Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Sisu: a második vh-s John Wick. néha volt olyan wtf jelenet, hogy röhögtem 😀The Covenant: ez viszot nagyon adja
több mint 2 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2023/05/22/free-guy-teve-disney-plus-streaming-film-ryan-reynolds-videojatek-parodia-ajanlo/szánalmas ez a "tax break" stratégia ..,.
Disney+-on is jön némi sika
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2023/05/22/free-guy-teve-disney-plus-streaming-film-ryan-reynolds-videojatek-parodia-ajanlo/Disney+-on is jön némi sika

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=EG0si5bSd6I
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=573GCxqkYEg
több mint 2 éve
Lassan ez is érkezik:MI-ből bármennyi jöhet, a James Bond kifulladása óta megbízhatóan átvette a stafétabotot.
www.youtube.com/watch?v=avz06PDqDbM
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
ugyan az sorozat de az ash vs evil dead ez a világban játszódik és nagyon jó marhaság 😀Evil dead riseHétvégén én is eljutok oda, hogy megnézzem. 😊
Teljesen korrekt új rész így 10 év után, vérbő, rendben van a gore, a kreativitás, a végén a láncfűrész is előkerül, mi kell még? 😀
Baráti társaság helyett kiscsalád, erdei kunyhó helyett lerobbant nagyvárosi lakás, de ez inkább csak hozzátesz, semmint elvesz, az alakítások is jók, a szinkron sem volt vészes, szóval hajrá.
warr_b
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Evil dead riseHétvégén én is eljutok oda, hogy megnézzem. 😊
Teljesen korrekt új rész így 10 év után, vérbő, rendben van a gore, a kreativitás, a végén a láncfűrész is előkerül, mi kell még? 😀
Baráti társaság helyett kiscsalád, erdei kunyhó helyett lerobbant nagyvárosi lakás, de ez inkább csak hozzátesz, semmint elvesz, az alakítások is jók, a szinkron sem volt vészes, szóval hajrá.
warr_b
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Negritis, a vajdaTe hallgatod a filmbarátokat, ezen miattuk óriásit nevettem
m.hvg.hu/tudomany/20230517_tom_hanks_szinesz_filmszerep_mesterseges_intelligencia_deepfake
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Galaxis őrzői 3Nekem a Pókember jobban tetszett de tényleg nagyon jó lett
eddigi post Endgame Marvelek: meh, nah, hmm
ez: wow, ezazgeci, kurvajó
zacknorb
több mint 2 éve
mert ma került fel vod-ra 😊Tegnap még nem láttamszokásos "kölcsönzőkben"Evil dead riseHol érhető el???
warr_b
Negritis, a vajda
Löfli
Kösz
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mondjuk úgy, hogy premier előtti vetítésen 😁Evil dead riseHol érhető el???
warr_b
Negritis, a vajda
| Meló |

több mint 2 éve
Tegnap még nem láttamszokásos "kölcsönzőkben"Evil dead riseHol érhető el???
warr_b
Negritis, a vajda
Löfli
Kösz
több mint 2 éve
szokásos "kölcsönzőkben"Evil dead riseHol érhető el???
warr_b
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Evil dead riseHol érhető el???
warr_b
több mint 2 éve
Evil dead riseTeljesen korrekt új rész így 10 év után, vérbő, rendben van a gore, a kreativitás, a végén a láncfűrész is előkerül, mi kell még? 😀

több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=ulSaosVEHBA😀😀😀

több mint 2 éve
The first clip from ‘FAST X’ has been released. pic.twitter.com/VhGTMdVyfu
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) May 6, 2023
több mint 2 éve
Sikerült megnéznem a D&D filmet, nem VOD-on, de legközelebb figyelek, még elég friss az élmény. Nem volt rossz, bár engem nem rántott be, habár értettem, hogy mit akartak elérni a különböző célcsoportoknál és az amúgy sikerült. Nem lepődnék meg, hogyha lenne folytatása, igazából kiált érte és szerintem terveznek vele.információmegosztás mivel többen szerették itt a DnD-t és gondoltam másoknak is releváns lehet hogy meg tudják nézni otthonNegritis, a vajdaEzt a hsz-t még az az átlagos Negri hsz-ekhez viszonyítva is képest kevésbé értem.. mi volt a cél, irónia? Vagy információmegosztás? (az előbbi részben érthető, de nem vicces... az utóbbit nem értem.)
Egyrészt Universal, másrészt két rétegműfajú filmről van szó... harmadrészt ki ez a Zalaba Ferenc.
Sorry, I'm an uncultured swine.
Igor
a Renfieldet lehet csak én láttam innen, de ha esetleg valakit érdekelne akkor ő is hozzáfér
Zalaba meg IGN-n film kritikus
Negritis, a vajda
Hugh Grant ellopta a showt, persze nem picit aládolgoztak.
Regé-Jean page mint Xenk szintén alkotott abból a kevés játékidőből amit adtak neki.
Chris Pine karaktere picit sablonos lett, pedig lehetett volna még csavarni rajta, a többiek is hozták a kötelezőt.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy nem akarták túltolni, nagyon extravagánsra venni, de jópár geg befigyelt és gyerekeknek, fiataloknak meghatározó film/mese lehet, mert a látványba és a történésekbe nem lehet belekötni, szépen fűzték a film fonalát.
Úgyhogy taps a készítőknek. Nem mondom, hogy nagy kedvenc lett, de ha azt mondják, hogy lesz következő rész, akkor arra is vevő leszek.
Számomra inkább ez mint az MCU.
több mint 2 éve
Először belegondolva rohadtul nem emlékeztem mi volt a 2-ben,so gondolatod mennyire van elől 😅...és a 2.rész is tetszett? Mert én attól agyfaszt kaptam, meg kimaradt a karácsonyi különkiadás is!Endgame óta a legjobb MarvelGalaxis őrzői 3..és a film?
zacknorb
steelwolf
zacknorb
steelwolf
De nem volt gáz az sztem.
Karácsonyi nem kell hozzá, anélkül is érthető
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
...és a 2.rész is tetszett? Mert én attól agyfaszt kaptam, meg kimaradt a karácsonyi különkiadás is!Endgame óta a legjobb MarvelGalaxis őrzői 3..és a film?
zacknorb
steelwolf
zacknorb
több mint 2 éve
Endgame óta a legjobb MarvelGalaxis őrzői 3..és a film?
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.