NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Csak a Team Godzilla! 😀Amúgy szívás...hbo max, ami itthon nincs. Újabb mozifilm, ami ott az igazi.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Wow.egy fasza WWE main eventnek is elmenne
Godzilla vs. Kong.
— Bloody Disgusting (@BDisgusting) January 16, 2021
March 26, 2021.
HBO Max.
Whose side are you on? pic.twitter.com/L6wBrIIWZD
iktriad
több mint 4 éve
ha a Tojo-t követik akkor lesz itt Godzilla vs Mecha Godzilla is 😀Wow.Egy repülő zombi cápát elbírna még a cucc.
Godzilla vs. Kong.
March 26, 2021.
HBO Max.
iktriad
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Wow.Egy repülő zombi cápát elbírna még a cucc.
Godzilla vs. Kong.
March 26, 2021.
HBO Max.
iktriad
több mint 4 éve
Wow.Go Zilla! 😆
Godzilla vs. Kong.
March 26, 2021.
HBO Max.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Wow.Godzilla vs. Kong.
March 26, 2021.
HBO Max.
több mint 4 éve
Te jó ég, mennyire hasonlít Carrie Fisherre 😊 És ténylegwww.youtube.com/watch?v=pMzA94lBmjU&t=94s
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 4 éve
The Night Eats the World2018as horror film, kb azt mondanám hogy a Legenda Vagyok "előzménye"
a day0tól hogyan jutunk el odáig hogy rendesen "él" a világban
egynek elmegy, de nagyon sokat ront a filmen hogy szerintem a főszereplő nem egy jó választás
sztem a hangja sem az igazi de ez jöhet onnan hogy elvileg francia film de én angolul néztem
viszont az alap manírjai sem működtek számomra
The Final Girls
horror komédia utolsó akcióhős módra
sztem ez sem egy túl alkotás, de aki szereti a slashereket tehet vele egy próbát
több mint 4 éve
Passz.és csinált is valamit, vagy csak a vágyait vallotta meg valakinek?Remélem. De manapság sosem tudni, sok a beteg állat...Viszont az egyik főszereplőjéről (Armie Hammer) egészen bizarr hírek láttak napvilágot egy-két napja...Fake, nem?
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Negritis

több mint 4 éve
és csinált is valamit, vagy csak a vágyait vallotta meg valakinek?Remélem. De manapság sosem tudni, sok a beteg állat...Viszont az egyik főszereplőjéről (Armie Hammer) egészen bizarr hírek láttak napvilágot egy-két napja...Fake, nem?
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Remélem. De manapság sosem tudni, sok a beteg állat...Viszont az egyik főszereplőjéről (Armie Hammer) egészen bizarr hírek láttak napvilágot egy-két napja...Fake, nem?
warr_b
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Viszont az egyik főszereplőjéről (Armie Hammer) egészen bizarr hírek láttak napvilágot egy-két napja...Fake, nem?
warr_b
több mint 4 éve
Úgy két hete néztük meg a The man from U.N.C.L.E.-t, ami egyébként egy nagyon kellemes kis hidegháborús kémfilmecske szolid humorral átszőve, kis könnyed néznivaló.Viszont az egyik főszereplőjéről (Armie Hammer) egészen bizarr hírek láttak napvilágot egy-két napja...

több mint 4 éve
Megnéztem a FANTASZTIKUS Sound of Metalt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. És a végén jött egy extra kedves bónusz, amikor megláttam a következő feliratot. "Fordította: Löfli" Csodásan sikerült a fordítása, mozigépész úr!
több mint 4 éve
Corpus Christia Hater író/rendező párosának azt megelőző filmje (majdnem azt mondtam tavalyi de 2019es)
a haterhez hasonló a stílusa, emiatt nem is tartom könnyű filmnek
a vallási megvilágosodás és a vallás szerepe egy kis faluban komoly szerepet játszik
Daniel a javítóból kerül ki és egy fűrésztelepen kéne dolgoznia, de helyette előadja hogy papnövendék és mivel az előző pap úgy dönt hogy elutazik ő veszi át a helyét
mindeközben van egy tragédia is amit próbálnak feldolgozni a helyiek
aki szerette a Hater-t sztem annak ez is tetszeni fog
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Nagyon szerettem az orgánumát... Nyugodjon Békében!index.hu/kultur/2021/01/13/tragedia_halal_szinkronhang_szinkronszinesz/Hiányozni fog a jellegzetes, mély hangja.
😕
Vrij6
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
index.hu/kultur/2021/01/13/tragedia_halal_szinkronhang_szinkronszinesz/Hiányozni fog a jellegzetes, mély hangja.
😕
Vrij6
több mint 4 éve
index.hu/kultur/2021/01/13/tragedia_halal_szinkronhang_szinkronszinesz/😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
21 Bridgesmikor a kocsmában megölték a rendőröket, az nagyon profi volt
aki szereti a cop moviekat sztem tetszeni fog neki
JK Simmons, Sienna Miller és Chad Boseman jók (na meg tim fkin riggins 😀)
az akciók sztem jók és basic akció filmként is működik
Negritis
de amúgy tényleg jó film!
több mint 4 éve
21 Bridgesaki szereti a cop moviekat sztem tetszeni fog neki
JK Simmons, Sienna Miller és Chad Boseman jók (na meg tim fkin riggins 😀)
az akciók sztem jók és basic akció filmként is működik
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Lincoln Lawyer (Netflix)viszont fent van a Bótban, mink is onnan szerzeztük be, szóval ha valaki lekési nem kell aggódni.
Nem egy mai film, már azért pár éves, (láttam már korábban is), de mocskos jó! 😊
Aki szereti az ügyvédes krimi-thrillereket, annak be fog jönni, de amúgy is jó. Ez a műfaj eltűnőben van, azért is remek, hogy elkészült, mert korábban megannyi jó film készült (Legbelső Félelem, A Cég, Egy Becsületbeli Ügy, stb)
Matthew McConaughey szerintem legjobb alakítása, a történet baromi jó és csavaros, ahogy egy ilyennek lennie kell!
Ha jól láttam, már csak rövid ideig lesz fent Netflixen, szóval hajrá!
Chargers LT
több mint 4 éve
THE 25 BEST FILMS OF 2020: A Video CountdownSzerkesztette: r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Lincoln Lawyer (Netflix)Nem egy mai film, már azért pár éves, (láttam már korábban is), de mocskos jó! 😊
Aki szereti az ügyvédes krimi-thrillereket, annak be fog jönni, de amúgy is jó. Ez a műfaj eltűnőben van, azért is remek, hogy elkészült, mert korábban megannyi jó film készült (Legbelső Félelem, A Cég, Egy Becsületbeli Ügy, stb)
Matthew McConaughey szerintem legjobb alakítása, a történet baromi jó és csavaros, ahogy egy ilyennek lennie kell!
Ha jól láttam, már csak rövid ideig lesz fent Netflixen, szóval hajrá!
több mint 4 éve
The Invisible Guest (2016)Jah, ez jóféle volt 😊
Contratiempo (original title)
huh, aki szereti a "beszélgetős" filmeket és a krimit azoknak szivesen javaslom
spanyol film, és a gyanúsított beszélget egy ügyvéddel(?) akinek az a dolga hogy felkészítse a tárgyalásra
végig mennek azon hogy mi történt és hogy jutottak el oda
ezeket pedig flashbackként láthatjuk, közben ha módosul a sztori újra megy a flashback de már "editálva"
sztem igen jó
Negritis