Filmek

40 feliratkozó

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 525
Mekkora ertelmetlenseg a John Wick 2. Puff puff puff puffff John .... puff puff puff John, es ennyi a film.
ulpianus
Amikor az ezredik embert kinyírta és még mindig nem tudtam, hogy miért csinálja -mindezt a 30. perc körül- én fordultam egyet és inkább aludtam.
dugo93
Mi ebben a meglepő? Az első részben is az 10 perc "felvezetés" után kinyírják a kutyát meg elviszik a kocsit és onnantól gyilkolás. Nem várok mást a 2. résztől se.
Matthew99
Az 1 még azt mondom tetszett is, de valahogy ez a második rész totál nem jött át.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Mekkora ertelmetlenseg a John Wick 2. Puff puff puff puffff John .... puff puff puff John, es ennyi a film.
ulpianus
Amikor az ezredik embert kinyírta és még mindig nem tudtam, hogy miért csinálja -mindezt a 30. perc körül- én fordultam egyet és inkább aludtam.
dugo93
Mi ebben a meglepő? Az első részben is az 10 perc "felvezetés" után kinyírják a kutyát meg elviszik a kocsit és onnantól gyilkolás. Nem várok mást a 2. résztől se.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ulpianus

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Szerencsére pár havonta mindig jön egy-egy alkotás, ami fenntartja a reményt, hogy még 2017-ben is van filmművészet

www.musicboxfilms.com/filebin/films/frantz/frantz_mbf_site_banner.jpg
baggio
Igen!

index.hu/kultur/cinematrix/2017/06/28/a_konyvelo_the_accountant_ben_affleck_folytatas_masodik_resz/
Sobri Jóska
Nem különösen kedvelem Afflecket,de ez a filmje tetszett.Kíváncsian várom a folytatást.

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 063 — #NoStress
Szerencsére pár havonta mindig jön egy-egy alkotás, ami fenntartja a reményt, hogy még 2017-ben is van filmművészet

baggio
Igen!

index.hu/kultur/cinematrix/2017/06/28/a_konyvelo_the_accountant_ben_affleck_folytatas_masodik_resz/

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 606 — Whoops, looks like something went wrong.
ulpianus
Pont, mint az elso resz. 8-)

több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
😕
 24.hu/kultura/2017/06/20/daniel-day-lewis-felhagy-a-szineszettel/
empty taxi
Így meg lesz a negyedik Oscar is. 😉

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
😕
 24.hu/kultura/2017/06/20/daniel-day-lewis-felhagy-a-szineszettel/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=I0-DqN2XEb4
ez elég jónak néz ki.elég elcsépelt a story,de mégis valahogy úgy érzem,hogy jó lesz.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Tegnap megvolt a Trainspottig 2. Nekem nagyon bejött. A visszaemlékezések is tök jól sikerültek. Akár kicsit többet is elbírt volna a film. Kedvet is kaptam az első részhez.
dugo93
wégre vlk... akkó nem egyedül nézem tem

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Tegnap megvolt a Trainspottig 2. Nekem nagyon bejött. A visszaemlékezések is tök jól sikerültek. Akár kicsit többet is elbírt volna a film. Kedvet is kaptam az első részhez.

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kincsemet csak most sikerült elkapni még moziban. Parádés lett! Kis elfogultság biztos van bennem a magyar vonatkozás miatt, de igyekeztem objektív maradni, és még így is patent!
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 491 — The Mathematician
underworld : blood wars

omfg, annyira nem szar mint az előző rész, de hihetetlenül összecsapott és szánalmas
az első részt szerettem, de azóta olyan lejtmenet amit a korosodó Beckinsale sem tud megmenteni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
olyan gyengusz ez a Trainspotting 2 ,hogy gyorsan megnéztem az elsőt is😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
imádom Ellen Page-t, de az egészség ellenszere miatt vannak félelmeim:

www.youtube.com/watch?v=gUDV0CUzG0k

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
aki látta a Bebukottakat és hozzám hasonlóan nem tudott a folytatásáról
annak ajánlani tudom a Káin gyermekeit...ezzel lesz | sajnos | teljes a történet!
érdekes hogy ezek az emberek a maguk módján sokszor milyen jól látják a dolgok "rendjét"
és rájövünk hogy milyen szerencsések vagyunk...

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Szrimai odavan a WW-ért...

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
wonder woman, oké hogy jobb mint a poszt-Nolan DC filmek, de ez se lett jó. eleje uncsi, közepe még elmegy-nem rossz, de hogy a végén megint hozzák a szokásos sötétben a CGI dragonballozást az már fekúrt. hanyadjára már DC? nem képesek egy normális "bossfightot" összehozni...
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
szóval söralátét....

meghagyom porosodni és oda adom az ikreknek 12 év múlva,hogy ezeket látni kell.... 😊

több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Kicsit off:

Festjük a házat pakolászás és a tény:
Van kb 300 db eredeti dvd-m amit már nem nézek,szerintem lejátszóm sincs de kidobni nem szeretném.

Mit lehet tenni?

Vatera meg ilyesmi nem mozgat ezek javarészt azért nem mainstream filmek...persze van benne az is.
Janek
 www.boredpanda.com/recycled-cd-diy/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 8 éve
havonta látok ilyen kissebb-nagyobb gyüjteményeket a kuka mellett... 😊
általában a költözés se segít nekik 😊
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Kicsit off:

Festjük a házat pakolászás és a tény:
Van kb 300 db eredeti dvd-m amit már nem nézek,szerintem lejátszóm sincs de kidobni nem szeretném.

Mit lehet tenni?

Vatera meg ilyesmi nem mozgat ezek javarészt azért nem mainstream filmek...persze van benne az is.

több mint 8 éve
jah, csak Hugh feltétele kb az volt hogy az X-Menek legyenek benne az MCU-ba
nah erre kevesebb eséylt látok minthogy próbálják az öreget pótolni