem vagyok, hogy név szerint ismerjem az összes szereplőt 😛
slowmotion
indi frigyládából sincs meg?
Kúrfürst briareos
azt már ezer éve láttam. inkább ezeregy.
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Várós
az a német katona az előzetesben nem az a színész, aki az Elit alakulat utolsó részében a fegyvert Auszriában letevő német tábornokot játszotta? aki a frissen előléptetett Lipton hdgy előtt kapitulált?
slowmotion
de, wolf kahler
Kúrfürst briareos
slowmotion
indi frigyládából sincs meg?

több mint 2 éve
Várós
slowmotion
de, wolf kahler
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Várós
slowmotion
de, wolf kahler

több mint 2 éve
Várós
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 288 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Várós

több mint 2 éve
Gyerekkel (10 éves, a kisebbik 7) melyik Marveles szuperhősös filmet lehet megnézni? Az osztálytársak képben vannak ezekkel... Pókemberek? Első Amerika Kapitány?
warr_b
 lolalambchops.com/most-kid-friendly-marvel-movies/
amerika kapitány talán necces vörös koponya miatt
de a vasember, ant man, spiderverse nem kéne hogy gond legyen

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyerekkel (10 éves, a kisebbik 7) melyik Marveles szuperhősös filmet lehet megnézni? Az osztálytársak képben vannak ezekkel... Pókemberek? Első Amerika Kapitány?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 798
 www.imdb.com/title/tt1136617/?ref_=nv_sr_srsg_6_tt_7_nm_0_q_killer

Fincher, Fassbender, és egyben a Se7en írója. Több mint ígéretes, eddig elkerülte a figyelmem, de most ez alapján várom.
több mint 2 éve
nem láttam minden filmjét, de azért az utóbbi 4-5t láttam és az Asteroid City az első Wes Anderson film ami nem tetszett
egyszerűen nem áll össze, és nem működik a koncepció egyik fele sem
kár érte mer a színészek hozzák amit kell

több mint 2 éve
 corvinmozi.hu/programok/13-corvin-moziejszaka

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 558
Én most néztem meg Netflix-en a Gators sorozatot, kiráz a hideg, milyen hangulatról mondtam én le eddig..
több mint 2 éve
Teabee Denver Broncos 788
Nem tudtam eldönteni, h Ált téma, NFL, NCAA v mi legyen, végül aztán itt javaslom az HBO-n a BS High-t
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
 4bro.hu/hood-robin-nelkul-101-gettofilm-a-javabol/
YoungZeeZee
hiányzik pár alapmű. például a Szemet szemért (Do the right thing), vagy a Vér kötelez (az is gettó csak mexikói). ja és nem megemlíteni a Ne légy barmot nagy bűn. az az összes híres gettófilm paródiája és vicces is.
deyell
ezért írták bele a szövegbe, hogy a vígjátékok külön posztban lesznek összeszedve - és tádámm! oda is linkelték őket a negyedik mondat legelejére. a Szemet szemért pedig említve lett, de csak egy Spike Lee-filmet akartak részletezni, és a másik a szerzők szubjektív értékítélete szerint jobb.
evvan.

ezek a listák úgyis mindig olyanok lesznek, hogy mindeki hiányolni fog róla valami, kivéve ha a cikket jegyző személyt kérdezzük. nincs két egyfoma ízlés.
slowmotion
az más, csak átfutottam a listán lévő filmek címet. akkor korrekt a lista, csak a Vér kötelez filmet hiányolom, de gondolom azt azért nem tették be, mert nem nigga film.

buhloone mindstate

több mint 2 éve
YoungZeeZee
hiányzik pár alapmű. például a Szemet szemért (Do the right thing), vagy a Vér kötelez (az is gettó csak mexikói). ja és nem megemlíteni a Ne légy barmot nagy bűn. az az összes híres gettófilm paródiája és vicces is.
deyell
ezért írták bele a szövegbe, hogy a vígjátékok külön posztban lesznek összeszedve - és tádámm! oda is linkelték őket a negyedik mondat legelejére. a Szemet szemért pedig említve lett, de csak egy Spike Lee-filmet akartak részletezni, és a másik a szerzők szubjektív értékítélete szerint jobb.
evvan.

ezek a listák úgyis mindig olyanok lesznek, hogy mindeki hiányolni fog róla valami, kivéve ha a cikket jegyző személyt kérdezzük. nincs két egyfoma ízlés.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 943
Dűne II -> jövő március közepére eltolva.
iktriad
Homokszem került a gépezetbe?
warr_b
Alonso sem tudta átugratni a dűnét, ugye
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
YoungZeeZee

buhloone mindstate

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad
warr_b
majdnem egy egész sivatag inkább 😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 650 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 558
Infinity pool - zagyva, pocsék valami, filmnek sem igen nevezném. Nem szoktam ilyet, de fél órával a vége előtt kilőttem a picsába, nincs nekem ennyi felesleges időm...
warr_b
Szerintem aki egy ilyet "alkot" azt többet nem szabadna odaengedni..
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
több mint 2 éve
Infinity pool - zagyva, pocsék valami, filmnek sem igen nevezném. Nem szoktam ilyet, de fél órával a vége előtt kilőttem a picsába, nincs nekem ennyi felesleges időm...
warr_b
nem örülök ennek a véleménynek mer még nem jutottam el odáig hogy megnézzem de a kis Cronenbertől a Possessor sztem jó volt
mondjuk ha az apjából indulok ki akkor az utolsó félóra számíthat